Çok sağ ol canımKac gundur girmiyordum, sen aklimageldin demin, ne yapti acaba diye merak edip girdim ve yorumunu gordum.. Sakin moralini bozma, risk veriyor bu sadece, 1/50 yani %2 ihtimal diyor. Nifty de risk veriyor, bence de bosuna yaptirma. Direkt amniosentez yapsin. Aklim kalbim seninle
Aynı cümleleri bugün doktorumda söyledi , ya bende düşünmüyor değilim yaptırmamayı ama bilmiyorum karakter yapımdan dolayı illa önümü görmek isteyeceğimdir. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinCanım ben de şimdi geldim doktordan aynı cümleleri duymuşuz ikimiz de
Yüksek riskli çıktı ilk tavsiyem amniyosentez %100 sonuç diğer tavsiyem nifty %99 sonuç verir dedi
Nifty De risk görünürse yine amniyosentez öneririm dedi
Ya da hiçbirini yaptırmazsın kafan rahat olur ben tavsiye de bulunmak zorundayım dedi. 5 yıldır tarama testlerinde risk gördüğü bebeklerde sadece 1 bebeği down sendromlu doğmuş
Yaptırmıcam sanırım hiç birini nasip kısmet diyip beklicem
Eki Görüntüle 2219511
Kızlar ben geldim doktordan ama pek olumlu gelişmelerle değil. Kendi doktorum fetal dna yerine amnosentez yaptırmam taraftarı. Fetal dna da olumsuz sonuç alırsan yine dediğimi yaptırmak zorundasın dedi.
Doktorumda kendi hamileliği zor geçen biriydi , o bile yaptırmış bana hiç çekinme falan dedi. Kendi doktor arkadaşına yönlendirecek zaten . Eşim bu konuda cekimser amniyosentez konusunda , eve gelen dini bekliyorum konuşup bir yol bulacağız artık.Amniyosentezi yaptiran cok artik cok dikkatli yapilan bir islem canim. Kombine risk vs. Düsük cikmis ama biri yüksek degerde. Sen ne dusunuyorsun yaptiracakmisin ?
Ayy öyle deme , Allah büyüktür. Ya ben bebeğimi gördükçe Allah içime ferahlık veriyor. Eli,ayağı, burnu,kalbi herşey normal bir ense sıvısı fazla sadece . Allah dermansız dert vermez.Canım ikili sonucun gayet normal çıkmış benim ki berbat yinede amniyosentez istemiyorumyinede senin vereceğin karar
Güzel demiş :) içini ferak tutDoktorum olumsuz konuşmadı , sadece aldirmayacaksan yaptırma dedi canim.
Kasılmaları sen hissediyor muydun canım bunu neye göre söylediKızlaar meraba. Doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor organ taramasını kendi çapında yaptı ama tabiki uzman bi radyolog tarafındanda yapılması gerektiğini söyledi Allaha şükür şuan gözüken bi sorun yok. 274 gram 20 cm olmuş sıpam :)) Kasılmalarım varmış gene rahmin büyümesi nedeniyle normalmiş magnezyum kullanmamı söyledi şimdilik bu kadar ha bide tetanoz aşısı oldum sabah inşallah kolum çok ağrımaz
Allah razı olsun hepinizden canımCanım önce içini ferah tut burda hepimizin dualari iyi dilekleri seninle ve miniğin leeşinle konuş herşeyi düşün ona göre yaptırmaya karar verirsin.Hepimiz biliyoruz ki bunları duyup bebeğini sağlıkla kucağına alan onlarca kadın var..
Riski yüksek çıktı ama sanırım hiçbir şey yaptırmayacağım emin değilim şuan
Gercekten cok zor bir karar canim. Ama ben olsam yaptirirdim sanirim. Bilme taraftariyim ben tabi karar sizin hakkinizda hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah bebegini canim. Modunu düsürme bunlarin hepsi olasilik onu da unutmaDoktorumda kendi hamileliği zor geçen biriydi , o bile yaptırmış bana hiç çekinme falan dedi. Kendi doktor arkadaşına yönlendirecek zaten . Eşim bu konuda cekimser amniyosentez konusunda , eve gelen dini bekliyorum konuşup bir yol bulacağız artık.
Hissetmiyorum canım ama hissedebilirsin arada kasık ağrısı olarak dedi ama ben hissetmiyorum nedense. Benim hep var kasılmalarım ya doktor hiç doğru düzgün bakamıyo bu yüzdenKasılmaları sen hissediyor muydun canım bunu neye göre söyledi
Allah razı olsun hepinizden canım
İçim ferah ama insan yine neyle karşılanacağını bilmek istiyor.
İnşallah en kısa sürede geçer. Benim de gün içinde karnımda sertleşme oluyor acaba kasılma böyle birşey mi kiHissetmiyorum canım ama hissedebilirsin arada kasık ağrısı olarak dedi ama ben hissetmiyorum nedense. Benim hep var kasılmalarım ya doktor hiç doğru düzgün bakamıyo bu yüzden
Bizimde ölçümler normaldi beta hcg tavan yapmış ne diyelim Rabbim büyük bende her gördüğümde şükrediyorum dua ediyorum onun için Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllahAyy öyle deme , Allah büyüktür. Ya ben bebeğimi gördükçe Allah içime ferahlık veriyor. Eli,ayağı, burnu,kalbi herşey normal bir ense sıvısı fazla sadece . Allah dermansız dert vermez.
Ben şüpheyle hamileliğimin sonuna kadar bekleyemem. Hadi oldu en kötüsü bir rahatsızlığı , eksikliği var. Bunu bilip buna göre beklemek daha hafif bir yük benim için. Ne diyim ki canım. Allah bebeklerimizi sağlıklı, sıhhatli bizlere bağışlasın .
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimHahhhah iyi yöntemmiş aklımda olsun :)))
Güle güle kullansın miniğin :)
Amin canımBizimde ölçümler normaldi beta hcg tavan yapmış ne diyelim Rabbim büyük bende her gördüğümde şükrediyorum dua ediyorum onun için Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Bencede Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın . Çoğu kişi bir seyler az çok hissediyor ama ben de tik yok :) bi hissetsem o zaman hamile olduğumu anlayacagimmerhaba arkadaşlarkarnımda pıt pıt şeyler gerilmeler seyirmeler allahım ne güzel birşeymiş allah isteyen herkese nasip etsin çok şanslıyız
Canım maşallah senin oglus büyümüş gerçekten 20 cm oldu mu ya yolu yarilamasiz resmen zaman geçmiyor diyorum ama şaka maka geçiyor:) sağlıkla kucağımiza alalım insallahKızlaar meraba. Doktor kontrolüm vardı bugün. Doktor organ taramasını kendi çapında yaptı ama tabiki uzman bi radyolog tarafındanda yapılması gerektiğini söyledi Allaha şükür şuan gözüken bi sorun yok. 274 gram 20 cm olmuş sıpam :)) Kasılmalarım varmış gene rahmin büyümesi nedeniyle normalmiş magnezyum kullanmamı söyledi şimdilik bu kadar ha bide tetanoz aşısı oldum sabah inşallah kolum çok ağrımaz
Kızlar ben bugün doktora tetanoz aşısıni sordum çok gerekli görmüyorum Zorunlu degil mecbur degilsin dedi.
Devlet sağlık bakanlığı baskı yapıyor sanırım sağlık ocakları bırakmıyor hamileleri dedi.
Benim belli değil dahaBebeğinize eşya aldınız mı cinsiyeti henüz belli olmayanlar
Belkide canım ama ultrasonda gözüküyo kasılma olunca magnezyumu hep içicem inşallah geçer çünkü kasılma geçmezse allah korusun erkek doğuma yol açıyormuş.İnşallah en kısa sürede geçer. Benim de gün içinde karnımda sertleşme oluyor acaba kasılma böyle birşey mi ki
Aynen canımm 18+0 ım şuan ama ultrasonda 19 haftalık çıktım :) aslında çokta beslenmeme dikkat etmiyorum ama bebiş büyüyor maşallahBencede Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın . Çoğu kişi bir seyler az çok hissediyor ama ben de tik yok :) bi hissetsem o zaman hamile olduğumu anlayacagim
Canım maşallah senin oglus büyümüş gerçekten 20 cm oldu mu ya yolu yarilamasiz resmen zaman geçmiyor diyorum ama şaka maka geçiyor:) sağlıkla kucağımiza alalım insallah
Sağlık ocagindaki doktora sormuştum ben de gerekli mi diye . Türkiye bir afet bölgesi sel deprem olabilir yada hastaneye yetisemez2 evde yolda doğum olabilir o zaman gerekli ama ben kesin hastane de doğum yapicam diyorsan yaptırma sen bilirsin dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?