Kızlaar ben 1 hafta daha dayanamadım yarın 16:20 ye özel hastaneye randevu aldım kendi doktorumda haftaya randevu var dayanamadım kuzum iyi mi merak ettimm :) yarın görcem heycanlıyım ay
Amirimiz nasıl uygun görürse o karar vericek canım gidiceksin der büyük ihtimalde bakalım haber bekliyoruz hakkımızda hayırlısı InşAllah bu vakte kadar emek harcadık emeklerimizin karşılığını da sağlıcakla alalım InşAllah
Kızlar birsey sorucam burda devlet hastanesinde doğumda enfeksiyon ve ebe şikayetleri cok fazlaymış hastanede kimle karş8laşsam öyle diyor takibi devlette yapıp özelde doğum yapanlar varmı herhangi bir sodun çıkarıyorlarmı ilk olduğu icin hicbir fikimde yok bilgi amaçlı soruyorum
Kızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
kızlar bizimki yine göstermedi pek nazlı çıktı doktor bu sefer önce kız dedi daha sonra değil dedi kız pipisi bak bu dedi sonra dediki aaa bu kordonmuş. Kordonu bacağının arasına almış yaramaz o kadar uğraştı doktor karnıma hafif hafif vurdu pozisyon değiştirsin diye ama yok kordon hep bacaklarının arasındaydı. Sakın kıyafet filan alma dedi biraz daha bekle isimde düşünme dedi 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Kızlaar ben 1 hafta daha dayanamadım yarın 16:20 ye özel hastaneye randevu aldım kendi doktorumda haftaya randevu var dayanamadım kuzum iyi mi merak ettimm :) yarın görcem heycanlıyım ay
İnşâAllah Rabbim en güzelini nasip etsin canım çok zor tahmin edebiliyorum ama işte asker olmakta böyle bişey
belirli bi haftadan sonra özel takip yapmıyor diye biliyorum canım
Damak tadı olayı cidden doğru :) ama gebelikte bence hormonlar yönetiyor o işi . Ben ekşi ve acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte tam tersi çikolata, tatlı tarzı şeyler yiyorum.
Ya 2 aydır canım deli gibi alkol çekiyordu yılbaşı gecesi dayanamadım bir kadeh şarap içtim eğer bebeğim erkekse tamamen babasına benzeyecek
Dün sol tarafımd abirsey hissettim ama ne oldugunu anlamadım sanki kitlendim kaldım gazdı herhalde ama hala aynı yerimde ağrı var inan lavaboya gidemedim iki büklüm kaldım eşimde yoktu korkfum evde tek olmak o durumlarda hic iyi olmuyor
ya ben eskilerden şeyi hatırlıyorum. kızım elbise giyde git doğuma heryerin açılmıyo demişti mavi önlük falan yoktu demek ki herkes elbisesiyle kıyafetiyle mi doğuma gidiyordu acaba
Ya oyle kolay yapilacak birsey degil solemekte istemiyorum caniniz çeker diye kaynanam yapmayi bilmiyor disardada esim bulamadi belki cok lüx yerlerde vardır. Babannem cok guzel yapiyor ama oda rahatsiz yapamadi ama zaten istahimda koreldi :))
Ayyy napim ama ya besiktas baska:)) ama tabi orda oturmakta kulfetli oluyor. Sen umraniye tarafina gittin dimi olsun orasida merkezi en azindan carsisi var herseyi bulabiliyorsun o yonden iyi