2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlaar ben 1 hafta daha dayanamadım yarın 16:20 ye özel hastaneye randevu aldım kendi doktorumda haftaya randevu var dayanamadım kuzum iyi mi merak ettimm :) yarın görcem heycanlıyım ay

İnşâAllah Rabbim en güzelini nasip etsin canım çok zor tahmin edebiliyorum ama işte asker olmakta böyle bişey
belirli bi haftadan sonra özel takip yapmıyor diye biliyorum canım

İnş canım benim öyle olucak wala bi öğrensek

Canım şimdiden bunları düşünme zaten son haftalarda sürekli kontrolde olcaz o yüzden ultrason ölçümüne göre hareket ediyorlar.

kızlar bizimki yine göstermedi pek nazlı çıktı doktor bu sefer önce kız dedi daha sonra değil dedi kız pipisi bak bu dedi sonra dediki aaa bu kordonmuş. Kordonu bacağının arasına almış yaramaz o kadar uğraştı doktor karnıma hafif hafif vurdu pozisyon değiştirsin diye ama yok kordon hep bacaklarının arasındaydı. Sakın kıyafet filan alma dedi biraz daha bekle isimde düşünme dedi 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Ben onu doktoruma sordum 1 kadehcik ne olur as eriyorum dedim tamam dedi buyukce bir kadeh ictim bende : )

Gazdir muhtemelen kilitliyor bazen insani. : )

ya ben eskilerden şeyi hatırlıyorum. kızım elbise giyde git doğuma heryerin açılmıyo demişti mavi önlük falan yoktu demek ki herkes elbisesiyle kıyafetiyle mi doğuma gidiyordu acaba
Anneme sordum
Ben 35 yasindayim cerrahpasada dogmusum 2 kisilik odaymis yaninda ki geceligi giyin demisler acidan giyinememis bi zahmet yardim ettiler de gecelikle girdim doguma dedi.geceligi olmayanlar kiyafetiyle giriyormus

Bana da uzak bende bildigim bisiyse yapardim S Serylady
Sen anadolu yakasinda misin Jazzquell
Ya oyle kolay yapilacak birsey degil solemekte istemiyorum caniniz çeker diye kaynanam yapmayi bilmiyor disardada esim bulamadi belki cok lüx yerlerde vardır. Babannem cok guzel yapiyor ama oda rahatsiz yapamadi ama zaten istahimda koreldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…