2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayyy napim ama ya besiktas baska:)) ama tabi orda oturmakta kulfetli oluyor. Sen umraniye tarafina gittin dimi olsun orasida merkezi en azindan carsisi var herseyi bulabiliyorsun o yonden iyi
Yok ben erenköydeyim.
Besiktas eskiden cok harikaydi simdi biraz kalabalik ama babamda bende kizimda orada buyuduk.ozluyorummm

Canım şimdiden bunları düşünme zaten son haftalarda sürekli kontrolde olcaz o yüzden ultrason ölçümüne göre hareket ediyorlar.
Iste devletin dedigi de adet tarihine göre gidiyoruz :)) sen nasil oldun daha iyimisin ? Esim izin yazdircakti canim simdiden solemesi gerekiyordu ondan haziran sonu temmuz. Basi diyecek mecburen artık:))

Ultasonda ne çıkıyor fıstık? Ultrason kağıdında doğum tarihi yazıyor ya yaklaşık.

Yok ben erenköydeyim.
Besiktas eskiden cok harikaydi simdi biraz kalabalik ama babamda bende kizimda orada buyuduk.ozluyorummm
Kalabalik ama yine de sevilesi :)) en azindan taksime falan gore bizim daha cok tercih ettiğimiz biyer erenkoyu bilmiyorum cok sanirim hic gitmisligim yok :))

Bulursun belki ya ins : )

Kalabalik ama yine de sevilesi :)) en azindan taksime falan gore bizim daha cok tercih ettiğimiz biyer erenkoyu bilmiyorum cok sanirim hic gitmisligim yok :))
Sakin sessiz yine sakin yine sessiz allahtan caddebostan sahile yakin iste.
Yoksa yine sakin yine sessiz
Tek avantaji buyuk bahceler bol yesillik cocuklar icin rahat

Doğuran biz, naz onların. Bebegi görünce hemen yumuşar merak etme Benimelimmaşalı biraz, naz yapsa kıyamet koparıyorum, o yüzden yapamıyor garibim:).
Ayrıntılı ultrason değil mi gireceğin? Özelde mi yapiyorsun?Nasıl fiyatlar? Ben perinatoloji bakıyorum, o bölüm asıl uzmanmis. Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar da bilgilendirirse güzel olur aslında.

Benim şahsi fikrim sat a göre hareket etmen canım. Bak bana da 3 gün önde dedi ama sat a göre hareket ediyorum . Bence sende öyle yap.
Sata gore suan senle ayniyim mesela suan ultrasonla devam edeyim olmazsa sata gecerim :)) bizim ufaklik kafa karistiriyor biraz

Benim 5 haziran ama doktorum gidisata gore erken alirsak 1 1 bucuk hafta dedi.20.mayista alin bari ikizler olmasin dedim

Sakin sessiz yine sakin yine sessiz allahtan caddebostan sahile yakin iste.
Yoksa yine sakin yine sessiz
Tek avantaji buyuk bahceler bol yesillik cocuklar icin rahat
Ohhh ne guzelmis ozaman bizim suan bulunduğumuz bolgede yesil yok resmen ama merkezi heryere cok yakin iste ordan kurtariyor :))

O zaman haziranda dogurabilirim sanirim burcu degisirmi acaba ya suan yengec gorunuyor :))

Ohhh ne guzelmis ozaman bizim suan bulunduğumuz bolgede yesil yok resmen ama merkezi heryere cok yakin iste ordan kurtariyor :))
Neredesin ki yesil yok besiktasa 10 da diyince sariyer falan geldi aklima.
Tamam kocamam bahceli bir evdeyim ama napim otlim mi diyorum esime bu ne sesszilik bu ne sakinlik : )

Ben zaten babanin girmesi taraftari degilim :)) bizimki duser bayilir ugrasamam onla :)) kimse girsin istemiyorum acikcasi oda var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…