pahalı değil aslında 1 tanesi 20 t bile yapmıyor.Böyle şeyler cabuk küçüldüğü için daha ucuz almak mantıklı geliyor bana. Lcw ve civil de çok daha ucuz oluyor. Bir de mağazaların indirim sepetlerini iyi karıştırmak gerekiyor.
Ya kıyamam , semt olarak çok uzaksın yoksa inan ben yapıp getirirdim bir sekilde . Üzüldüm şimdi ya.Evet erkek bizimki :)) onun keyfine gore yiyiyoruz artik :)) benim de birsey cekiyor ama yapip yiyemem yapabilecek kimse de yok cevremde disarda da pismis halini bulamadık bakalim ne olacak:))
doğru valla haklısın büyük yerlerde durum öyle belki üni hastaneleri daha iyi olabilir küçük yerlerde rahat oluyor hatta bir arkadaş anne bebek dostu bir hastaneyse babayı doğuma da alıyorlar dedi onu bi sorucam bakalım :)Burda randevu almayınca hic bakmiyolar acikcasi hani oyle erkenden de gitsen bakmiyolar cunku hastane cok kalabalik acikcasi randevuyla da gitsen baktigi 1 2 dk ilac yaziyor niye oldugu bile soylenmiyor kisacasi benim ihtiyaclarimi karsilamiyor dolayisiyla gitmiyorum artik belki doktoruna da denk gelmedim bilmiyorum ama ben devlette yapamadim Allah düşürmesin diyorum sadece
valla benim geç döllenme değil aslında çünkü ilişki günümü biliyorum adete yakın olması lazım ki 9 gün geriden gelsin ama başından beri hep geriden geliyorBenim de geç döllenme canım. Özelde ki doktorum son adeti unut arayı kapatmaz dedi. Ama devletteki doktorum her zaman son adeti baz alırız haftasını yakalar dedi. 3 hafta fark vardı 2 haftaya düştü şimdi.. Geç döllenme işi biraz sıkıntı bu konuda
Maşallah kuzuya normal kilon azsa iyi ama kilon varsa dikkat etsen iyi olur canım . Bazı erkekler malesef böyle ya doğana kadar ilgisizlikleriyle meşhurlar mecbur gelicek ister zorla ister seve seveKızlar doktora gittim kızımı gördüm 18+3 olduk artık. Gebelik başından beri 8,5 kilo aldım doktora dedim artık yavaşla dedi. Imom vitamin içiyordum ilave demir hapı ve d vitamin verdi bunlara başla dedi. Çok iyi olan makina bugün doluymuş cumartesi günü 09:40ta gel dedi detaylıca herşeye bakalım eşinide getir görsün kızını dedi. Genel olarak çok iyi hadi kalbini dinle dedi açtı biraz. Çıkınca aradım eşimi dedim cumartesi 09:40 ta bekliyor diye vay efendim karga ..kunu yemeden ne işimiz varmış olmazmış o saat haftasonu ne kalkacakmış adam gibi saate versinmiş deli etti benidedim fotoğrafa giderken sabahın 6. Sında kalkıp gidiyorsun bundada kalk bir zahmet dedim kapadım teli işe geldim. Nedir bu babaların bu ilgisizlikleri canım
Gözün aydın canımKızım oluyorrrbabasına oyuncak bana arkadaş geliyor
Ayyy ne güzel sağlıkla doğsun prenses hayırlı olsun darısı bana ve öğrenemeyenlere çoook aminnnKızım oluyorrrbabasına oyuncak bana arkadaş geliyor
Erzurum nenehatun kadın doğum canımHangi hastane canım o ?
Canım benim ilk gebeliğim ama kardeşim kuzenlerim arkadaşlarım o kadar çok kişinin doğumuna şahit oldum ki o tarihler sadece tahmin şimdiden onu düşünüp telaşlanma :) Geriden gelen bebek ilerde gününü yakalıyor hatta öne bile geçebiliyor SAT her zaman en doğruya yakın tarihi veriyorKızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
Valla bilemiyorum neden olmuşsa :)) ama nette ojudum faydalı baya mideyede bak istersenkız ben bi kere yedim greyfurt bir tane severimde ama ertesi günü bir gaz bir gaz karnım patlayacak gibi oldu bende herhalde greyfurttan oldu demiştim bidaha yiyim bakalım o zaman nasıl yedim bilmiyorum içim yana yana yedim ama portakal greyfurt sıkıp içince daha iyi oluyor
MerhabaHafif tempoda yürüyorum artık. Vücuduna göre ağırlığına göre otomatik ayarlıyorsun hizlanirsam kısa mesafede cabuk yoruluyorum çünkü..
Kendi memeleketimde özel gibi canım devlet hastanesi ama erzurum.biraz o konuda ketun :)Turkıye gercegı ozelde daha ıyı muamele goruyorsun keşke öyle olmasa... kocaman odada tek basıma bana verıldı annem rahat rahat ıkılı acılan koltukta yattı esımde yanındaydı... bır odada uc kısı dort kısı kaldıgını gorunce cok cok uzulmustum keşke böyle olmasa keske herkes her anne her hasta ozel muamele gorse....
Aminnnn canım
Maşallah kocaman olmuş prensesKızlar doktora gittim kızımı gördüm 18+3 olduk artık. Gebelik başından beri 8,5 kilo aldım doktora dedim artık yavaşla dedi. Imom vitamin içiyordum ilave demir hapı ve d vitamin verdi bunlara başla dedi. Çok iyi olan makina bugün doluymuş cumartesi günü 09:40ta gel dedi detaylıca herşeye bakalım eşinide getir görsün kızını dedi. Genel olarak çok iyi hadi kalbini dinle dedi açtı biraz. Çıkınca aradım eşimi dedim cumartesi 09:40 ta bekliyor diye vay efendim karga ..kunu yemeden ne işimiz varmış olmazmış o saat haftasonu ne kalkacakmış adam gibi saate versinmiş deli etti benidedim fotoğrafa giderken sabahın 6. Sında kalkıp gidiyorsun bundada kalk bir zahmet dedim kapadım teli işe geldim. Nedir bu babaların bu ilgisizlikleri canım
bnce bebegın gayet saglıklı canm dedıgım gıbı 3lü test kalmadı kı 2li temız cıkınca ıstemesı bıle aacmaydı bnm dokotrda ıkılı yaptrmadm dıye nıfty dıye tutturdu onuda yaptrmadm eşim gıtmıs devletten randevu almıs o zmn 4luyu yapalım dıye sırf o rahat etsn dıye yaptrdm dun cıkmıs sonuclar ıyı cok sukur ama bunlar ınsanı ıste strese sokuo baska bısey degıl zatn kagıtta da yazıyo tanı degıldr dıye. ayrıntılı bnce cok onmlı dogumda mudahale gerekebıle dıye ama zaten Allah korusn bn aldırırım deseydm o zmn bu testlere yıne hoc gırmezdım dırek nıfty fılan yaptırırdm barı bı kere stres oluon. 2li 3lü 4lü bıtmıo bunlarİkili testimde sorun olmadığını ancak üçlü testimin sıkıntılı geldiğini paylaşmıştım.Dün sonuçlarımı alıp devlet hastanesine gittim. Bu yeni gelen doktorumuzu seviyorum gerçekten. Fikrini almak istedim. Sonuçlarıma baktı ve ikili testimde sorun olmadığını söyledi. İkili testinde sorun yaşamayanlara biz üçlü test yapmayız dedi. Doktorumun yaşını sordu, e yaşı vardı haliyle, o yüzden yaptırmış dedi.senin doktor eskilerde kalmış dedi. Ayrıca ikili testin güvenilirliği üçlü testten daha yüksektir. Senin ki biri kuyuya taş atmış misali bir durum dedi. İstersem amniyosentez veya fetal dna yaptırabilirmişim.
Neyse içim rahatladı bi nebze olsun. Sonra kendi hastaneme gidip fetal dna için kan verdim. Kuyuya atılan taşı çıkarmaya çalışıyorum anlayacağınız. Pişman mıyım peki bu testleri yaptırdığıma? Hayır.. Karalar bağlayıp oturuyor muyum? Hayır.. Ayrıntılı usg, şeker testi.. Bundan sonra da elimden gelen tüm testleri yaptırıcam.
İçimde az da olsa bir endişe var elbet, ama "hayırlısı bakalım" deyip geçiştiriyorum.
Benim şahsi fikrim sat a göre hareket etmen canım. Bak bana da 3 gün önde dedi ama sat a göre hareket ediyorum . Bence sende öyle yap.Kızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
Gwnelde özeller daha erken diyorlar sen yinede doktoruna da sor ama adet baz alınıyor bend egörmüştüm adete göre hesaplandığı yazıyorduKızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
hayırlı evlat olsun canımmm.. ne güzel
Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin minik cimcime
Ayyy ne güzel sağlıkla doğsun prenses hayırlı olsun darısı bana ve öğrenemeyenlere çoook aminnn
Merhaba
İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı. Diyetisyen koşu bandının 3. kademesi temposunda günde 1 saat yürümemi tavsiye etmişti.
Ins canımOhhh iyi cok sükür cok sevindim canim benim yeni ilacin dokunmaz insallah canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?