2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Böyle şeyler cabuk küçüldüğü için daha ucuz almak mantıklı geliyor bana. Lcw ve civil de çok daha ucuz oluyor. Bir de mağazaların indirim sepetlerini iyi karıştırmak gerekiyor.
pahalı değil aslında 1 tanesi 20 t bile yapmıyor.
ben ilk hamile haberimi aldığımda 2 tane bu şekil badi almıştım. eşime sürpriz için 10tl'ydi ve kalitesi de çok güzeldi. Bilsem daha çok alırdım

Evet erkek bizimki :)) onun keyfine gore yiyiyoruz artik :)) benim de birsey cekiyor ama yapip yiyemem yapabilecek kimse de yok cevremde disarda da pismis halini bulamadık bakalim ne olacak:))
Ya kıyamam , semt olarak çok uzaksın yoksa inan ben yapıp getirirdim bir sekilde . Üzüldüm şimdi ya.

doğru valla haklısın büyük yerlerde durum öyle belki üni hastaneleri daha iyi olabilir küçük yerlerde rahat oluyor hatta bir arkadaş anne bebek dostu bir hastaneyse babayı doğuma da alıyorlar dedi onu bi sorucam bakalım :)

valla benim geç döllenme değil aslında çünkü ilişki günümü biliyorum adete yakın olması lazım ki 9 gün geriden gelsin ama başından beri hep geriden geliyor

Maşallah kuzuya normal kilon azsa iyi ama kilon varsa dikkat etsen iyi olur canım . Bazı erkekler malesef böyle ya doğana kadar ilgisizlikleriyle meşhurlar mecbur gelicek ister zorla ister seve seve

Canım benim ilk gebeliğim ama kardeşim kuzenlerim arkadaşlarım o kadar çok kişinin doğumuna şahit oldum ki o tarihler sadece tahmin şimdiden onu düşünüp telaşlanma :) Geriden gelen bebek ilerde gününü yakalıyor hatta öne bile geçebiliyor SAT her zaman en doğruya yakın tarihi veriyor

Valla bilemiyorum neden olmuşsa :)) ama nette ojudum faydalı baya mideyede bak istersen

Hafif tempoda yürüyorum artık. Vücuduna göre ağırlığına göre otomatik ayarlıyorsun hizlanirsam kısa mesafede cabuk yoruluyorum çünkü..
Merhaba
İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı. Diyetisyen koşu bandının 3. kademesi temposunda günde 1 saat yürümemi tavsiye etmişti.

Kendi memeleketimde özel gibi canım devlet hastanesi ama erzurum.biraz o konuda ketun :)

Maşallah kocaman olmuş prenses
Eşine de takılma belki günü yorgun geçti haftasonu uyumanın planını yapıyordur. Bence akşam işten gelince fikri değişmiş olacaktır .
Bunun için kendini üzme lütfen.

bnce bebegın gayet saglıklı canm dedıgım gıbı 3lü test kalmadı kı 2li temız cıkınca ıstemesı bıle aacmaydı bnm dokotrda ıkılı yaptrmadm dıye nıfty dıye tutturdu onuda yaptrmadm eşim gıtmıs devletten randevu almıs o zmn 4luyu yapalım dıye sırf o rahat etsn dıye yaptrdm dun cıkmıs sonuclar ıyı cok sukur ama bunlar ınsanı ıste strese sokuo baska bısey degıl zatn kagıtta da yazıyo tanı degıldr dıye. ayrıntılı bnce cok onmlı dogumda mudahale gerekebıle dıye ama zaten Allah korusn bn aldırırım deseydm o zmn bu testlere yıne hoc gırmezdım dırek nıfty fılan yaptırırdm barı bı kere stres oluon. 2li 3lü 4lü bıtmıo bunlar

Benim şahsi fikrim sat a göre hareket etmen canım. Bak bana da 3 gün önde dedi ama sat a göre hareket ediyorum . Bence sende öyle yap.

Gwnelde özeller daha erken diyorlar sen yinede doktoruna da sor ama adet baz alınıyor bend egörmüştüm adete göre hesaplandığı yazıyordu

hayırlı evlat olsun canımmm.. ne güzel

Saol canım amin inşallahhh,hepimizin evlatları hayırlı olsun sağlıkla gelsinler

Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin minik cimcime

Amin canım hem de ne cimcime şimdiden bizi ne heyecanlandırdı

Ayyy ne güzel sağlıkla doğsun prenses hayırlı olsun darısı bana ve öğrenemeyenlere çoook aminnn

Amin inşallah kuzum bir an önce öğrenirsin cinsiyeti öğrenince hamile olduğunu tekrar öğrenmiş gibi oluyorsun resmen ya sağlıcakla gelsin hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…