bende sat a göre 19 olacak ultrasonda 7-8 gün çıkıyor en son kapatmış görünüyor ultrason kağıdına göre ama doktor farklı söyledi bidahakine sorucam bakalım :) evet bende randevuyla gidiyorum bazen doluyor bazen dolmuyor ama şimdi çıksam gitsem normal sıra alsam 10 dk sonra girerim mesela bi p.tesileri yoğun oluyor mesela ben test yapmıştım ilk çift çizgi çıktı saatte 11 buçuktu gittim hemen sıra aldım girdim içeri doktor baktı etti kan verip çıkmıştım başka yerde olsa öğleden sonraya kalır o sıra :) ankara da doğup büyüdüm ben mümkün değil sabah açılır açılmaz gitmek gerekiyordu kaldı ki saat 11 de gitsek öğleden sonra 3 de anca girerdik :) acil bir şey olsa zaten acil doktorlarına güvenilmiyor pek burda genelde bilemedikleri bir durum olunca doktoru çağırıyorlar direkBenim sata gore nerdeyse 16.haftadayiz ultrasona gore nerdeyse 15 bir hafta oynuyor. Senin oldugun bolgeye gelelim bizde valla burada sira almaya kalkiyorsun 10 gun sonraya veriolar oda 1 dakka falan bakıyor cok ilgisiz bir kere gittim bidaha da zor yani :))
Böyle şeyler cabuk küçüldüğü için daha ucuz almak mantıklı geliyor bana. Lcw ve civil de çok daha ucuz oluyor. Bir de mağazaların indirim sepetlerini iyi karıştırmak gerekiyor.Bizimkiler yaz bebeği olacağı için, yenidoğana göre bu badilerden aldımindirim varmış 84 tl hepsi. kargo dahil 92 tl.. tanesi 18,5 tl'ye geliyor. E iyi bence..
https://www.cartersoshkosh.com.tr/u...dyler-layette-kiz-bebek-5li-body-190796468105
Eki Görüntüle 2221564
Muhakkak .. bizim ki ekstrem bi durum değildir ama hastaneden hastaneye de değişiyor demekki sizin yaşadığınız semtin nüfusuna oranla hastane ve oda sayısından dolayıdır .. o zaman şanslıyız Antalya’da :)Burda iki kisilik oda icin ekstra para oduyorsun ve herkese de vermiyolar gozumle gordum yani sizinkisi ekstrem bi durum bence :))
Yok sanmıyorum ne kadar eski acaba :) ama belki acil bir durum sözkonusu olursa diye denmiştirya ben eskilerden şeyi hatırlıyorum. kızım elbise giyde git doğuma heryerin açılmıyo demiştimavi önlük falan yoktu demek ki herkes elbisesiyle kıyafetiyle mi doğuma gidiyordu acaba
Damak tadı olayı cidden doğru :) ama gebelikte bence hormonlar yönetiyor o işi . Ben ekşi ve acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte tam tersi çikolata, tatlı tarzı şeyler yiyorum.Ben cok bulanti cektigim ve cogu seyi yiyemedigimden ne yesem alkis kiyamet bir durum olustu hani fast food yesem bile olsun yeterki ye gozuyle bakiliyor cok ayirmiyorum o sebepten bu zararli bu degil diye acikcasi :)) ama bak kitap fikri iyiymis birde sen hamilelikte ne yersen cocugun damak zevki ona gore olusuyormus sanirim bizimki süt sevmeyen bir çocuk olacak:))
Benimki benim sevdigim.hicbirseyi sevmiyor durmadan kirmizi et aseriyorum ve normalde hic yemezdim düsün sebze yiyemiyordum suan hepsini yiyorum. Tavugun oldugu ortama bile giremiyorum ki tavuk severdim. :)) cikolata vs. Normalde sevmezdim hala da sevmiyorum onda bir degisiklik yok ama benimki kesinlikle aynı babasi bitek esim tavuk sevmez ve yemez cünķü :))Damak tadı olayı cidden doğru :) ama gebelikte bence hormonlar yönetiyor o işi . Ben ekşi ve acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte tam tersi çikolata, tatlı tarzı şeyler yiyorum.
Ya 2 aydır canım deli gibi alkol çekiyorduyılbaşı gecesi dayanamadım bir kadeh şarap içtim eğer bebeğim erkekse tamamen babasına benzeyecek
Neeee 14kısımıNerde bir odada 4 5 kisi burdaki devlette bir odada karsilikli yataklarda 14 kisi falan kaliyor iceri de alsa kimseyi almiyolar sadece sezeryande 1 kisi aliyorlarmis bir ara devlette mi yapsam diyordum ama bence ordan insanin mikrop kapmadan cikmasi bile mucize Rabbim kimseyi oyle bi yere mecbur birakmasin birde 16 yaslarinda ki kizlarin dogum yaptigini görünce insanin bir cani sıķılıyor acikcasi kendi cocuk cünkü
canım onemlı olan bebegın gelısım surecı ılk haftalar doktorlar anlıyor mesela benım tarıhım bı hafta degıstırdı.. bunu en dogru doktorun cevaplayacaktır saglık ocagını bosver.Kızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
Istanbuldayim ben burdaki 3 hastanede asagi yukari bu sekilde acikcasi :)) ben o taraflarda olsam devlette yapardim dogum sanirim :))Muhakkak .. bizim ki ekstrem bi durum değildir ama hastaneden hastaneye de değişiyor demekki sizin yaşadığınız semtin nüfusuna oranla hastane ve oda sayısından dolayıdır .. o zaman şanslıyız Antalya’da :)
Evet ya bende normali bu saniyordum gittigim üc hastanede de bu sekildeydi cunku o yüzden ben devletten vazgectimya zaten herseyi kabul ederim ama bu durumu edemem diye :)) bide yanina kimseyi almiyolarlar aglasanda sizlasanda ben doguma girene kadar esimi yanimda isterim acikcasiNeeee 14kısımıınanamıyorummmm ben zaten gıtmıyorum gıtmek ıstemıyorm ınsanın resmen moralı bozuluyor.
canım onemlı olan bebegın gelısım surecı ılk haftalar doktorlar anlıyor mesela benım tarıhım bı hafta degıstırdı.. bunu en dogru doktorun cevaplayacaktır saglık ocagını bosver.
Senin bebiş de erkekdi demi ? Öyle kalmış aklimda. Şu an gerçekten benim sevip , sevmediğim şeyleri yazmışsınBenimki benim sevdigim.hicbirseyi sevmiyor durmadan kirmizi et aseriyorum ve normalde hic yemezdim düsün sebze yiyemiyordum suan hepsini yiyorum. Tavugun oldugu ortama bile giremiyorum ki tavuk severdim. :)) cikolata vs. Normalde sevmezdim hala da sevmiyorum onda bir degisiklik yok ama benimki kesinlikle aynı babasi bitek esim tavuk sevmez ve yemez cünķü :))
Ablam 2. Çocukta almıştı. Kullanamadı. Yetişmiyor dedi ve bıraktı. Yanı bence de en sağlıklısı normal anam babam usulü ama ben çalışıyorum. Yetiştirip altından kalkabileceğimi hiç sanmıyorum. Eşimden yardim istesem yardim eder ama eminim 2 ay sonra bıkar. Is yine tamamen bana kalir
Benim de geç döllenme canım. Özelde ki doktorum son adeti unut arayı kapatmaz dedi. Ama devletteki doktorum her zaman son adeti baz alırız haftasını yakalar dedi. 3 hafta fark vardı 2 haftaya düştü şimdi.. Geç döllenme işi biraz sıkıntı bu konudaKızlar merhaba dün saglik ocagina gittim ben ve son adet tarihine göre doğum olur dendi biliyorsunuz ki benim gec dollenme idi. Kendi doktorum dogum icin 2 temmuz tahmini gün verirken saglik ocagi ve devlet 23 haziran haftasi tahmini dogumun gerceklesir diyor ? Erken dogum vs. Allah korusun olmazsa tabiki simdi ben bunlardan hangisine inanacagim ? Bir tahmimi yada soyle olur diyebilecek bir arkadas varmi merak etmekteyim bu konuyu ?
Burda randevu almayınca hic bakmiyolar acikcasi hani oyle erkenden de gitsen bakmiyolar cunku hastane cok kalabalik acikcasi randevuyla da gitsen baktigi 1 2 dk ilac yaziyor niye oldugu bile soylenmiyor kisacasi benim ihtiyaclarimi karsilamiyor dolayisiyla gitmiyorum artik belki doktoruna da denk gelmedim bilmiyorum ama ben devlette yapamadim Allah düşürmesin diyorum sadecebende sat a göre 19 olacak ultrasonda 7-8 gün çıkıyor en son kapatmış görünüyor ultrason kağıdına göre ama doktor farklı söyledi bidahakine sorucam bakalım :) evet bende randevuyla gidiyorum bazen doluyor bazen dolmuyor ama şimdi çıksam gitsem normal sıra alsam 10 dk sonra girerim mesela bi p.tesileri yoğun oluyor mesela ben test yapmıştım ilk çift çizgi çıktı saatte 11 buçuktu gittim hemen sıra aldım girdim içeri doktor baktı etti kan verip çıkmıştım başka yerde olsa öğleden sonraya kalır o sıra :) ankara da doğup büyüdüm ben mümkün değil sabah açılır açılmaz gitmek gerekiyordu kaldı ki saat 11 de gitsek öğleden sonra 3 de anca girerdik :) acil bir şey olsa zaten acil doktorlarına güvenilmiyor pek burda genelde bilemedikleri bir durum olunca doktoru çağırıyorlar direk
Evett :)) ama bizim ufaklik biraz arkadan gelmeyi tercih etti :))sen sata göre benle aynısın aslında :)
Su kadarini soyliyim cok sanslisiniz burda sadece bulasici bir hastaligin yada durumun varsa yada tanıdığın varsa tek kisilik odada kalabiliyorsun yoksa imkansiz 3 hastaneye danistim ucude oyleydi dogum bolumlerinide gezdim tek diyebilecegim Allah dusurmesin beni oralara oldu acikcasi mecbur kalan yapiyor ama cok cok zor acikcasiBenim tanık oldugum devlet hastanelerinde de odalar hep 2 kişilik, tek kişilik odalarda az sayıda oluyor şansa denk gelirse orda kalınabiliyor cüzi bi miktar alıyorlar onun içinde sanırım.
baya eski ya ben çocukluğumdan hatırlıyorum. Bi 20 sene öncesi falan. Normal doğumdan bahsediyor. Malum konular olunca benim de beynime işlemiş resmenYok sanmıyorum ne kadar eski acaba :) ama belki acil bir durum sözkonusu olursa diye denmiştir
hayırlı evlat olsun canımmm.. ne güzelKızım oluyorrrbabasına oyuncak bana arkadaş geliyor
Benim ozeldeki doktorum ilerde yakalar gecer bile dedi 1 hafta farkim var benimde ultrasonu baz alicaz ama dedi . Devletteki doktorlar da acile falan gittigimde hep son adet tarihi bizim icin onemli diyorlar ultrasona gore bakmiyorlar hangisi dogru bilemiyorsunBenim de geç döllenme canım. Özelde ki doktorum son adeti unut arayı kapatmaz dedi. Ama devletteki doktorum her zaman son adeti baz alırız haftasını yakalar dedi. 3 hafta fark vardı 2 haftaya düştü şimdi.. Geç döllenme işi biraz sıkıntı bu konuda
Evet erkek bizimki :)) onun keyfine gore yiyiyoruz artik :)) benim de birsey cekiyor ama yapip yiyemem yapabilecek kimse de yok cevremde disarda da pismis halini bulamadık bakalim ne olacak:))Senin bebiş de erkekdi demi ? Öyle kalmış aklimda. Şu an gerçekten benim sevip , sevmediğim şeyleri yazmışsınşu an sadece tavuğa tahammülüm yok. Kaç gündür canım birşey çekiyordu . Yaptım onu biraz önce koca bir kase yedim aklına ne düşüyorsa yapıp yemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?