2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bende sat a göre 19 olacak ultrasonda 7-8 gün çıkıyor en son kapatmış görünüyor ultrason kağıdına göre ama doktor farklı söyledi bidahakine sorucam bakalım :) evet bende randevuyla gidiyorum bazen doluyor bazen dolmuyor ama şimdi çıksam gitsem normal sıra alsam 10 dk sonra girerim mesela bi p.tesileri yoğun oluyor mesela ben test yapmıştım ilk çift çizgi çıktı saatte 11 buçuktu gittim hemen sıra aldım girdim içeri doktor baktı etti kan verip çıkmıştım başka yerde olsa öğleden sonraya kalır o sıra :) ankara da doğup büyüdüm ben mümkün değil sabah açılır açılmaz gitmek gerekiyordu kaldı ki saat 11 de gitsek öğleden sonra 3 de anca girerdik :) acil bir şey olsa zaten acil doktorlarına güvenilmiyor pek burda genelde bilemedikleri bir durum olunca doktoru çağırıyorlar direk

Böyle şeyler cabuk küçüldüğü için daha ucuz almak mantıklı geliyor bana. Lcw ve civil de çok daha ucuz oluyor. Bir de mağazaların indirim sepetlerini iyi karıştırmak gerekiyor.

Burda iki kisilik oda icin ekstra para oduyorsun ve herkese de vermiyolar gozumle gordum yani sizinkisi ekstrem bi durum bence :))
Muhakkak .. bizim ki ekstrem bi durum değildir ama hastaneden hastaneye de değişiyor demekki sizin yaşadığınız semtin nüfusuna oranla hastane ve oda sayısından dolayıdır .. o zaman şanslıyız Antalya’da :)

ya ben eskilerden şeyi hatırlıyorum. kızım elbise giyde git doğuma heryerin açılmıyo demişti mavi önlük falan yoktu demek ki herkes elbisesiyle kıyafetiyle mi doğuma gidiyordu acaba
Yok sanmıyorum ne kadar eski acaba :) ama belki acil bir durum sözkonusu olursa diye denmiştir

Damak tadı olayı cidden doğru :) ama gebelikte bence hormonlar yönetiyor o işi . Ben ekşi ve acı yemeyi çok seviyorum ama hamilelikte tam tersi çikolata, tatlı tarzı şeyler yiyorum.
Ya 2 aydır canım deli gibi alkol çekiyordu yılbaşı gecesi dayanamadım bir kadeh şarap içtim eğer bebeğim erkekse tamamen babasına benzeyecek

Benimki benim sevdigim.hicbirseyi sevmiyor durmadan kirmizi et aseriyorum ve normalde hic yemezdim düsün sebze yiyemiyordum suan hepsini yiyorum. Tavugun oldugu ortama bile giremiyorum ki tavuk severdim. :)) cikolata vs. Normalde sevmezdim hala da sevmiyorum onda bir degisiklik yok ama benimki kesinlikle aynı babasi bitek esim tavuk sevmez ve yemez cünķü :))

Neeee 14kısımı ınanamıyorummmm ben zaten gıtmıyorum gıtmek ıstemıyorm ınsanın resmen moralı bozuluyor.
canım onemlı olan bebegın gelısım surecı ılk haftalar doktorlar anlıyor mesela benım tarıhım bı hafta degıstırdı.. bunu en dogru doktorun cevaplayacaktır saglık ocagını bosver.

Istanbuldayim ben burdaki 3 hastanede asagi yukari bu sekilde acikcasi :)) ben o taraflarda olsam devlette yapardim dogum sanirim :))

Evet ya bende normali bu saniyordum gittigim üc hastanede de bu sekildeydi cunku o yüzden ben devletten vazgectimya zaten herseyi kabul ederim ama bu durumu edemem diye :)) bide yanina kimseyi almiyolarlar aglasanda sizlasanda ben doguma girene kadar esimi yanimda isterim acikcasi

Senin bebiş de erkekdi demi ? Öyle kalmış aklimda. Şu an gerçekten benim sevip , sevmediğim şeyleri yazmışsın şu an sadece tavuğa tahammülüm yok. Kaç gündür canım birşey çekiyordu . Yaptım onu biraz önce koca bir kase yedim aklına ne düşüyorsa yapıp yemek lazım

Aynen kolaylık varken insan tedirgin oluyor alışılmışın dışına çıkmaya bakalım cesaret edebilir miyim

Benim de geç döllenme canım. Özelde ki doktorum son adeti unut arayı kapatmaz dedi. Ama devletteki doktorum her zaman son adeti baz alırız haftasını yakalar dedi. 3 hafta fark vardı 2 haftaya düştü şimdi.. Geç döllenme işi biraz sıkıntı bu konuda

Burda randevu almayınca hic bakmiyolar acikcasi hani oyle erkenden de gitsen bakmiyolar cunku hastane cok kalabalik acikcasi randevuyla da gitsen baktigi 1 2 dk ilac yaziyor niye oldugu bile soylenmiyor kisacasi benim ihtiyaclarimi karsilamiyor dolayisiyla gitmiyorum artik belki doktoruna da denk gelmedim bilmiyorum ama ben devlette yapamadim Allah düşürmesin diyorum sadece

Benim tanık oldugum devlet hastanelerinde de odalar hep 2 kişilik, tek kişilik odalarda az sayıda oluyor şansa denk gelirse orda kalınabiliyor cüzi bi miktar alıyorlar onun içinde sanırım.
Su kadarini soyliyim cok sanslisiniz burda sadece bulasici bir hastaligin yada durumun varsa yada tanıdığın varsa tek kisilik odada kalabiliyorsun yoksa imkansiz 3 hastaneye danistim ucude oyleydi dogum bolumlerinide gezdim tek diyebilecegim Allah dusurmesin beni oralara oldu acikcasi mecbur kalan yapiyor ama cok cok zor acikcasi

Benim ozeldeki doktorum ilerde yakalar gecer bile dedi 1 hafta farkim var benimde ultrasonu baz alicaz ama dedi . Devletteki doktorlar da acile falan gittigimde hep son adet tarihi bizim icin onemli diyorlar ultrasona gore bakmiyorlar hangisi dogru bilemiyorsun )

Evet erkek bizimki :)) onun keyfine gore yiyiyoruz artik :)) benim de birsey cekiyor ama yapip yiyemem yapabilecek kimse de yok cevremde disarda da pismis halini bulamadık bakalim ne olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…