Ozelden yazayim diyorumda canin cekerse kahrolurum ondan yazamamPişirmesi zor olan şey ne acababak merak ettim.
Bende balık hafizaliyim bu aralar öncesini hatırlıyorum ama dün ne yaptın desen uzun uzun düşünürümAaa evet ayniymis nasil hatirladin maşallah ben unutmusum valla helal olsunbenim kafam hep karisik birazda buna karissin napayim
Tamam başka zamana inşallah :))) şimdi canım çeker kızım hasta market yolu tutamamOzelden yazayim diyorumda canin cekerse kahrolurum ondan yazamam
Sarap az miktarda icilebiliyor diye biliyorum ben yanlis mi biliyorum ? Ben hic icmedigim halde yilbasinda benim bile bazen canim cekiyor :))Off şirince şarabıydı içtiğim , nasıl enfes bir lezzeti vardı amaiyi ki evde yok şu an sarap falan yoksa yudum yudum giderdi.
Haahah ben herseyi unutuyorum ondan sasirdim senin durumuna acikcasi zaten :)) senin hafizan degisik calisiyorBende balık hafizaliyim bu aralar öncesini hatırlıyorum ama dün ne yaptın desen uzun uzun düşünürüm
Birine yazmıştın , okudum da aklımda kalmış .
AnlaştıkTamam başka zamana inşallah :))) şimdi canım çeker kızım hasta market yolu tutamam
Arada 1 kadehi geçmeyecek şekilde içebiliyorsun :)) valla ben içtim kayınvalidemin sen hamilesin ne içiyorsun demesine rağmen içtim :)))) hatta zorladim küçük bir kadeh verdim icemediSarap az miktarda icilebiliyor diye biliyorum ben yanlis mi biliyorum ? Ben hic icmedigim halde yilbasinda benim bile bazen canim cekiyor :))
Hahah benim de eşim kova ben de onla iyimdir tamadr uyduk biz senleEn yakin arkadasim biri basak digeri koç ve efsane anlasiriz yedigimiz ictigimiz birdir oyle yani kovayim ben ve butun ozelliklerini tasiyan bir kova :)) kocsan tamamdir tanimadan sevdim
Boğazı ağrıyor sabah uyandığından beri , çok sık bademcikleri şişiyor. Doktor ameliyat demişti ama erteledim. Aslında ameliyat olsa rahat edecek seneye de okula başlayacak zaten.Anlaştıkusenmiyorda ya gider markete yaparsin yani kizinin nesi var gecmis olsun cimcimeye
Benim kaynanam baya deviriyor:)) ogluyla oturup ictiler ben normalde hic sevmem agzima surmem bu sefer onlari kiskandim diyemi nedir bir icesim gelmedi degilArada 1 kadehi geçmeyecek şekilde içebiliyorsun :)) valla ben içtim kayınvalidemin sen hamilesin ne içiyorsun demesine rağmen içtim :)))) hatta zorladim küçük bir kadeh verdim icemedi
Kim demis koçla kimse anlasamaz diye bak kovalar anlasiyormus demekkiHahah benim de eşim kova ben de onla iyimdir tamadr uyduk biz senle
Bana da kucukken demisler yaptirin diye babannem kiyip yaptiramamis cok zorlugunu cektim cekiyorum kuzu yaptiranlar cok rahat ama ben de ayniyim senin ufaklikla suan ekstra ates var bende hafif seyreden bogaz agrisina pekmez cok iyi geliyor yedirebilirsin. Birde kis aylari icin bagisikligi destekleyici bitkisel urunler var ondan veriyoruz biz bizim yigene canim :))Boğazı ağrıyor sabah uyandığından beri , çok sık bademcikleri şişiyor. Doktor ameliyat demişti ama erteledim. Aslında ameliyat olsa rahat edecek seneye de okula başlayacak zaten.
Kızlar biz de doktora gittik bugünbebeğim yine çook sakindi biraz dürttük diye sinirlendi paşa biraz yumruk salladı sadece onun dışında hala 1 hafta geriden doktor böyle gider artık dedi, kocomaaann bir göbeği var doktorum bu koca göbekli şişko dedi 225 gram 18.5 cm de boyumuz olmuş 3 lü test yaptı haftaya çıkacak bidaha gidip bebeğimi göreceğim, demir ilacı verdi ayrıca yakında tetanoz ve ayrıntılı yaptırmam gerekiyormuş. Buarada kesin erkek her şekilde açmış bacakları gösterip duruyordu öğrenene kdr 3 kez ultrasına soktu şimdi kapatmak bilmiyor
Neden izin yazdırıyor zaten vermiyorlar mı Doğum izni?Iste devletin dedigi de adet tarihine göre gidiyoruz :)) sen nasil oldun daha iyimisin ? Esim izin yazdircakti canim simdiden solemesi gerekiyordu ondan haziran sonu temmuz. Basi diyecek mecburen artık:))
Annem oturur sadece bizimle içer , sürekli annem üzerinden laf vurur :)) boyum kadar çocuklarım var ama 1 defa elime alıp içmem. Anne defim derdin o olsun buyur iç :))) sanırım içinde kalmış ama çocuklarından cekiniyor.Benim kaynanam baya deviriyor:)) ogluyla oturup ictiler ben normalde hic sevmem agzima surmem bu sefer onlari kiskandim diyemi nedir bir icesim gelmedi degil
Icini ferah tut. Bizim de her an bisi olabilir hicbirimiz bilemiyoruz ki sen gerekeni uap takdir Allahtan canim ilk defa duydugum birsey o konuya bir yorum yapamayacagim ama kanseri olan arkadaslarimiz bile doguruyor canim kismeti varsa yiyecek ekmegi varsa o bant zaten dolanmaz sakin üzme kendini stres yapma bebisde etkilenmesin bak hem çozumude varmis ? Istanbuldaki hangi hastane ? Sen nerdesin suan ?kızlar maalesef pek iyi haberlerim yok
bugün muayenemiz vardı
bebeğimde bir sorun yok ama amniyotik bant gördü doktorum kesede
daha önce yoktu hep ayrıntılı incelerdi
eğer o bant kızımın koluna , parmagına ,ayağına yada başka yerine dolanırsa maalesef gelişimi durabilirmiş o bölgenin.
çünkü kan akışını engelliyormuş
kordona dolanırsa ölümcül olabiliyormuş .
şu an kızım dolanmamış ama riskli gebelik takibine aldı
istanbula yönlendirdi beni Ahmet gül bey e ayrıntılı olarak inceleyecek bantı
eğer alınmasına karar verilirse lazerle operasyon olacakmışım...
bir yanım korkuyor bir yanım üzülüyor...
göremiyorum her an bebeği ya dolanırsa diye düşünmeden edemiyorum..
Rabbim yardımımız olsun
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Ben icince hic sevilesi olmuyordum en son esimle sevgiliyken bundan 10 sene evvel içmiştim her goren sen icme diyordu zaten bende komple biraktimAnnem oturur sadece bizimle içer , sürekli annem üzerinden laf vurur :)) boyum kadar çocuklarım var ama 1 defa elime alıp içmem. Anne defim derdin o olsun buyur iç :))) sanırım içinde kalmış ama çocuklarından cekiniyor.
Seninde canın çekmiştir belki dediğin gibi, bende belirli türde alkol tuketirim. Ama güzel bir şarap olunca affetmem :)
bende ilk defa duydum ve tanık oldumIcini ferah tut. Bizim de her an bisi olabilir hicbirimiz bilemiyoruz ki sen gerekeni uap takdir Allahtan canim ilk defa duydugum birsey o konuya bir yorum yapamayacagim ama kanseri olan arkadaslarimiz bile doguruyor canim kismeti varsa yiyecek ekmegi varsa o bant zaten dolanmaz sakin üzme kendini stres yapma bebisde etkilenmesin bak hem çozumude varmis ? Istanbuldaki hangi hastane ? Sen nerdesin suan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?