2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum sorun olmaz inş alınırken tehlikesi warmıymış peki
henüz bilmiyorum...
cumartesi yönlendirildiğimiz doktor ayrıntılı anlatacak
türkiyeye yeni gelen bir teknoloji dedi dotorum
eskiden mudahale yapılamıyormuş
ve bebeğin dolanma riski olduğu için tehlikeli.

Ben sinirliyimdir normalde ama içince acayip duygusal oluyorum :))) esimde aynı şekil . Pamuk gibi oluyor maşallah. Özel günlerde içiyoruz zaten. Seninde birakman iyi olmuş , ablam da senin gibi içince çok farklı oluyor :)) o da icmiyor artık.
İzlemesi cok keyifli oluyor ama ya bir saçmalıyor aklima geldikce gülüyorum.

Çok sağ ol canım , yemez ki hiç zorla bir kaşık versem çıkartır ağzından . Benim kızım çok iştahsız ya. Bazen nasıl bu kadar az yemesine rağmen gelişiyor diye düşünüyorum. Vitamin ve iştah açıcı şurup alıyorum aczaneden ona rağmen yine yemiyor.

avrupa yakasındaymış canım
doktorumun arkadaşı
direkt doktorum arayıp randevu aldı ondan .
acil olarak incelemesi için
İlkkez böyle birşey duydum... Allah yardımcın olsun ınsallah bebegın ve senın ıcın en ıyısı neyse o olsunnnn guzel haberlerını beklıyoruz.... dua

Bence başka bie doktora daha git canım bana da başka bir doktor öyle demişti sonra başka doktor da kendi doktorum da baktı yok öyle bir şey dedi galiba o doktor bida gideyim ye yaptı

Bence bazilarina yasak olmali :)) ben bir tatli bir sevimli oluyorum görme cok fazla canayakin ayari olmayan azcik intihara meyilli falan baya dengemi bozuyor :)) esim ictimi pamuk gibi olur normalde de seviyor ictiginde daha fazla asik oluyor bana :)) icince ayari sasmayanla ayni ortamda bulunmak cok hosuma gidiyor da obur turlusu mazallah yani

İlkkez böyle birşey duydum... Allah yardımcın olsun ınsallah bebegın ve senın ıcın en ıyısı neyse o olsunnnn guzel haberlerını beklıyoruz.... dua
çok teşekkür ederim
tek istediğim dua
bende ilk kez gördüm, duydum...
neler varmış....

henüz bilmiyorum...
cumartesi yönlendirildiğimiz doktor ayrıntılı anlatacak
türkiyeye yeni gelen bir teknoloji dedi dotorum
eskiden mudahale yapılamıyormuş
ve bebeğin dolanma riski olduğu için tehlikeli.
Aa bak ne güzel canım stres yapma çözümü var en azından inş bunu da atlatıcaksın Allah dermensız dert vermesin

Evett besiktastaydim hayatim boyunca : (
Ikeayada gecen hafta sonu ugradim besik baktim.
Ogrenecegim bu taraflari yavas yavas
Yaz olsa eşlik ederdim sana. Yaza da birşey kalmadı zaten :)) böyle düşünerek çabuk geçireceğim zamanı

Bence başka bie doktora daha git canım bana da başka bir doktor öyle demişti sonra başka doktor da kendi doktorum da baktı yok öyle bir şey dedi galiba o doktor bida gideyim ye yaptı
cumartesi gitmiş olacağım
ama bu doktoruma çok güveniyorum
bugün epey inceledi
endişelendi...

peki ultrason görüntün var mı elinde ?
bant görünüyor mu ?
benimkinde bariz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…