henüz bilmiyorum...
cumartesi yönlendirildiğimiz doktor ayrıntılı anlatacak
türkiyeye yeni gelen bir teknoloji dedi dotorum
eskiden mudahale yapılamıyormuş
ve bebeğin dolanma riski olduğu için tehlikeli.
Ben icince hic sevilesi olmuyordum en son esimle sevgiliyken bundan 10 sene evvel içmiştim her goren sen icme diyordu zaten bende komple biraktim ) icen anneleri severim ben cok sempatik oluyorlar benimde dedem icerdi hep babannemde kizardi ona ailem de karsi degildi yani :))
Ben sinirliyimdir normalde ama içince acayip duygusal oluyorum :))) esimde aynı şekil . Pamuk gibi oluyor maşallah. Özel günlerde içiyoruz zaten. Seninde birakman iyi olmuş , ablam da senin gibi içince çok farklı oluyor :)) o da icmiyor artık.
İzlemesi cok keyifli oluyor ama ya bir saçmalıyor aklima geldikce gülüyorum.
Bizimki de yeni atlatti zor oluyor cocuklar hastalanmasin bence ben hic kiyamiyorum onlara evet o ameliyati kisin oneriyorlar ve bitiminde bol bol dondurma tavsiye ediyorlar hicbir sekilde mi yemez pekmez ? Istahi da yoktur benimde yok boğazlarım sisince direk gidiyor istah cok cok gecmis olsun kuzuya
Çok sağ ol canım , yemez ki hiç zorla bir kaşık versem çıkartır ağzından . Benim kızım çok iştahsız ya. Bazen nasıl bu kadar az yemesine rağmen gelişiyor diye düşünüyorum. Vitamin ve iştah açıcı şurup alıyorum aczaneden ona rağmen yine yemiyor.
kızlar maalesef pek iyi haberlerim yok
bugün muayenemiz vardı
bebeğimde bir sorun yok ama amniyotik bant gördü doktorum kesede
daha önce yoktu hep ayrıntılı incelerdi
eğer o bant kızımın koluna , parmagına ,ayağına yada başka yerine dolanırsa maalesef gelişimi durabilirmiş o bölgenin.
çünkü kan akışını engelliyormuş
kordona dolanırsa ölümcül olabiliyormuş .
şu an kızım dolanmamış ama riskli gebelik takibine aldı
istanbula yönlendirdi beni Ahmet gül bey e ayrıntılı olarak inceleyecek bantı
eğer alınmasına karar verilirse lazerle operasyon olacakmışım...
bir yanım korkuyor bir yanım üzülüyor...
göremiyorum her an bebeği ya dolanırsa diye düşünmeden edemiyorum..
Rabbim yardımımız olsun
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Bence başka bie doktora daha git canım bana da başka bir doktor öyle demişti sonra başka doktor da kendi doktorum da baktı yok öyle bir şey dedi galiba o doktor bida gideyim ye yaptı
Ben sinirliyimdir normalde ama içince acayip duygusal oluyorum :))) esimde aynı şekil . Pamuk gibi oluyor maşallah. Özel günlerde içiyoruz zaten. Seninde birakman iyi olmuş , ablam da senin gibi içince çok farklı oluyor :)) o da icmiyor artık.
İzlemesi cok keyifli oluyor ama ya bir saçmalıyor aklima geldikce gülüyorum.
Bence bazilarina yasak olmali :)) ben bir tatli bir sevimli oluyorum görme cok fazla canayakin ayari olmayan azcik intihara meyilli falan baya dengemi bozuyor :)) esim ictimi pamuk gibi olur normalde de seviyor ictiginde daha fazla asik oluyor bana :)) icince ayari sasmayanla ayni ortamda bulunmak cok hosuma gidiyor da obur turlusu mazallah yani
henüz bilmiyorum...
cumartesi yönlendirildiğimiz doktor ayrıntılı anlatacak
türkiyeye yeni gelen bir teknoloji dedi dotorum
eskiden mudahale yapılamıyormuş
ve bebeğin dolanma riski olduğu için tehlikeli.
Bence başka bie doktora daha git canım bana da başka bir doktor öyle demişti sonra başka doktor da kendi doktorum da baktı yok öyle bir şey dedi galiba o doktor bida gideyim ye yaptı