2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bademcik ameliyatı 3-5 yaş arası yapılıyormuş , en sağlıklı yaş aralığı dedi doktor. Kışı bekledik o yüzden doktora götürüp gün almam lazım .
Dediğin gibi aşırı ateş yapıyor , bu da bütün organlara zarar işte. Pekmez yemez asla , bugün zaten yemek bile yediremedim doğru düzgün iştahı yok. Birazdan duşa sokacağım, ateşi düşer en azından. Yeğenine de çok çok geçmiş olsun.

Canım Allah korusun İnşâAllah sorun çıkmadan atlatılır bende bu amniyotik bant olayını haberlerde gördüm yanlış anlaşılma olmuştu falan siz nerede oturuyorsunuz bende Ahmet güle detaylı için gitmek istiyorum. 2018de 550₺ idi muayene ücreti arkadaşım gitti çok memnun kaldı bakalım şimdi ne kadar olmuş bi bilgin var mı?

Cozumu olan birsey icin kendini üzüp bırakma sakin canim rabbim dermansiz dert vermesin insanadualarimiz seninle iyi düsün iyi olacak

o olayı doktorum anlattı
ama bu amniyotık bant gerçek maalesef
google üzerinde çokca resim var anomali durumunda
ben Edirnede yaşıyorum hiç bilmiyorum ücreti
gidince cumartesi göreceğim inşAllah

Cozumu olan birsey icin kendini üzüp bırakma sakin canim rabbim dermansiz dert vermesin insanadualarimiz seninle iyi düsün iyi olacak
eğer dolanırsa maalesef çözümü yokmuş..
dolanmaması için dua edeceksin
oturup kalkarken dikkatli ve yavaş oturup kalkacaksın dedi
çok teşekkür ederim inşaAllah dolanmaz

Bizimki de yeni atlatti zor oluyor cocuklar hastalanmasin bence ben hic kiyamiyorum onlara evet o ameliyati kisin oneriyorlar ve bitiminde bol bol dondurma tavsiye ediyorlar hicbir sekilde mi yemez pekmez ? Istahi da yoktur benimde yok boğazlarım sisince direk gidiyor istah cok cok gecmis olsun kuzuya

Kızlar bende bulantılar yüzünden çok takip edemiyorum yazdıklarınızı. Umarım herkes iyidir. Bizim randevumuz ayın 8indeydi yarına almışlar doktorun işi çıkmış İnşâAllah güzel haberler alırım. Bebeğimi sağlıklı bi şekilde görürüm. Zaten çok sabırsızdım bu hafta başka bi yere gitsemiydim diye düşünürken. Bebek hareketlerini hissedene kadar her hafta gidip göresim geliyor :/ Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin İnşâAllah hepimizi sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızım oluyorrr babasına oyuncak bana arkadaş geliyor
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah cimcime

Maşallah kuzuya normal kilon azsa iyi ama kilon varsa dikkat etsen iyi olur canım . Bazı erkekler malesef böyle ya doğana kadar ilgisizlikleriyle meşhurlar mecbur gelicek ister zorla ister seve seve
172 boya 48,5 ile hamile kaldım şimdi 57 kilo olmuşum canım aslında göbek haricinde tam kovamına geldim biraz popo biraz gögüshelmezsede kendisi bilir canım hiç umrumda değil valla

Yok yaa hiç umrumda değil gelmezse gelmesin hastane evimin karşısı zaten onun planı uyumak cumartesi günü kızımın göz doktoru var karşıya geçeceğiz onun için ikisi ağır geldi o tembele

B BYV ya bnde 18+5 im ama daha 2 kılo aldım acaba bnde az mı aldm ya bebegınz kac gr pekı
Bugün baktığı ıştrason iyi değildi canım Cumartesi bakılacak hepsi inşallah
Sağlıklı ya canım bırak nazlı olsun 2 hafta sonra çğrenirsin güzel meraklar bunlar

Ben onu doktoruma sordum 1 kadehcik ne olur as eriyorum dedim tamam dedi buyukce bir kadeh ictim bende : )
Benimkide şimdi koymuş kendine bir kadeh istiyormusum diyor hayır desim hergün bir kadeh kan yapar kızım içsene diyor
Yok ben erenköydeyim.
Besiktas eskiden cok harikaydi simdi biraz kalabalik ama babamda bende kizimda orada buyuduk.ozluyorummm
Yaa güzel semt ama dedğin gibi kalabalık hele maç varsa biz kaçıyoruz beşiktaştan
Yok canım bu özeldeki doktorum ama ikişidede 45 bk baktı baya bür ayrıtıya girdi o olumuş bu oluşmuş falan baya anlattı cumarteside öyle bakacak ama asıl ayrıntılı 10 Ocakta özeldeki hastanem 810 Tl demişti ondan devlette yaptırıyprum canım.
Benim 5 haziran ama doktorum gidisata gore erken alirsak 1 1 bucuk hafta dedi.20.mayista alin bari ikizler olmasin dedim
Ahh canım bu ikizler korkumuz çok fena öyle şansın varsa yaptır ben keşke biraz içimde tutabilsemde yengeç olsa diyorum

Aslan burcuyla hicmi hic anlasamiyorumhep sorun yasadigim bir burctur yengecide cok duygusal oldugu icin cok istemiyordum acikcasi en iyi anlastigim burc koc ve basak bunlarda olabilirdi tabi ama imkani yok
Ben yengecim canım hiçte öyle aşırı duygusal değilim yasa şöyle söyleyim insanlar içinde tutarım kendimi ama oturup belgesel izlerken aslan ceylanı yakaladı diye saatlerde ağlarım Ama yengeç iyidir yaa

o olayı doktorum anlattı
ama bu amniyotık bant gerçek maalesef
google üzerinde çokca resim var anomali durumunda
ben Edirnede yaşıyorum hiç bilmiyorum ücreti
gidince cumartesi göreceğim inşAllah
Allah korusun canım kötü düşünme Rabbime emanet ayetel kürsi oku bol bol. Peki size kim tavsiye etti Ahmet gülü? Anadolu yakasında bildiğim kadarıyla

Neden izin yazdırıyor zaten vermiyorlar mı Doğum izni?
Bende aynıyım canım bugün komşum bişeyler getirdi yedim çok şükür ilaç içmiştim öncesinde.
Yok canim esimin ozel sektör adam vermiyor kimseye anca iste yazdiracak su tarihte istiyorum diye yoksa hemen ertesi gün gitmesi gerekir

Allah korusun canım kötü düşünme Rabbime emanet ayetel kürsi oku bol bol. Peki size kim tavsiye etti Ahmet gülü? Anadolu yakasında bildiğim kadarıyla
avrupa yakasındaymış canım
doktorumun arkadaşı
direkt doktorum arayıp randevu aldı ondan .
acil olarak incelemesi için

Geçmiş olsun canım ilk defa duydum sorun olmaz inş alınırken tehlikesi warmıymış peki

Kovalarda yani bende diyeyim genelde hep mantik duygusal tarafimiz cok gelismemis :)) senin gibi olacaksa oper basima koyarim ama cok duygusal olur dediler nedense bir korktum nasil bas ederim diye :)) artik saglikla gelsinde ne gelirse bahtima

Yilbasinda bana kan yapmistir umarim : ))
Ben dayanamadim ictim napim.

Ikizler fena ben cok yakin sahitim kardesimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…