Bademcik ameliyatı 3-5 yaş arası yapılıyormuş , en sağlıklı yaş aralığı dedi doktor. Kışı bekledik o yüzden doktora götürüp gün almam lazım .Bana da kucukken demisler yaptirin diye babannem kiyip yaptiramamis cok zorlugunu cektim cekiyorum kuzu yaptiranlar cok rahat ama ben de ayniyim senin ufaklikla suan ekstra ates var bende hafif seyreden bogaz agrisina pekmez cok iyi geliyor yedirebilirsin. Birde kis aylari icin bagisikligi destekleyici bitkisel urunler var ondan veriyoruz biz bizim yigene canim :))
Canım Allah korusun İnşâAllah sorun çıkmadan atlatılır bende bu amniyotik bant olayını haberlerde gördüm yanlış anlaşılma olmuştu falan siz nerede oturuyorsunuz bende Ahmet güle detaylı için gitmek istiyorum. 2018de 550₺ idi muayene ücreti arkadaşım gitti çok memnun kaldı bakalım şimdi ne kadar olmuş bi bilgin var mı?kızlar maalesef pek iyi haberlerim yok
bugün muayenemiz vardı
bebeğimde bir sorun yok ama amniyotik bant gördü doktorum kesede
daha önce yoktu hep ayrıntılı incelerdi
eğer o bant kızımın koluna , parmagına ,ayağına yada başka yerine dolanırsa maalesef gelişimi durabilirmiş o bölgenin.
çünkü kan akışını engelliyormuş
kordona dolanırsa ölümcül olabiliyormuş .
şu an kızım dolanmamış ama riskli gebelik takibine aldı
istanbula yönlendirdi beni Ahmet gül bey e ayrıntılı olarak inceleyecek bantı
eğer alınmasına karar verilirse lazerle operasyon olacakmışım...
bir yanım korkuyor bir yanım üzülüyor...
göremiyorum her an bebeği ya dolanırsa diye düşünmeden edemiyorum..
Rabbim yardımımız olsun
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Cozumu olan birsey icin kendini üzüp bırakma sakin canim rabbim dermansiz dert vermesin insanabende ilk defa duydum ve tanık oldum
perinatolog
özel muayenehanesi var anladığım kadarıyla ...
ben Edirnedeyım
cumartesiye randevu aldı doktorum ona.
insan ister istemez etkileniyor
haklısın hiç bir şey gelmiyor elimizden Rabbimden her sey, ama...
o olayı doktorum anlattıCanım Allah korusun İnşâAllah sorun çıkmadan atlatılır bende bu amniyotik bant olayını haberlerde gördüm yanlış anlaşılma olmuştu falan siz nerede oturuyorsunuz bende Ahmet güle detaylı için gitmek istiyorum. 2018de 550₺ idi muayene ücreti arkadaşım gitti çok memnun kaldı bakalım şimdi ne kadar olmuş bi bilgin var mı?
eğer dolanırsa maalesef çözümü yokmuş..Cozumu olan birsey icin kendini üzüp bırakma sakin canim rabbim dermansiz dert vermesin insanadualarimiz seninle iyi düsün iyi olacak
Aslan burcuyla hicmi hic anlasamiyorumhep sorun yasadigim bir burctur yengecide cok duygusal oldugu icin cok istemiyordum acikcasi en iyi anlastigim burc koc ve basak bunlarda olabilirdi tabi ama imkani yok
Bizimki de yeni atlatti zor oluyor cocuklar hastalanmasin bence ben hic kiyamiyorum onlara evet o ameliyati kisin oneriyorlar ve bitiminde bol bol dondurma tavsiye ediyorlar hicbir sekilde mi yemez pekmez ? Istahi da yoktur benimde yok boğazlarım sisince direk gidiyor istah cok cok gecmis olsun kuzuyaBademcik ameliyatı 3-5 yaş arası yapılıyormuş , en sağlıklı yaş aralığı dedi doktor. Kışı bekledik o yüzden doktora götürüp gün almam lazım .
Dediğin gibi aşırı ateş yapıyor , bu da bütün organlara zarar işte. Pekmez yemez asla , bugün zaten yemek bile yediremedim doğru düzgün iştahı yok. Birazdan duşa sokacağım, ateşi düşer en azından. Yeğenine de çok çok geçmiş olsun.
Insallaheğer dolanırsa maalesef çözümü yokmuş..
dolanmaması için dua edeceksin
oturup kalkarken dikkatli ve yavaş oturup kalkacaksın dedi
çok teşekkür ederim inşaAllah dolanmaz
Hangisisin
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah cimcimeKızım oluyorrrbabasına oyuncak bana arkadaş geliyor
172 boya 48,5 ile hamile kaldım şimdi 57 kilo olmuşum canım aslında göbek haricinde tam kovamına geldim biraz popo biraz gögüsMaşallah kuzuya normal kilon azsa iyi ama kilon varsa dikkat etsen iyi olur canım . Bazı erkekler malesef böyle ya doğana kadar ilgisizlikleriyle meşhurlar mecbur gelicek ister zorla ister seve seve
Yok yaa hiç umrumda değil gelmezse gelmesin hastane evimin karşısı zaten onun planı uyumak cumartesi günü kızımın göz doktoru var karşıya geçeceğiz onun için ikisi ağır geldi o tembeleMaşallah kocaman olmuş prenses
Eşine de takılma belki günü yorgun geçti haftasonu uyumanın planını yapıyordur. Bence akşam işten gelince fikri değişmiş olacaktır .
Bunun için kendini üzme lütfen.
Bugün baktığı ıştrason iyi değildi canım Cumartesi bakılacak hepsi inşallah
Sağlıklı ya canım bırak nazlı olsun 2 hafta sonra çğrenirsin güzel meraklar bunlarkızlar bizimki yine göstermedi pek nazlı çıktı doktor bu sefer önce kız dedi daha sonra değil dedi kız pipisi bak bu dedi sonra dediki aaa bu kordonmuş. Kordonu bacağının arasına almış yaramaz o kadar uğraştı doktor karnıma hafif hafif vurdu pozisyon değiştirsin diye ama yok kordon hep bacaklarının arasındaydı. Sakın kıyafet filan alma dedi biraz daha bekle isimde düşünme dedi 2 hafta sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum.
Benimkide şimdi koymuş kendine bir kadeh istiyormusum diyor hayır desim hergün bir kadeh kan yapar kızım içsene diyorBen onu doktoruma sordum 1 kadehcik ne olur as eriyorum dedim tamam dedi buyukce bir kadeh ictim bende : )
Yaa güzel semt ama dedğin gibi kalabalık hele maç varsa biz kaçıyoruz beşiktaştanYok ben erenköydeyim.
Besiktas eskiden cok harikaydi simdi biraz kalabalik ama babamda bende kizimda orada buyuduk.ozluyorummm
Yok canım bu özeldeki doktorum ama ikişidede 45 bk baktı baya bür ayrıtıya girdi o olumuş bu oluşmuş falan baya anlattı cumarteside öyle bakacak ama asıl ayrıntılı 10 Ocakta özeldeki hastanem 810 Tl demişti ondan devlette yaptırıyprum canım.Doğuran biz, naz onların. Bebegi görünce hemen yumuşar merak etme Benimelimmaşalı biraz, naz yapsa kıyamet koparıyorum, o yüzden yapamıyor garibim:).
Ayrıntılı ultrason değil mi gireceğin? Özelde mi yapiyorsun?Nasıl fiyatlar? Ben perinatoloji bakıyorum, o bölüm asıl uzmanmis. Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar da bilgilendirirse güzel olur aslında.
Ahh canım bu ikizler korkumuz çok fenaBenim 5 haziran ama doktorum gidisata gore erken alirsak 1 1 bucuk hafta dedi.20.mayista alin bari ikizler olmasin dedim
Ben yengecim canım hiçte öyle aşırı duygusal değilim yasa şöyle söyleyim insanlar içinde tutarım kendimi ama oturup belgesel izlerken aslan ceylanı yakaladı diye saatlerde ağlarımAslan burcuyla hicmi hic anlasamiyorumhep sorun yasadigim bir burctur yengecide cok duygusal oldugu icin cok istemiyordum acikcasi en iyi anlastigim burc koc ve basak bunlarda olabilirdi tabi ama imkani yok
BaşakHangisisin
Allah korusun canım kötü düşünme Rabbime emanet ayetel kürsi oku bol bol. Peki size kim tavsiye etti Ahmet gülü? Anadolu yakasında bildiğim kadarıylao olayı doktorum anlattı
ama bu amniyotık bant gerçek maalesef
google üzerinde çokca resim var anomali durumunda
ben Edirnede yaşıyorum hiç bilmiyorum ücreti
gidince cumartesi göreceğim inşAllah
Yok canim esimin ozel sektör adam vermiyor kimseye anca iste yazdiracak su tarihte istiyorum diye yoksa hemen ertesi gün gitmesi gerekirNeden izin yazdırıyor zaten vermiyorlar mı Doğum izni?
Bende aynıyım canım bugün komşum bişeyler getirdi yedim çok şükür ilaç içmiştim öncesinde.
Severiz
avrupa yakasındaymış canımAllah korusun canım kötü düşünme Rabbime emanet ayetel kürsi oku bol bol. Peki size kim tavsiye etti Ahmet gülü? Anadolu yakasında bildiğim kadarıyla
Ay ne saçma bi durum İnşâAllah denk gelir canım hayırlısı ileYok canim esimin ozel sektör adam vermiyor kimseye anca iste yazdiracak su tarihte istiyorum diye yoksa hemen ertesi gün gitmesi gerekir
Geçmiş olsun canım ilk defa duydum sorun olmaz inş alınırken tehlikesi warmıymış pekikızlar maalesef pek iyi haberlerim yok
bugün muayenemiz vardı
bebeğimde bir sorun yok ama amniyotik bant gördü doktorum kesede
daha önce yoktu hep ayrıntılı incelerdi
eğer o bant kızımın koluna , parmagına ,ayağına yada başka yerine dolanırsa maalesef gelişimi durabilirmiş o bölgenin.
çünkü kan akışını engelliyormuş
kordona dolanırsa ölümcül olabiliyormuş .
şu an kızım dolanmamış ama riskli gebelik takibine aldı
istanbula yönlendirdi beni Ahmet gül bey e ayrıntılı olarak inceleyecek bantı
eğer alınmasına karar verilirse lazerle operasyon olacakmışım...
bir yanım korkuyor bir yanım üzülüyor...
göremiyorum her an bebeği ya dolanırsa diye düşünmeden edemiyorum..
Rabbim yardımımız olsun
dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Kovalarda yani bende diyeyim genelde hep mantik duygusal tarafimiz cok gelismemis :)) senin gibi olacaksa oper basima koyarim ama cok duygusal olur dediler nedense bir korktum nasil bas ederim diye :)) artik saglikla gelsinde ne gelirse bahtimaHadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah cimcime
172 boya 48,5 ile hamile kaldım şimdi 57 kilo olmuşum canım aslında göbek haricinde tam kovamına geldim biraz popo biraz gögüshelmezsede kendisi bilir canım hiç umrumda değil valla
Yok yaa hiç umrumda değil gelmezse gelmesin hastane evimin karşısı zaten onun planı uyumak cumartesi günü kızımın göz doktoru var karşıya geçeceğiz onun için ikisi ağır geldi o tembele
Sağlıklı ya canım bırak nazlı olsun 2 hafta sonra çğrenirsin güzel meraklar bunlar
Benimkide şimdi koymuş kendine bir kadeh istiyormusum diyor hayır desim hergün bir kadeh kan yapar kızım içsene diyor
Yaa güzel semt ama dedğin gibi kalabalık hele maç varsa biz kaçıyoruz beşiktaştan
Yok canım bu özeldeki doktorum ama ikişidede 45 bk baktı baya bür ayrıtıya girdi o olumuş bu oluşmuş falan baya anlattı cumarteside öyle bakacak ama asıl ayrıntılı 10 Ocakta özeldeki hastanem 810 Tl demişti ondan devlette yaptırıyprum canım.
Ahh canım bu ikizler korkumuz çok fenaöyle şansın varsa yaptır ben keşke biraz içimde tutabilsemde yengeç olsa diyorum
Ben yengecim canım hiçte öyle aşırı duygusal değilim yasa şöyle söyleyim insanlar içinde tutarım kendimi ama oturup belgesel izlerken aslan ceylanı yakaladı diye saatlerde ağlarımAma yengeç iyidir yaa
Yilbasinda bana kan yapmistir umarim : ))Hadi gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah cimcime
172 boya 48,5 ile hamile kaldım şimdi 57 kilo olmuşum canım aslında göbek haricinde tam kovamına geldim biraz popo biraz gögüshelmezsede kendisi bilir canım hiç umrumda değil valla
Yok yaa hiç umrumda değil gelmezse gelmesin hastane evimin karşısı zaten onun planı uyumak cumartesi günü kızımın göz doktoru var karşıya geçeceğiz onun için ikisi ağır geldi o tembele
Sağlıklı ya canım bırak nazlı olsun 2 hafta sonra çğrenirsin güzel meraklar bunlar
Benimkide şimdi koymuş kendine bir kadeh istiyormusum diyor hayır desim hergün bir kadeh kan yapar kızım içsene diyor
Yaa güzel semt ama dedğin gibi kalabalık hele maç varsa biz kaçıyoruz beşiktaştan
Yok canım bu özeldeki doktorum ama ikişidede 45 bk baktı baya bür ayrıtıya girdi o olumuş bu oluşmuş falan baya anlattı cumarteside öyle bakacak ama asıl ayrıntılı 10 Ocakta özeldeki hastanem 810 Tl demişti ondan devlette yaptırıyprum canım.
Ahh canım bu ikizler korkumuz çok fenaöyle şansın varsa yaptır ben keşke biraz içimde tutabilsemde yengeç olsa diyorum
Ben yengecim canım hiçte öyle aşırı duygusal değilim yasa şöyle söyleyim insanlar içinde tutarım kendimi ama oturup belgesel izlerken aslan ceylanı yakaladı diye saatlerde ağlarımAma yengeç iyidir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?