2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim arkadasin kizi da oyle bizim yigen de oyle umarim benimki oyle olmaz diyorum kendinden yiyen cocuklar var insan onlara baktikca kendi cocugu da yesin ıster bide ugrasi cok zor arkadasim yedirmek icin parka goturuyordu cocugu Allah yardimcin olsun valla

Ya ben bu olayı geçenlerde duymuştm sanki inşallah bi sıkıntı çıkmaz canm sen içini ferah tut yine de dualarım seninle
Maşallah küçük paşaya kocaman olmuş
Benim sipaninda göbeği çok büyüktü doktora sormayı unuttum ben ya. Ama sorun olsa söylerdi . Verdiği ölçüm kağıdın da 17 haftalık di gobegi
Anormal bi durum yoktur canım :) tosba olcaklar tam , eşimde göbekli tam sana çekmiş diyorm

Şu kendini dağıtan ne dediğini bilmeyen insanlar cidden icmemeli. Eniştemin babası o tarz biri , yılbaşı gecesi nasıl utandirdi eniştemi , gözleri doldu resmen aşırı üzüldüm ya. Bazıları kendilerini dev aynasında goruyor içkiden dolayı.

Buarada doktorum artık hareketlerini hissedebilirsin ama net olarak 24 de hissedersin eşinde o zamanlar hisseder şuan daha bebek çok güçsüz dedi ben daha çok net bi hareket hissetmedim açıkçası

Amin, valla yemeyen çocuk çok zor .
Ablamın oğulları maşallah onlarda doymak bilmiyor . Yetişkin gibi yemek yiyor 2 yaşında ki yeğenim. Karşısına otur valla toksan bile acikirsin :))
Bende bu bebise dayicam yemeği , ablası gibi olmasın ya.

Benim amcam cok icerdi o sebepten istemedim ben hic icmeyi bi iki kere denedim ve yapamayacagima karar verdim cunku icince o cok kizdigim amcam gibi oluyordum o durum cok kötü enisteye gercekten üzüldüm az da olsa yasadigini anlayabiliyorum

Bende oyle yapicam diyorum benim eltim cok sakindi cocuga sebze yediremiyor simdi yedigi 3 cesit yemek digerlerini agzina bile surmuyor acikcasi ne yapmak lazim bilen yazsin obur turlusu zor ablaya soyle bize egitim versin

Çok çok geçmiş olsun ilk defa duyuyorum bunu , yazarak bizi de bilinclendirdin canım sağ ol.
İnşallah sorunsuz hallederler, kendini üzme diyeceğim ama elinde değil ki bebeğin o senin. İçini rahatlatmaya çalış , stres yapma sakin. Allah şifa versin.

Bende oyle yapicam diyorum benim eltim cok sakindi cocuga sebze yediremiyor simdi yedigi 3 cesit yemek digerlerini agzina bile surmuyor acikcasi ne yapmak lazim bilen yazsin obur turlusu zor ablaya soyle bize egitim versin
Ablam ne yaparsa tıkıyor ağzına çocukların :)) iki lafindan biri mama yeğenimin :))
Bir de çok düzenli yemek saatleri , ara öğünleri hiç aksatmadan veriyor .o düzenle yiyor yeğenlerim . Alismislar artık zaten . Yarım saat geçsin yemek saatinden anne mama,mama diye peşinde geziyorlar.

Maşallah nasılda büyümüş kerata herşey öyle değilmidir. Biz şimdi kuş fotoğrafı çekiyorum hobi olarak doğada özhür dolaşan bir sülün görmek için 4 yıl uğraştık yok çıkmıyor kuş karşımıza bir gün şans eseri gördük uzaktan çalıların arasında iğrenç fotosunu aldık bir sonraki hafta yolsa asfaltın üzerinde öyle kımıldamadan duruyordu şapşal

Allahım sizi sakınsın korusun canım neyseki çaresi varmış dermansız dert vermesin 2 gün sonra geliyormuşunusuz zaten sakın üzme stresse sokma kendini herşey güzel olacak dualarım seninle

Kovalarda yani bende diyeyim genelde hep mantik duygusal tarafimiz cok gelismemis :)) senin gibi olacaksa oper basima koyarim ama cok duygusal olur dediler nedense bir korktum nasil bas ederim diye :)) artik saglikla gelsinde ne gelirse bahtima
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı neyse o olsun bende safeve ultrasonda çılana göre ilerliyprum çünkü sat tarihim yok
Benim yay. Benim gibide olmasin zaten olamazda fena benim huylarim hic cekilmez
Ahh canım annem yay kusura bakma ama bazı huyları evlere ırak gerçi bu tüm burçlar için var ama birebir annemden tecrübe işe çok zor burç

Ben severim koclari ya
Yaa benüm eşimde kv koç kvdede sıkıntı yok ama eşimde çok zorluğunu çektim

SirriEyvan
Böyle bir şey verdi sonra başka doktorlar yok öyle bir şey açıdan dedi ben de anlamadım

Eklentiler

• A16C5E63-C669-4028-BEA4-4F2AFA17981C.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 130
Beyaz olan cizgi...
Amniyotik bantmis
Kac kere baktı inceledi
Ayrintiliya hemen gondermesinin sebebi de bu..

teşekkür ederim canım
şu anda biraz daha rahatım
ilk öğrenince ciddi manada şoka giriyorsun ve umutsuz oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…