İnşallah canım şimdi magnezyum Öner’ini gördüm canım yarın bende sölicem doktora
Cuma günü çok şiddetli ağrım oldu sağ tarafımda aynı gün imzada da ligament ( yuvarlak bağ ) ağrılarınız olabilir yazıyordu bir gün sürdü geçti fakat yine olabilir insanı baya korkutuyor
Ben bikac gun sonra doktordaydim bu agrilar olacak artik magnezyumu duzenli kullan dedi tabi siz yine ihmal etmeyin ne olur ne olmaz doktorunuza danisin ben magnezyum sayesinde 1 2 haftadir cok iyiyim sükür sen ikili üclü yapmadin 4lüyü neden istedi ki ?
Ben bikac gun sonra doktordaydim bu agrilar olacak artik magnezyumu duzenli kullan dedi tabi siz yine ihmal etmeyin ne olur ne olmaz doktorunuza danisin ben magnezyum sayesinde 1 2 haftadir cok iyiyim sükür sen ikili üclü yapmadin 4lüyü neden istedi ki ?
Ben durumu anlattım bu doktora ilk defa gittim oda istiyorsanız yapalım dedi 3lü yapılacak sandım kan vermeye gittiğimde öğrendim 4lü olduğunu hepsi yarım yamalak olduğundan itiraz etmedim bu bari tam olsun dedim çok pahalı değildi neyseki artık test yaptıramadım diye üzülmem
Benim agrilarim oluyordu çok arada bacagima falan kramplar giriyordu doktoruma sordum magnezyum yazdi. Agrilarin normal bunu kullan gececk dedi.Kasilmayla alakali birsey demedi bana ama ondan yazmistir belki
Ben durumu anlattım bu doktora ilk defa gittim oda istiyorsanız yapalım dedi 3lü yapılacak sandım kan vermeye gittiğimde öğrendim 4lü olduğunu hepsi yarım yamalak olduğundan itiraz etmedim bu bari tam olsun dedim çok pahalı değildi neyseki artık test yaptıramadım diye üzülmem
Canım dünden bu yana yutkunma seviyesine geçti çok sevindim sana yazdım hemen 3 haftadır midem hiç bulanmıyodu ancak bugün içim bulanık gezdim en sonunda da kustum tükrüğümü yuttuğum için oldu sanırım boğazım çok yandı yutkunamıyorum şimdi yine tükürüyrm ama yine deneyceğim yarın sen de arada dene cnm 5.ayda gnlde azalarak geçermiş iştahımıda çok etkiliyo bu tükrük olayı herkes hamilelikte iştahın açılır falan diyo ben de karnım doysun diye zoraki yiyorum yani sebebide bu tükrük olayı bence
Güldüm gectim, çok takılmam Allah'tan lafa söze ama daha hassas bir hamile denk gelebilir, insanların dikkat etmesi lazım. Çok teşekkür ederim, ben kısa boylulara da laf atılınca daha çok kızıyorum sanki insanların kendi elindeymis gibi. Annemle babam arasında 30 santimetre fark var, ufacık kadınsın ,falan diyorlar anneme, ben diyorum, ufacık da neyi beceremiyor,diye. Hem minyon tiplilere geç yaslaniyira. Bazeninsanlar ne dediklerini gerçekten bilmiyor.
Amann hic takmiyorum oyle insanlari bir kere hamileye solenmeyecek seyler bunlar bence ters bir anina gelse insanin kavga sebebi :)) kisa olsun uzun olsun farketmez insan olsun yeter bence tabi elimde olsa 1.70in üstu olmak isterdim :))
Canım bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyo musun kimileri hareketlerini hissetmeye başlayınca geçer diyor ben henüz hissetmiyorum yarın 19.haftaya geçecem
Cok guzeller gule gule giysin oglusun. Ortadaki panolino marka olan takima bende baktim cok begenmistim. Kumasi kalitesi nasil?? Trendyolda gordum ona gore alayim..
Cok guzeller gule gule giysin oglusun. Ortadaki panolino marka olan takima bende baktim cok begenmistim. Kumasi kalitesi nasil?? Trendyolda gordum ona gore alayim..
Bence hiç kaçırma. Hatta bunların bez kısımları yıkanabilir oluyor genelde ama yıkanamazsa bile, güzelce silersin. Yine de içine sinmezse içine ince bir battaniyeyle kullanırsın minikken. Sonrasında bişey olmaz zatan bence.
Ici icin puset ve araba minderi dikiyorlar zaten.
Ben amerikaya giden biri ile getirtebilirsem amazonda gumruk ucreti falan cok oluyor.
Yoksa arkadasiminki de cok ufak tefek cizikler olmadi alicagim onu dedigi gibi birde firma gelir temizler mis gibi.
Evet cikiyormus yikaniyormus.
Bayiliyorum bu arabaya : )
Benim agrilarim oluyordu çok arada bacagima falan kramplar giriyordu doktoruma sordum magnezyum yazdi. Agrilarin normal bunu kullan gececk dedi.Kasilmayla alakali birsey demedi bana ama ondan yazmistir belki