- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Maşallah kuzuya , sen de çok iyi gidiyosun bencee direk bebeğe almışsın gibi bişey kilonu :)Selam kızlarnasılsınız nasıl geçiyor hamilelik ne kadar büyüdü bebisler karınlar :) biz 22+4 olduk 505 gr 28 cm toplamda 2.5 kilo aldım ama göbek vuhuu
Keşke sizde olabilseydiniz sevgiler
biraz büyüdü benimkiler ama tabi göbekle beraber olunca belli olmuyorMaşallah kuzuya , sen de çok iyi gidiyosun bencee direk bebeğe almışsın gibi bişey kilonu :)
Benim de 5 oldu toplamda ama Allahtan göbek hariç çıkan bi yer yok, gerçi azcık göğüslerim büyüse fena olmazdı
Nasıl yani canım erken doğum gibi bi durm mu varr ?biraz büyüdü benimkiler ama tabi göbekle beraber olunca belli olmuyorsenin kilonda gayet iyi bence canım :) aman bebek bi an önce kilo alsın doktorlar pek uzun durmayacak gibi diyorlar çünkü :)
İnsanların akıllarıyla oynamayın lütfen ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım“Anne bebek bağlanamıyor konusuna katılmıyorum” demişsiniz, ben “bağlanamıyor” demiyorum, bağlanmasında normal Doğum daha iyiymiş diyorum. Koskoca forumda bunu bi tek sizin yanlış anlamanız okumadığınızı yada işinize geldiği gibi anladığınızı düşündürdü bana. Çünkü bırakın bağlanamıyor yada sezeryan kötüdür falan demeyi yada ima etmeyi aklımdanbile geçirmedim. Bi sıkıntı olursa elbetteki ameliyatla alınır bebek, yada kişi çok korktuğu İçin yine doktor önerisiyle sezeryana girebilir hepsi çok normal. Hiç şüphem yokki herkes evladına hayata tutunduğu gibi tutunur, Doğum şeklinin bir önemi yoktur. Yazar normal Doğumun mucizevi şekilde gerçekleşmesiyle anne bebek kucaklaşmasının etkisine değinmiş, bende isteğimi paylaşırken isteme gerekçeme değindim üstelik üstün körü değindim. Ha öle değil efendim böyledir diyeceksiniz hala bu benim tezim değil, yarın yazarı ve ilgili bölümü paylaşırım yazanla kavga edersiniz
Yok ya 75 bedendi şu an iki katına çıktı sütyenler heryerden sıkıştırıyor :)Ama hakediyorlar:). Fistik önceden çok var mıydı göğüslerin? Benim de normaldi, şimdi anormal:).
İnşallah hayırlı haberlerle donersin canım :) ya sorma bizim minik biraz aceleci doğum pozisyonu almış bile çoktan :) rahim ağzı uzunluğu pek iyi çıkmadı detaylida karindan olcumle fark eder dediler ama cuma doktordaydim vajinalde aynısı çıktı 2 hafta sonra belli olacak herşey yatıyorum sürekli :)Nasıl yani canım erken doğum gibi bi durm mu varr ?
Ben de salı günü ayrıntılıya gideceğim bakalım benim bebişim kaç gram olmuş :)
Ya normal seyrinde planlı sezeryanlarda epidural ya da spinal tercih ediyorlar genel anesteziyi acil sezeryanda kullanıyorlar tamamen duruma gore verilecek bir karar yaniEvet canım acil durumlarda doktorlar en iyisini bilir. Ama şahsen bana sorsalar epidural mi genelmi diye epidurali tercih ederim. -ki burda çoğu özel hastane genel anestezi yapmıyolar prensib gereği demekki bunun bi nedeni var. Arkadaşım çok korkuyodu genel istedi. Doktor belden uyuşturup ameliyata başlamadanda uyuttu böyle daha mantıklı korkanlar için.
İnsanların akıllarıyla oynamayın lütfen ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım
Bağlanmasinda normal doğum daha iyiymiş ne demek? (Laf oyunu yapmayın )
Tabikide herkes bunu sezeryanda bağlanma olmuyor diye algılar...
Sözlerinize dikkat edin lütfen
sezaryan veya normal hepsi kutsal ve özel doğumlar hiç farketmez...
Fake mi :))) komiksinVallahi hiç uğraşamıycam sizinle, baya fake olduğunuz bariz. 5 aydır burdayım hiç ıslak su diye birini görmedimEvet her iki Doğumda kutsaldır muhakkak
Fake mi :))) komiksin
önceki konularima bak istersen
Akıllı hanım
Evet fake olduğum içinVallahi hiç uğraşamıycam sizinle, baya fake olduğunuz bariz. 5 aydır burdayım hiç ıslak su diye birini görmedimEvet her iki Doğumda kutsaldır muhakkak
Terbiyesizlik mi ? Gülemedim bileTerbiyesizliğin lüzumu yok. Normal Doğum eğer şartlar mümkünse daha iyidir her açıdan. Olmazsa nasip değildir, her ikiside kutsaldır kuşkusuz. Daha fazla konuyu çekiştirip sündürmeye terbiyesizliğe gerek Yok.
Ya normal seyrinde planlı sezeryanlarda epidural ya da spinal tercih ediyorlar genel anesteziyi acil sezeryanda kullanıyorlar tamamen duruma gore verilecek bir karar yani
Rica Edicem artık bu konuda yorum yapmayın yeter herkes ne demek istendiğini anlamıştır kendine göreVallahi hiç uğraşamıycam sizinle, baya fake olduğunuz bariz. 5 aydır burdayım hiç ıslak su diye birini görmedimEvet her iki Doğumda kutsaldır muhakkak
Rica Edicem artık bu konuda yorum yapmayın yeter herkes ne demek istendiğini anlamıştır kendine göre
insanları kırıyorsunuz biz burada moral buluyoruz ben ki gebeliğimi yatarak geçirmek zorundayım derdimi Sevinç’imi en iyi biçimde burada paylaşıyorum
Herhangi bir arkadaş ultrason görüntüsünü paylaşınca bile duygulanıyorum yada kötü bir haberde canım başına gelen arkadaş kadar yanıyor Böyle aynı fikirde olmayınca kimse kimseyi yargılamıyor
Artık yorum yapmayın bu konuda
Aaa şu sıpaya bak şimdiden gelmeye hevesli desene.. inşallah sürecini güzel bi şekilde tamamlar gelişir canım dualarım seninleİnşallah hayırlı haberlerle donersin canım :) ya sorma bizim minik biraz aceleci doğum pozisyonu almış bile çoktan :) rahim ağzı uzunluğu pek iyi çıkmadı detaylida karindan olcumle fark eder dediler ama cuma doktordaydim vajinalde aynısı çıktı 2 hafta sonra belli olacak herşey yatıyorum sürekli :)
Kişiden kişiye değişiyor ama ben hala hissedemiyorum , doktorum plesantanın konumundan dolayı geç hissedeceksin dedi biraz içim rahatladı valla :)) yoksa baya kafama takardım , belki seninde öyle bir durumun vardır doktoruna söyle muhakkakMerhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
Hamile iç çamaşırı diye alayım dedim ben de, emzirmek için olandan veriyorlar, daha o duruma gelemedik, şu an süt biriktiriyoruz:).Yok ya 75 bedendi şu an iki katına çıktı sütyenler heryerden sıkıştırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?