2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik ne kadar büyüdü bebisler karınlar :) biz 22+4 olduk 505 gr 28 cm toplamda 2.5 kilo aldım ama göbek vuhuu
Maşallah kuzuya , sen de çok iyi gidiyosun bencee direk bebeğe almışsın gibi bişey kilonu :)
Benim de 5 oldu toplamda ama Allahtan göbek hariç çıkan bi yer yok, gerçi azcık göğüslerim büyüse fena olmazdı

Keşke sizde olabilseydiniz sevgiler

Son derece nazik bi şekilde bana haksızlık yaptığınızı anlatmaya çalıştım oysa ki. Ben yanlış anlamışım haklısınız deseydiniz mecazi anlamda değil gerçekten nazik biri olduğunuzu sizde göstermiş olurdunuz

biraz büyüdü benimkiler ama tabi göbekle beraber olunca belli olmuyor senin kilonda gayet iyi bence canım :) aman bebek bi an önce kilo alsın doktorlar pek uzun durmayacak gibi diyorlar çünkü :)

biraz büyüdü benimkiler ama tabi göbekle beraber olunca belli olmuyor senin kilonda gayet iyi bence canım :) aman bebek bi an önce kilo alsın doktorlar pek uzun durmayacak gibi diyorlar çünkü :)
Nasıl yani canım erken doğum gibi bi durm mu varr ?
Ben de salı günü ayrıntılıya gideceğim bakalım benim bebişim kaç gram olmuş :)

İnsanların akıllarıyla oynamayın lütfen ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım

Bağlanmasinda normal doğum daha iyiymiş ne demek? (Laf oyunu yapmayın )

Tabikide herkes bunu sezeryanda bağlanma olmuyor diye algılar...

Sözlerinize dikkat edin lütfen
sezaryan veya normal hepsi kutsal ve özel doğumlar hiç farketmez...

Nasıl yani canım erken doğum gibi bi durm mu varr ?
Ben de salı günü ayrıntılıya gideceğim bakalım benim bebişim kaç gram olmuş :)
İnşallah hayırlı haberlerle donersin canım :) ya sorma bizim minik biraz aceleci doğum pozisyonu almış bile çoktan :) rahim ağzı uzunluğu pek iyi çıkmadı detaylida karindan olcumle fark eder dediler ama cuma doktordaydim vajinalde aynısı çıktı 2 hafta sonra belli olacak herşey yatıyorum sürekli :)

Ya normal seyrinde planlı sezeryanlarda epidural ya da spinal tercih ediyorlar genel anesteziyi acil sezeryanda kullanıyorlar tamamen duruma gore verilecek bir karar yani

Vallahi hiç uğraşamıycam sizinle, baya fake olduğunuz bariz. 5 aydır burdayım hiç ıslak su diye birini görmedim Evet her iki Doğumda kutsaldır muhakkak

Fake mi :))) komiksin
önceki konularima bak istersen
Akıllı hanım

Terbiyesizliğin lüzumu yok. Normal Doğum eğer şartlar mümkünse daha iyidir her açıdan. Olmazsa nasip değildir, her ikiside kutsaldır kuşkusuz. Daha fazla konuyu çekiştirip sündürmeye terbiyesizliğe gerek Yok.

Vallahi hiç uğraşamıycam sizinle, baya fake olduğunuz bariz. 5 aydır burdayım hiç ıslak su diye birini görmedim Evet her iki Doğumda kutsaldır muhakkak
Evet fake olduğum için
Son 1 senedir 3kere tüp bebek yaptirdımmm
Kasimdan beride buralarda tüp bebek sayfalarinda fake fake dolanıyorum

Terbiyesizlik mi ? Gülemedim bile

Ya normal seyrinde planlı sezeryanlarda epidural ya da spinal tercih ediyorlar genel anesteziyi acil sezeryanda kullanıyorlar tamamen duruma gore verilecek bir karar yani

Epidural ile spinal farkı nedir acaba? Epidurali çok duyuyorum ama spinal hiç duymamıştım

Rica Edicem artık bu konuda yorum yapmayın yeter herkes ne demek istendiğini anlamıştır kendine göre
insanları kırıyorsunuz biz burada moral buluyoruz ben ki gebeliğimi yatarak geçirmek zorundayım derdimi Sevinç’imi en iyi biçimde burada paylaşıyorum
Herhangi bir arkadaş ultrason görüntüsünü paylaşınca bile duygulanıyorum yada kötü bir haberde canım başına gelen arkadaş kadar yanıyor Böyle aynı fikirde olmayınca kimse kimseyi yargılamıyor
Artık yorum yapmayın bu konuda

Ben arkadaşımla konuşurken siz dahil olup beni suçlamaya başladınız. Yukarda da yazdım “normal Doğum şartlar uygunsa daha iyidir, değilse nasiptir” durduk yere hiç kastetmediğim bişeyle üzerime saldırıp insanları provoke ettiğiniz için hakkımı helal etmiyorum, başkada söyleyecek bişi yok zaten.

Merhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..

Aaa şu sıpaya bak şimdiden gelmeye hevesli desene.. inşallah sürecini güzel bi şekilde tamamlar gelişir canım dualarım seninle

Merhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
Kişiden kişiye değişiyor ama ben hala hissedemiyorum , doktorum plesantanın konumundan dolayı geç hissedeceksin dedi biraz içim rahatladı valla :)) yoksa baya kafama takardım , belki seninde öyle bir durumun vardır doktoruna söyle muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…