Saol canim hepimizin ki insallahOyyyy iyi günlerde giysin inşallah bebiş
Onun da çok dezavantaji var. Uzun boylu olmak küçük yaştayken sendrom yaşatıyor insana. Bir kez atlı karıncaya binmek istemistim 9 yasindaydim, sen büyüksün deyip bindirmemislerdi. Hep arka sırada oturmak zorundasın okulda. Eşim benden 2 santimetre uzun, topukluyu o yokken giyiyorum mesela. Evlenince topuklularin bir kısmını verdim, bir kısmını da o yokken giyiyorum:). 1.75'in üstüne çıkınca da kadınlarda biraz daha kabalaşma oluyor. Şimdi diyorum ki, umarım kizim 1.80 civarını bulmaz. Bence minyon tipli, orta boylu olarak da bir sürü avantajiniz var.Amann hic takmiyorum oyle insanlari bir kere hamileye solenmeyecek seyler bunlar bence ters bir anina gelse insanin kavga sebebi :)) kisa olsun uzun olsun farketmez insan olsun yeter bence tabi elimde olsa 1.70in üstu olmak isterdim :))
Bana da kaliteli gozukmustu hemen aliyorum ozaman%100 pamuk canim baya kaliteli trendyoldan aldim bende :))gönul rahatligi ile alinabilir
Hahahahh galiba öyle :))Genel kaş gevşetici zaten bu magnezyum maşallah iyi gelmediği şey yok:)
Cok.idrara sıkısıp tuvalete gidince bir kac defa banada olmustuBayanlar iyi akşamlar bende 21haftalık hamileyim yani Allah nasip ederse sizler gibi Haziran annesiyim
Bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sabah uyandığımda sol tarafımda bi sancıyla uyandım lavaboya gittim dik duramayacak şekildeydi ağrı neyseki biraz hafifledi yürüyüş fln yaptım gaz sancısı olabilir mi düşüncesiyle şuan daha rahatım ama sol kasığım böbreklerimin bulunduğu yer gibi otaraflarda ağrı tamamen geçmiyor birtürlü
Acile gitmelimiyim endişelenmek istemiyorum ama bu gibi ağrısı olan oldumu acaba aranızda neden geçmiyor bilemiyorum şimdiden cevap verecek herkese teşekkürler
Insaallah canim.bakalim ne diyecek carsamba gidecegim yer.Ben gecende seninle ayni durumda olan bir kadinin yorumuna rastladim saglikla dogum.yapmis sende yapacaksin insallah. Hem bak beslenmesinde falan da bir sikinti yokmus cok sükür bu arada ikeadaki indirim ne zamana kadarmis ?
Herkes kendinde olmayani isterya bu oyle bir durum bence ben uzun boylu kadini begenirim. Topuklu giymemekte bence avantaj mecburen giyiyorum ben :)) ilkokul caglarinda kalabalik ortamlarda hep aralarda kalir gozukmezdim ozaman da ozenirdim uzun boya son olarakta arka sirada oturmak candir :)) ama yine de bu halimden de memnunum ben sadece cok uzun olup kambur duran hos olmuyor benceOnun da çok dezavantaji var. Uzun boylu olmak küçük yaştayken sendrom yaşatıyor insana. Bir kez atlı karıncaya binmek istemistim 9 yasindaydim, sen büyüksün deyip bindirmemislerdi. Hep arka sırada oturmak zorundasın okulda. Eşim benden 2 santimetre uzun, topukluyu o yokken giyiyorum mesela. Evlenince topuklularin bir kısmını verdim, bir kısmını da o yokken giyiyorum:). 1.75'in üstüne çıkınca da kadınlarda biraz daha kabalaşma oluyor. Şimdi diyorum ki, umarım kizim 1.80 civarını bulmaz. Bence minyon tipli, orta boylu olarak da bir sürü avantajiniz var.
Canım bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyo musun kimileri hareketlerini hissetmeye başlayınca geçer diyor ben henüz hissetmiyorum yarın 19.haftaya geçecem
Ogluslarimiz ayni giyinecek yasasin :))Bana da kaliteli gozukmustu hemen aliyorum ozaman
Ayy çok güzel. Sağlıcakla giysin insallah. Güzel de büyümüş maşallah. Şu mama onluklerine bayılıyorum, Lcw'den 2 tanesi 10 TL'ye aldım ben de. Çok tatlı desenler var.Evimizin süper kahramanını bekliyoruz. Sağlıkla gel oğluşum
Hersey iyi diyecek Allahin izniyle canim. Ben bu hafta gidemedim ikeaya onumuzdeki hafta gidecektim umarim bitmez ://Insaallah canim.bakalim ne diyecek carsamba gidecegim yer.
Ay hic bilmiyorum ki sadece vergi indirimi varmis o yenilenecekmis ama zamani hakkında hic bilgim yok
Yani demonte oldugu icin kutuyla arka koltuklari yatırıp bagajdan soktuk biz.Bize ikea baya uzak mecburen nakliye olacak gibi duruyor araba da yok. Peki normal arabaya sigacak boyutlardami ? Bu arada uyku seti aldinmi ? Ben english homeda gordum bugün 100 tl daha uyguna bulabilirmiyim sence ?
Evet, duruş önemli. Topuklu da uzun boylu da olsa, kısa boylu da olsa bence kadını gosteren ,yürüyüşe estetik katan çok güzel birşey. Hâlâ dolgu topuk giyiyorum bu aylarda da,henüz vazgecemedim,:).Herkes kendinde olmayani isterya bu oyle bir durum bence ben uzun boylu kadini begenirim. Topuklu giymemekte bence avantaj mecburen giyiyorum ben :)) ilkokul caglarinda kalabalik ortamlarda hep aralarda kalir gozukmezdim ozaman da ozenirdim uzun boya son olarakta arka sirada oturmak candir :)) ama yine de bu halimden de memnunum ben sadece cok uzun olup kambur duran hos olmuyor bence
Evimizin süper kahramanını bekliyoruz. Sağlıkla gel oğluşum
Ben lcwdan da alicaktim bugün esim aldirmadi evi onluk dolduracaksin diye :)) bu üclü kumasi kalin epey fiyat 15ti galiba net hatirlayamadim :)) hepimizinki saglicakla giysin insallahAyy çok güzel. Sağlıcakla gitsin insallah. Güzel de büyümüş maşallah. Şu mama onluklerine bayılıyorum, Lcw'den 2 tanesi 10 TL'ye aldım ben de. Çok tatlı desenler var.
Daha uyguna bulamazsam diye hazir english home da indirim varken alayim demistim emin olamadim suan eminonunde nasildir acaba ?Yani demonte oldugu icin kutuyla arka koltuklari yatırıp bagajdan soktuk biz.
Uyku seti almayacagim ben.annem 2 yorgan 2 yastik almis.1 tane nevresiim almis.
Bende bir nevresim bir kac lastikli carsaf alez ve besik yan koruma alacagim.
Bakmadığım icin fiyatlardan haberim yok ama sende gidecektin havuzlu hana oralarada bakarsin ben nevresim bakacagim oradan
Yaaa bunlari mi giyecek pek mi cirkin olacak batman mi olacak cocukken batman ile evleneceğim diyordumEvimizin süper kahramanını bekliyoruz. Sağlıkla gel oğluşum
Bana esim giydirmiyor duşermişim diye sakladi hepsini ://Evet, duruş önemli. Topuklu da uzun boylu da olsa, kısa boylu da olsa bence kadını gosteren ,yürüyüşe estetik katan çok güzel birşey. Hâlâ dolgu topuk giyiyorum bu aylarda da,henüz vazgecemedim,:).
Saol canim benim hepimizin ki saglikla gelsin insallahGüle güle giysin tatlımm, sağlıkla gelsin
Babasi bayiliyor batmane bende baya uzun sure asiktim batmana dolayisiyla görünce yapistim :)) evet cok cirkin olacak o :))Yaaa bunlari mi giyecek pek mi cirkin olacak batman mi olacak cocukken batman ile evleneceğim diyordumcok guzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?