Ohh, yarasın, iyi demişsin.Bitane de arkadan doğurcam dedim
Siz iyimisiniz yahu gerçekten cevap vermek istemiyorum sürekli tahrik ediyorsunuzBen arkadaşımla konuşurken siz dahil olup beni suçlamaya başladınız. Yukarda da yazdım “normal Doğum şartlar uygunsa daha iyidir, değilse nasiptir” durduk yere hiç kastetmediğim bişeyle üzerime saldırıp insanları provoke ettiğiniz için hakkımı helal etmiyorum, başkada söyleyecek bişi yok zaten.
Ben de çok iyi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim spinalde belinden bir iğne vuruyorlar epiduralde kateter gibi birşey takıyorlar ameliyat sonrası da ordan ağrı kesici yapıyorlar bazı yerler ikisini de yapıyor tercihen spinal daha konforlu gibi geliyor banaEpidural ile spinal farkı nedir acaba? Epidurali çok duyuyorum ama spinal hiç duymamıştım
Aynı haftadayız benim 3. Gebelik hala hissetmiyorum hissetsem de emin olamıyorum telaş etmeyin sanırım normal bi durumMerhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
Ah teyzesi sorma sorma :) allah razı olsun canım inşallah hepimizinki zamanında sağlıkla doğar :)Aaa şu sıpaya bak şimdiden gelmeye hevesli desene.. inşallah sürecini güzel bi şekilde tamamlar gelişir canım dualarım seninle
Ben de çok iyi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim spinalde belinden bir iğne vuruyorlar epiduralde kateter gibi birşey takıyorlar ameliyat sonrası da ordan ağrı kesici yapıyorlar bazı yerler ikisini de yapıyor tercihen spinal daha konforlu gibi geliyor bana
Yaa senın adına cok sevındım ama benım gecmedı daha heralde 9 ay cekıcem ben nıye gecmıor benımkı ya ıns benımde tez zamanda biterMrhblar cnm nasıl oldun tükrük salgısı sorunu vardı sende aynı sorun bende de vardı vardı diyorum çünkü ben bugün itibari ile yutkunmaya başladım iyi olursam sana yazacağım demiştim bu sorunun zorluğunu en çok bizim gibi yaşayanlar bilir çok şükür benim bugün itibari ile azaldı yutkunuyorum artk inşllh böyle devam eder hiç geçmiycek gibi düşünmeye başlamıştım artık inşllh seninde geçmiştir geçmemişsede hiç moralini bozma geçici bi durummuş yani yutmaya çalış alışıyosun
İyi akşamlar merhaba. Ara sıra ağrılar oluyor ama genelde dinlenince geçmesi gerekiyor bütün gün sürmüş sanırım sizin. Bi gidip baktırın içiniz rahat etsin bence. Bebekle ilgili bişey olduğunu sanmıyorum ama üşütmüşsünüzdür belki...Bayanlar iyi akşamlar bende 21haftalık hamileyim yani Allah nasip ederse sizler gibi Haziran annesiyim
Bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sabah uyandığımda sol tarafımda bi sancıyla uyandım lavaboya gittim dik duramayacak şekildeydi ağrı neyseki biraz hafifledi yürüyüş fln yaptım gaz sancısı olabilir mi düşüncesiyle şuan daha rahatım ama sol kasığım böbreklerimin bulunduğu yer gibi otaraflarda ağrı tamamen geçmiyor birtürlü
Acile gitmelimiyim endişelenmek istemiyorum ama bu gibi ağrısı olan oldumu acaba aranızda neden geçmiyor bilemiyorum şimdiden cevap verecek herkese teşekkürler
Bize ikea baya uzak mecburen nakliye olacak gibi duruyor araba da yok. Peki normal arabaya sigacak boyutlardami ? Bu arada uyku seti aldinmi ? Ben english homeda gordum bugün 100 tl daha uyguna bulabilirmiyim sence ?
Ben gecende seninle ayni durumda olan bir kadinin yorumuna rastladim saglikla dogum.yapmis sende yapacaksin insallah. Hem bak beslenmesinde falan da bir sikinti yokmus cok sükür bu arada ikeadaki indirim ne zamana kadarmis ?O kadar hizli buyuyor ki saairacaksin.sabah ölçtüm cetvelle ne kadarmia diye
Evet ya zaten yakin bir yerden aldim randevu en azindan pernitolojide bakti derim rahat ederim
Canim gecen aynisi bana oldu ne zamanki yemek yiyip magnezyum ictim aninda kesti baya siddetliydi hatta ama bia da kayboldu ya acliktan ya da rahim agrilarindandi bilmiyorum. Ama gecmeyen surekli devam eden bir agrin varsa doktoruna danis mutlakaBayanlar iyi akşamlar bende 21haftalık hamileyim yani Allah nasip ederse sizler gibi Haziran annesiyim
Bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sabah uyandığımda sol tarafımda bi sancıyla uyandım lavaboya gittim dik duramayacak şekildeydi ağrı neyseki biraz hafifledi yürüyüş fln yaptım gaz sancısı olabilir mi düşüncesiyle şuan daha rahatım ama sol kasığım böbreklerimin bulunduğu yer gibi otaraflarda ağrı tamamen geçmiyor birtürlü
Acile gitmelimiyim endişelenmek istemiyorum ama bu gibi ağrısı olan oldumu acaba aranızda neden geçmiyor bilemiyorum şimdiden cevap verecek herkese teşekkürler
Haftamiz ayni bende 1 yada 2 kere hissettim.oda emin degilim hala olabilir yani bence :))Merhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
2.5 kilo nemiş ya :)) ben 5 kilo aldim gobegimle popom cok senkronize buyuyorlar bu arada popomun buyumesinden acayip memnunum :)) benim oglusum daha 186 gr 16 cm civarinda seninki kocaman olmus masallahSelam kızlarnasılsınız nasıl geçiyor hamilelik ne kadar büyüdü bebisler karınlar :) biz 22+4 olduk 505 gr 28 cm toplamda 2.5 kilo aldım ama göbek vuhuu
Insallah temiz haberler alirsin canimBen yarın 4 lü taramamın sonucunu alıcam çok saçma oldu bu durum 2li yapılmadı 3 lü için sadece kan verdim yarım oldu inşallah 4 lü tam olabilir ve iyi haberler alırım geçen hafta kızım olucağını öğrenmiştim ortaya bi pipi çıkarsa diye de heyecanlıyım
Vücudumun üstü kare oldu bildiğin arkadan sünger bob gibi geziyorum2.5 kilo nemiş ya :)) ben 5 kilo aldim gobegimle popom cok senkronize buyuyorlar bu arada popomun buyumesinden acayip memnunum :)) benim oglusum daha 186 gr 16 cm civarinda seninki kocaman olmus masallah
Sunger bobVücudumun üstü kare oldu bildiğin arkadan sünger bob gibi geziyorumyerim ya oda kocaman olacak annesi insan inanamıyor 2 hafta önce 400 gr bile yoktu benimki cook hızlı buyuyorlar :)
Canım home-bath.com sitesine bak uyku seti içinBize ikea baya uzak mecburen nakliye olacak gibi duruyor araba da yok. Peki normal arabaya sigacak boyutlardami ? Bu arada uyku seti aldinmi ? Ben english homeda gordum bugün 100 tl daha uyguna bulabilirmiyim sence ?
Ben esime yaptiriyorum valla useniyorum cok napim :)) hem isleri ne yapsinlar sen de oyle yapabilirsin :))Hiçbirşeye işlenmiyorum da şu krem sürme olayı çok kasıyor beni ...
Ne mutlu düzenli yapabiliyorsan
İnşallah canım şimdi magnezyum Öner’ini gördüm canım yarın bende sölicem doktoraInsallah temiz haberler alirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?