2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Siz iyimisiniz yahu gerçekten cevap vermek istemiyorum sürekli tahrik ediyorsunuz
Hanımefendi az evvel kimse sizin gibi anlamamış diye yazıyordunuz şimdi insanları üzerime saldınız diyorsunuz siz yazdıklarınızı bir daha okuyun nasıl yazdığınız ne demek istediğiniz ortada
Ayrıca değil burada dünyada destek veren olmasa ben doğru bildiğimi savunurum

Epidural ile spinal farkı nedir acaba? Epidurali çok duyuyorum ama spinal hiç duymamıştım
Ben de çok iyi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim spinalde belinden bir iğne vuruyorlar epiduralde kateter gibi birşey takıyorlar ameliyat sonrası da ordan ağrı kesici yapıyorlar bazı yerler ikisini de yapıyor tercihen spinal daha konforlu gibi geliyor bana

Merhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
Aynı haftadayız benim 3. Gebelik hala hissetmiyorum hissetsem de emin olamıyorum telaş etmeyin sanırım normal bi durum

Ben bi kaç özel hastaneden Doğum İçin fiyat aldığımda normal, sezeryan, normal epidural, sezeryan epidural için fiyat verdiler mesela, hiç spinalden bahseden olmadı, belkide genel anestezi gibi Fiyat farkı doğurmuyordur

Bayanlar iyi akşamlar bende 21haftalık hamileyim yani Allah nasip ederse sizler gibi Haziran annesiyim
Bi sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sabah uyandığımda sol tarafımda bi sancıyla uyandım lavaboya gittim dik duramayacak şekildeydi ağrı neyseki biraz hafifledi yürüyüş fln yaptım gaz sancısı olabilir mi düşüncesiyle şuan daha rahatım ama sol kasığım böbreklerimin bulunduğu yer gibi otaraflarda ağrı tamamen geçmiyor birtürlü
Acile gitmelimiyim endişelenmek istemiyorum ama bu gibi ağrısı olan oldumu acaba aranızda neden geçmiyor bilemiyorum şimdiden cevap verecek herkese teşekkürler

Yaa senın adına cok sevındım ama benım gecmedı daha heralde 9 ay cekıcem ben nıye gecmıor benımkı ya ıns benımde tez zamanda biter

İyi akşamlar merhaba. Ara sıra ağrılar oluyor ama genelde dinlenince geçmesi gerekiyor bütün gün sürmüş sanırım sizin. Bi gidip baktırın içiniz rahat etsin bence. Bebekle ilgili bişey olduğunu sanmıyorum ama üşütmüşsünüzdür belki...

S Serylady besik aldik : )nakliye 150 montaj 45 yaziyordu ama soracak kimseyi bulamadim
Biz kendimiz getirdik kendimiz kuracagiz.simdi ic yatak arastiriyorum.
Bize ikea baya uzak mecburen nakliye olacak gibi duruyor araba da yok. Peki normal arabaya sigacak boyutlardami ? Bu arada uyku seti aldinmi ? Ben english homeda gordum bugün 100 tl daha uyguna bulabilirmiyim sence ?

O kadar hizli buyuyor ki saairacaksin.sabah ölçtüm cetvelle ne kadarmia diye
Evet ya zaten yakin bir yerden aldim randevu en azindan pernitolojide bakti derim rahat ederim
Ben gecende seninle ayni durumda olan bir kadinin yorumuna rastladim saglikla dogum.yapmis sende yapacaksin insallah. Hem bak beslenmesinde falan da bir sikinti yokmus cok sükür bu arada ikeadaki indirim ne zamana kadarmis ?

Canim gecen aynisi bana oldu ne zamanki yemek yiyip magnezyum ictim aninda kesti baya siddetliydi hatta ama bia da kayboldu ya acliktan ya da rahim agrilarindandi bilmiyorum. Ama gecmeyen surekli devam eden bir agrin varsa doktoruna danis mutlaka

Merhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
Haftamiz ayni bende 1 yada 2 kere hissettim.oda emin degilim hala olabilir yani bence :))

Selam kızlar nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik ne kadar büyüdü bebisler karınlar :) biz 22+4 olduk 505 gr 28 cm toplamda 2.5 kilo aldım ama göbek vuhuu
2.5 kilo nemiş ya :)) ben 5 kilo aldim gobegimle popom cok senkronize buyuyorlar bu arada popomun buyumesinden acayip memnunum :)) benim oglusum daha 186 gr 16 cm civarinda seninki kocaman olmus masallah

Insallah temiz haberler alirsin canim

2.5 kilo nemiş ya :)) ben 5 kilo aldim gobegimle popom cok senkronize buyuyorlar bu arada popomun buyumesinden acayip memnunum :)) benim oglusum daha 186 gr 16 cm civarinda seninki kocaman olmus masallah
Vücudumun üstü kare oldu bildiğin arkadan sünger bob gibi geziyorum yerim ya oda kocaman olacak annesi insan inanamıyor 2 hafta önce 400 gr bile yoktu benimki cook hızlı buyuyorlar :)

Vücudumun üstü kare oldu bildiğin arkadan sünger bob gibi geziyorum yerim ya oda kocaman olacak annesi insan inanamıyor 2 hafta önce 400 gr bile yoktu benimki cook hızlı buyuyorlar :)
Sunger bob cok guldüm yarim kilo olmus annesi masallah ona darisi benle oglusuma varmi senin de 5 kilo falan :

Bize ikea baya uzak mecburen nakliye olacak gibi duruyor araba da yok. Peki normal arabaya sigacak boyutlardami ? Bu arada uyku seti aldinmi ? Ben english homeda gordum bugün 100 tl daha uyguna bulabilirmiyim sence ?
Canım home-bath.com sitesine bak uyku seti için

Insallah temiz haberler alirsin canim
İnşallah canım şimdi magnezyum Öner’ini gördüm canım yarın bende sölicem doktora
Cuma günü çok şiddetli ağrım oldu sağ tarafımda aynı gün imzada da ligament ( yuvarlak bağ ) ağrılarınız olabilir yazıyordu bir gün sürdü geçti fakat yine olabilir insanı baya korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…