2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım aynı ağrı bendede olmuştu doktora mesaj attım bişey olmaz ondan ama geçmezse bi bakalım dedi dün ağrımıştı bugün hiç olmadı ,buradaki arkadaşlarda rahim büyümesiyle alakalı olduğunu söyledi telaş edecek bişey değil sanırım

Merhaba hanimlar konuyu arada takip ediyorum sanirim konusulduysada kacirdim, ben 18 haftalik gebeyim ve sadece bir kez bebegimi hissettim,ikinci daha erken hissedilir diyorlar ama bir turlu hissedemiyorum normal mi siz kacinci haftada hissettiniz..
Canım benim de ikinci ama bende geç hissettim daha yeni yeni ara ara hissediyorum

Maşallah ne güzel büyümüş karnın benim boy 1.60 5 kilo aldım göğüslerim ve kalçam da çok büyüdü yan yağlarım çıktı hiç böyle güzel durmuyor
Benim 170 ama bende 9 kilo aldim : )vucut bir guzel dengeler karninda 1 aya kadar kalcandan onde olacagi icin harika bir hamile gobegi sekline gelir sende tadini cikarirsin arkadasim.
Kalca inan bende de buyudu elde degil o buyuyor kendi kendine ozgurluk ilan edecek : ))

Selam kızlar
21.haftamızda artık göbeğimiz çıkmış bulunuyor

Eki Görüntüle 2229238
Bu 20.hafta sonundan

Eki Görüntüle 2229239

Buda bugun hareketini gordugum an acele cektigim bulanik falan ama ilk gorunen hareketin anisi : ))

21 haftalık göbişimden selamlar
Sadece 3,4 kilo aldım ama bu göbek ne

Ayy hepiniz çok tatlısınızz minik kuzular artık kendilerini baya gösteriyor

Canım bu arada bebeğinin hareketlerini hissediyo musun kimileri hareketlerini hissetmeye başlayınca geçer diyor ben henüz hissetmiyorum yarın 19.haftaya geçecem
Benim de 18 bitmek üzere ,eskisine göre daha iyiyim ama hala devam ediyor, 2.gebeliğim olmasına rağmen çok net hissedemiyorum daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…