2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Herkese günaydın arkadaşlar. Uzun zamandır yoktum tatildi telaşeydi derken giremedim. Bugün 21+0'ız. Cuma günü doktora gittik annanesi ve teyzeleri ultrasonda görmek istediler bebişimizi. Gayet iyi bir sorun yok. Lakin böbreğinin birinde ufak bir büyüme tespit edildi, kontrol edilecek. Nerdeyse detaylı ultrason gibi baktı sağolsun ama esas detaylı ultrason günümüz bugün.
Biraz geriye doğru gideyim bakayım kimler yaptırmış detaylısını, sonuçlar ne olmuş

Canım bu böbrek durumu benim oğlumda ayrıntılıda denmişti takip edelim denmişti ama çok şükür hiç bir problem yaşamadık

Ewet canım ya benim de geçenlerde aklıma geldi ,inşallah bir sorunu yoktur.Bir de ilk arkadaşlarımızdan he vardı inşallah o da tekrar Bebek sahibi olur
Ben biraz geç katılmıştım canım onu hatırlamıyorum ama inşallah güzel haberler verir

Gecen gun benimde aklima geldi merak ettim. Tablodan adini tıkladım ama hata verdi. Bir daha girmedi sanirim. Umarim iyidir.

Aynen canım çok sıkıntılıydı umarım iyidir

Ben de az önce okudum o postu biraz. Genelde pahalı ürünler tavsiye edilmiş. Ama casual cadillac öneren çoktu. Onu araştırmaya karar verdim. Sen hangi markayı düşünüyorsun :)
Sanırım joie literax 4 :)))

Yararli bilgilerin ekran görüntüsünü aliuorum, bunu da kaçırmadim. Seneye icirirken sağlıcakla seni anıcam inşallah.

Günaydın kızlar ;
Ben eğer şu anda çalışıyor olsaydım kesinlikle Bebek arabası tercihim Mamas Papas olurdu.Ben o arabayı çok inceledim,e-bebekte var giderseniz bir inceleyin,aklınızın bir köşesinde dursun.Şu anda kvler alacağı için 4.000 liraya Bebek arabası alacağım dersem,kadın 1 ay yemek yiyemez o yüzden daha uygun fiyatlısında karar kıldım.Casual cadillac air alacağım büyük ihtimalle .2016 ve 2017’nin en iyi travel sistem Bebek arabası seçildi

Canım ben çalışıyorum ama gerçekten arabaya o parayı veremem ya yazık günah :/ quinn tavsiye etti arkadaş o da çok yüksek ben üzülüyorum çünkü bebeğin oturmama ihtimali de var etrafımdan gözlemlediğim. Joie literax 4 veya casual cadillac air /trone bunlardan birindeyim yine de bunlar bile nasıl pahalı ya saçmalık gerçekten. Ailesi alamayacak eşi tek maaş olan nasıl karşılayacak bunları :/

Doğru diyosun canım,çok da haklısın.Ama benim baktığım fiyatta tam bir sene önce bakmıştım Mamas Papas 2.200 liraydı,Casual cadillac air de 1.600 liraydı.Dolar kuru yükseldi,tamam anlıyorum ama 1 yıl içerisinde bu kadar da çok zam gelmezki.Belki durumu uygun olan arkadaşlar vardır,incelerler diye yazdım ben de .

Durumum ekstra uygun olda bile içim yanar ona o parayı verince ben baby2go spring model düşünüyorum Çok beğenmiştim

Durumum ekstra uygun olda bile içim yanar ona o parayı verince ben baby2go spring model düşünüyorum Çok beğenmiştim
Eğer geçen seneki fiyatı olsaydı ;
Mamas Papas 2.500 lira
Casual Cadillac 2.000 lira tercihim Mamas Papas olurdu.

Bende de bişeyler oluyo ama anlam veremiyorum ne olduğuna sanki böyle içerde ayrılma oluyo gibi bişeyler oluyo pır pır bişeyler oluyo salı günü doktora anlatıcam onlar bebek mi bakeceğiz
Bende de geçen hafta 2 defa değişik bişey hissettim ama bebek hareketimi başka bişey mi bilmiyorum ilk gebelik olduğu için bi tecrübemde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…