2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Takip edenler görmüştür muhakkak ama şu sürekli bahsettiğimiz instagramdaki mühendisinoğlu sayfasında bebek arabası postu var arkadaşlar altında 900 küsür yorum ben baya okudum zaten kafamda bişeyler vardı ordan da destekleyici yorumlar okudum :) arayışı olanlar baksın :)

Sen 9 kiloyu nereye aldın acaba fıstık gibisin maşallah

Ya nerden aklıma geldiyse bi arkadaşımız vardı #eleine beres gibi bir kullanıcı adı vardı . Bulantısı çoktu falan eşi de sıkıntı çıkarıyordu nerelerde acaba ya en son ailesi gelecekti bir daha hiç girmedi dimi :/

Ewet canım ya benim de geçenlerde aklıma geldi ,inşallah bir sorunu yoktur.Bir de ilk arkadaşlarımızdan he vardı inşallah o da tekrar Bebek sahibi olur

Gecen gun benimde aklima geldi merak ettim. Tablodan adini tıkladım ama hata verdi. Bir daha girmedi sanirim. Umarim iyidir.

Ben de az önce okudum o postu biraz. Genelde pahalı ürünler tavsiye edilmiş. Ama casual cadillac öneren çoktu. Onu araştırmaya karar verdim. Sen hangi markayı düşünüyorsun :)

Kız bebeği olanlar kıyafet konusunda ne şanslı yaa İçim gidiyor valla bi tane alıp oğluşuma giydirsem ileride bana dava açarmı

Eklentiler

• 808D9864-3A15-4BC1-AA1A-4E6AF409AF48.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 99
iyi yapıyorsun ıhlamur şıfadır... bana da daglardan toplayıp gonderırler sağolsunlar.. kızım ek gıdaya geçtiğinde kahvaltılarını hep ıhlamurla ıslatır verırdım
tanelere gecınce de bıberona bıraz koyar verırdım...bebekler cok hasta olur bılırsın ama ıhlamur cok onluyor aklında olsun...

Merhaba canım , ben bahsettiğin ağrıyı çok sık yaşıyorum yaşıyorum neredeyse hergun bir kaç defa . Ya gaz sancisidir ya da rahim büyüdüğü için oluşan normal bir ağrıdır . Tabi bütün gün devam ederse ciddi olabilir . Benim genel de 1 saate yakın olur , ya uzandigim da geçer ya da yürüdügüm de. Geçmeyen bir agriysa eğer doktoruna sormanda fayda var canım .

Ben de az önce okudum o postu biraz. Genelde pahalı ürünler tavsiye edilmiş. Ama casual cadillac öneren çoktu. Onu araştırmaya karar verdim. Sen hangi markayı düşünüyorsun :)
Canım ben de mağazada bakıp casual cadillac air travel a karar vermiştim şubat indirimini bekliyorum :)

Benim de 18 bitmek üzere ,eskisine göre daha iyiyim ama hala devam ediyor, 2.gebeliğim olmasına rağmen çok net hissedemiyorum daha.
aynı durumdayız canım demekki normalmiş bende düşünüyordum neden daha net değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…