2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de 18 bitmek üzere ,eskisine göre daha iyiyim ama hala devam ediyor, 2.gebeliğim olmasına rağmen çok net hissedemiyorum daha.
Normal bi durum bence 20.haftayı bulur galiba bebek hareketleri inşllh o zamana gebeliğin balayına da gireriz

benim sol gögüs altımda benzer bi agrı oluyor canım, normalde 75 destekli takardım, hamilelikten sonra 80 desteksiz takıyorum bi süredir ama onunda arka kısmı sıkıyor artık arkasını açınca agrı veya acı olmuyor onu fakettim seninde cok sıkıysa belki etkiliyor olabilir.

Benim de 18 bitmek üzere ,eskisine göre daha iyiyim ama hala devam ediyor, 2.gebeliğim olmasına rağmen çok net hissedemiyorum daha.
Muhtemelen bebeğinin eşi on tarafta ve bebeğin arka tarafta canım . Bebek öne geçince kesinlikle hissedersin.

Kızlar ya bir şey soracağım ben tam dik duramıyorum tam dik durunca geriliyo gibi oluyor hele bazen bi kasılıyo o zaman hiç doğrulamıyorum normal mi daha bu haftalarda benim gibi olan var mı

bende çok dik oturdugumda rahatsız oluyorum canım göbek de artık baya kendini belli etti ister istemez rahatsız ediyor hemen hemen günlerimiz aynı sayılır bence bi sorun yok :)

Allahım herkesin yardımcısı olsun kardeşim yurtdışında yaşıyor chicco next to me anne yanı yatak burda 1400 lira orda 200-300 Euro arası. Tl ye çevirsen bile daha uygun kaldı ki tl ye çevirmeye gerek Yok orada yaşayan için :/ insanlar burda neredeyse bedavaya çocuk büyütüyor abla her şey çok uygun diyor

Gyno ferro sanol kullanan varmı ?
geçen gün yatarken bi tane içtim, mide bulantılarım yeni geçmişti bi haftadır cok rahattım.
ertesi gün sabahı mide bulantısı istifra akşamına yine aynı korkudan içmedimde bi daha ama bu sekilde sorun yaşayan varmı ?

Allah Allah acaba ben şişkoyum azcuk ondan mı hissetmiyorum ya da günü mü erken

canım bende henüz hissetmedim hatta acaba bebekmi die tereddüt edebilcegim bi durum bile yaşamadım oyuzden günümüz erken olabilir, boyum 1.62 şuan 60/61 kiloyum kiloyla da cok ilgili deilmiş sanırım :):)

Bu da benim 21.haftanin ilk günü fotoğrafı kizlar. 5,5 kg aldım, çocuk da zamanında gidiyor maşallah. Ama hafif bol bişey giyince hamile olduğumu anlamak mümkün değil:).
Kuzu sen de güzel ilerliyorsun ,ben de 3 kg ile ilerliyorum.Bence karın teoriside çok tutmuyor,ben bebişin cinsiyetini bilmesem Erkek derdim

Bende bu modeli dün aldım teşhir indirimi yaptı ebebek :) çok güzel bi karar vermişim sıkıntı yaşıycağımı düşünmüyorum gerçekten kaliteli Kızlar
canım ne kadara aldın peki ?
inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumm
biz aralıkta e bebeğe baktığımzda mamaspapas inidirme girecekti arada 500 tl gibi bi fark vardı belki şubat indiriminde de dengeler oranı
ben sabah aç karna içiyorum canım bi sorun yaşamadım
Bu da benim 21.haftanin ilk günü fotoğrafı kizlar. 5,5 kg aldım, çocuk da zamanında gidiyor maşallah. Ama hafif bol bişey giyince hamile olduğumu anlamak mümkün değil:).
ne tatlı maşallah daha hiç bişeycik yokk

ne güzel yaaa
özenıyorum boyle bellı olmmayanlara
ben bilidğin ayı yavrusu gibi oldum
22. hafta 13 kılo aldım

bana da özellikle mide bulantısı yapabilir diye gece yatarken iç demişti eczacı yarında öyle denim belki o zaman etkilemez canım teşekkür ederim :)

ne güzel yaaa
özenıyorum boyle bellı olmmayanlara
ben bilidğin ayı yavrusu gibi oldum
22. hafta 13 kılo aldım
Ama sen önceden de zayıftın galiba kuzum. Ben hep etine dolgundum:).Bence çok şirin olmussundur. Bir de her yere yürüyorum, günde 5 km ortalama yuruyorum, bilmiyorum elin ayağın şişti mi ama ödem oluşmadı benim.

Teşekkürler fistik. Kahvaltı yapmış hâlim:). Bebişin kolu bacağı da normalden uzun, nereye sığmıyor, bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…