Canım inşallah bi sıkıntı olmaz , kendi doktorun ne diyor ? Yaptırmayı düşünüyor musun amniyontez peki ?? Dualarm seninle inşallah büyümez sağlıkla doğarBen geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
Ben iki haftadir iciyorum hala alismadi alisacagini da sanmam canim o yuzden degistirsin isteyecegim birde ac karnina icmek cok zor ya iyice midem bulaniyor ://
inşallah işlerin rast gitsin canımBen geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
miyom bende de varKızlaar biz de ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntı yoko
Renkli görmek bebeği harika bi olay
Sat a göre farkımız var ki o hep vardı , bir de rahim ağzında myom var normal doğum sıkıntı olabilir dedi , böyle bişey yaşayan, duyan oldu mu hiç ? Açıkçası normal sezeryan vs benim için çok farketmez önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, daha kendi doktormla da görüşmedim zaten .
Aynen canım İnşâAllah alışırlarKesinlikle uyku zamanı bir nimet canım uykuya daldı mi cikart oh mis
casual cadillac aldık bız dün ben baya begendımKızlar şu bebek arabaları konusunda yardıma ihtiyacım var. Ana kucağına çok sıcak bakmıyorum nedense travel sistemler ağır yorumları yüzünden ana kucağı olmasını çok istemiyorum ayrıca ekstrada pahalılar malum (uygun fiyatlı ve hafif alan memnun olan varsa o da olur tabii). Ama tam yatar, belki portbebe olur doğumdan itibaren kullanabileceğim bir bebek arabası olan, bilen var mı? Bi dolap kıyafeti oldu annem, arkadaşlarım, kuzenlerim alıp alıp geliyorlar ama araba konusu çok sıktı alıp kurtulasım var
Ben başlarda yaşamıştım antibiyotik kullandım.ondan beri de şekersiz kızılcık marmelatından çay yapıp içiyorum her gün. Şükür tekrarlamadı.
Benim kanımda enfeksiyon var canım idrar tahlili yaptırmadım ama ondada var büyük ihtimal antibiyotik kullanıyorum. Eğer geçmezse antibiyotiğe devam edicem. Eğer önlem alınmazsa düşğk tehlikesi yaratabilir ama sen tahlilini yaptırmışsın doktorun sana ilaç verir. Kötü şeyler düşünme hiç bebeklerimiz bizim korkularımızı endişelerimizi hissediyorlar. Ben ilacımı içiyorum içimi rahatlatıyorum.
kendi doktoruma daha gitmedim canım bakalım çok saol inşallah düzelir amniyosentez pek düşünmüyorm öyle bi durumda gebeliği sonlandıramam da zatenCanım inşallah bi sıkıntı olmaz , kendi doktorun ne diyor ? Yaptırmayı düşünüyor musun amniyontez peki ?? Dualarm seninle inşallah büyümez sağlıkla doğar
inşallah canım çok saolinşallah işlerin rast gitsin canım
allah korusun
Sağol canım teşekkür ederim bakayım ben de internettenBen yurtdışından denk geldi biri ona getirttim. Görüntüsünü koyuyorum eke :)
geçmiş olsun :/ inşallah devam etmez.Ben geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
İnşallah sağlıklı devam eder canım sıkma hemen canını bı kendi doktorunla konuş bakalım o ne diyecek Allah büyük doktorlar sadece riskleri söylüyorlar böyle düşün ve bebeği de üzme olur muBen geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
Anladım canım demekki öyle oluyor , sağlıklı olsnda bebekler önemli deil normal sezeryan vs napalm yani :)miyom bende de var
bana da sezeryan dedıler
İçini ferah tut canm dualarım seninle inşallah zamanla düzelirkendi doktoruma daha gitmedim canım bakalım çok saol inşallah düzelir amniyosentez pek düşünmüyorm öyle bi durumda gebeliği sonlandıramam da zaten
inşallah canım çok saol
geçmiş olsun :/ inşallah devam etmez.
İnşallah sağlıklı devam eder canım sıkma hemen canını bı kendi doktorunla konuş bakalım o ne diyecek Allah büyük doktorlar sadece riskleri söylüyorlar böyle düşün ve bebeği de üzme olur mu
saolun kızlar iyi dilekleriniz için hiç kötü düşünmüyorum düzelir inşallahAnladım canım demekki öyle oluyor , sağlıklı olsnda bebekler önemli deil normal sezeryan vs napalm yani :)
İçini ferah tut canm dualarım seninle inşallah zamanla düzelir
Geçmiş olsun canım inşallah ilerleyen süreçlerde düzelir... hiç belli olmuyor bi muayene iyiyken diğerinde başka birşey söylüyorlar sağlıkla alırız kucağımıza inşallahBen geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
Ben de çok istiyorum chicco next to me . 5-6 ay kullanılıyormuş o paraya nasıl olur bilemiyorum bir de ben oda yapamıcam yerim Yok şimdilik bizim odada olacak yatağı bakalım Nasıl olcak :)kızlar bunu alacağım sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?