2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez

Kızlaar biz de ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntı yok o
Renkli görmek bebeği harika bi olay
Sat a göre farkımız var ki o hep vardı , bir de rahim ağzında myom var normal doğum sıkıntı olabilir dedi , böyle bişey yaşayan, duyan oldu mu hiç ? Açıkçası normal sezeryan vs benim için çok farketmez önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, daha kendi doktormla da görüşmedim zaten .

Canım inşallah bi sıkıntı olmaz , kendi doktorun ne diyor ? Yaptırmayı düşünüyor musun amniyontez peki ?? Dualarm seninle inşallah büyümez sağlıkla doğar

Ben iki haftadir iciyorum hala alismadi alisacagini da sanmam canim o yuzden degistirsin isteyecegim birde ac karnina icmek cok zor ya iyice midem bulaniyor ://

Canım ben bugun kahvaltıdan 2 saat sonra içtim çünkü 2 saat öncesinde ve sonrasında bişey yeme demişti eczacı şuana kdar midem bulanmadı rahatım akşama belli olur :):) Sorun olmazsa bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum

inşallah işlerin rast gitsin canım
allah korusun

miyom bende de var
bana da sezeryan dedıler

casual cadillac aldık bız dün ben baya begendım
2000 tl ye e bebekten aldık

Ben başlarda yaşamıştım antibiyotik kullandım.ondan beri de şekersiz kızılcık marmelatından çay yapıp içiyorum her gün. Şükür tekrarlamadı.

Bugün sonucu alıp başka bi doktora gittim kendi doktorum yoktu..
Sağlık ocagındaki sonuca göre hareket etmeyelim dedi tekrar idrar testi istedi. ultrasonla baktıgındada cok asağıda ayakta cokmu duruyorsun diye sordu hayır dedim masabaşı işim, akşamları dedi evdede uzanıırm otururum genelde dedim çok aşağıda normalde dha yukarda olması gerekirdi dedi ilerleyen zamanda sorun yaratabilir tahlil sonucundan sa bu daha da önemli dedi bu zamana kdr hiç böle bişey dememişti diger doktor anlamadım :S

Canım inşallah bi sıkıntı olmaz , kendi doktorun ne diyor ? Yaptırmayı düşünüyor musun amniyontez peki ?? Dualarm seninle inşallah büyümez sağlıkla doğar
kendi doktoruma daha gitmedim canım bakalım çok saol inşallah düzelir amniyosentez pek düşünmüyorm öyle bi durumda gebeliği sonlandıramam da zaten
inşallah işlerin rast gitsin canım
allah korusun
inşallah canım çok saol

geçmiş olsun :/ inşallah devam etmez.

İnşallah sağlıklı devam eder canım sıkma hemen canını bı kendi doktorunla konuş bakalım o ne diyecek Allah büyük doktorlar sadece riskleri söylüyorlar böyle düşün ve bebeği de üzme olur mu

miyom bende de var
bana da sezeryan dedıler
Anladım canım demekki öyle oluyor , sağlıklı olsnda bebekler önemli deil normal sezeryan vs napalm yani :)
kendi doktoruma daha gitmedim canım bakalım çok saol inşallah düzelir amniyosentez pek düşünmüyorm öyle bi durumda gebeliği sonlandıramam da zaten

inşallah canım çok saol
İçini ferah tut canm dualarım seninle inşallah zamanla düzelir

geçmiş olsun :/ inşallah devam etmez.

Anladım canım demekki öyle oluyor , sağlıklı olsnda bebekler önemli deil normal sezeryan vs napalm yani :)

İçini ferah tut canm dualarım seninle inşallah zamanla düzelir
saolun kızlar iyi dilekleriniz için hiç kötü düşünmüyorum düzelir inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah ilerleyen süreçlerde düzelir... hiç belli olmuyor bi muayene iyiyken diğerinde başka birşey söylüyorlar sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…