2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim kanımda enfeksiyon var canım idrar tahlili yaptırmadım ama ondada var büyük ihtimal antibiyotik kullanıyorum. Eğer geçmezse antibiyotiğe devam edicem. Eğer önlem alınmazsa düşğk tehlikesi yaratabilir ama sen tahlilini yaptırmışsın doktorun sana ilaç verir. Kötü şeyler düşünme hiç bebeklerimiz bizim korkularımızı endişelerimizi hissediyorlar. Ben ilacımı içiyorum içimi rahatlatıyorum.

Canım bi arkadaşım bana mesaj attı eğer elevit diye bir vitamin kullanıyorsan içme içinde domuz jelatini var diye. Bi araştırda öyle iç canım istersen.

O yüzden decavit yazıyor bazı doktorlar sanırım, bende duymuştum ama araştırmadım. Doğrusu nedir bilmiyorum açıkçası

Erkek bebekler gazlı olur derler şimdiden mi başladı acaba gazları :)
Bence de başladı bebim vücudumun tek başına bu kadar gaz üretmesi imkansiz:) bak sana ne diycem bu gazlı kolik huysuz bebekler için kehribar taşı öneriyorlar doğunca baya faydası oluyormuş bebeğe ve tabiki bize bu ara çok duyuyorum etrafımda kullanlar filan kesin al diyor aklında bulunsun :)

Doktora gittin mi ? Birşey yoktur inşallah. Yorulduysan dinlen tabi ki ay ayrıntılına çok çok az kalmış güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sen yine ufakta olsa birşeyler almışsın :) bende o olay hiç yok. Bugün de hava güzel lazere gidicem oradan da eğer vaktim olursa h&m ye bakayım diyorum. Ufak tefek birşeyler alırım artık .

yok ya resmen acıyla yasıyorum deli gibi ınsallah yoktur bılmıyorum cok acıyor.
Evet yaa bugun hava guzel gıbı duruyor sende bebısıne bı kaç bısey al heycanın artsın
Enerjın dusuk bıraz hıssedıyorummmm ama yakında temız sonuclarını gorunce duzelırsın kuzum.

Kızlar şu bebek arabaları konusunda yardıma ihtiyacım var. Ana kucağına çok sıcak bakmıyorum nedense travel sistemler ağır yorumları yüzünden ana kucağı olmasını çok istemiyorum ayrıca ekstrada pahalılar malum (uygun fiyatlı ve hafif alan memnun olan varsa o da olur tabii). Ama tam yatar, belki portbebe olur doğumdan itibaren kullanabileceğim bir bebek arabası olan, bilen var mı? Bi dolap kıyafeti oldu annem, arkadaşlarım, kuzenlerim alıp alıp geliyorlar ama araba konusu çok sıktı alıp kurtulasım var

Bende wee kullandım ınan günde kaç defa emzik kayboluyor daha sonra bir yerlerden çıkıyor tabi yenisini almış oluyorsun evde 5 10 emzik olmuş oluyo her emzigi emmiyorlar bide o sıkıntı var ben sadece wee emzirebilmistim

Kızlar elevit vitamin ilacı kullanan varmı dün sağlık ocagında Decavit ilacını yazdırdım ama eczane elevit vermiş napsam bilemedim aynımı acaba

Evet içerikleri aynı, firma ismi farklı sadece. İlaçlar aynı içeriğe sahip olmasa eczacınız bunu değiştirmez. Değiştiremez de. Eczacınıza güvenin :)

Biraz önce mesaj geldi amniyosentez sonucu çıkmış, gidip almam gerekiyor . İnşallah temiz çıkmıştır evet enerjim fena düşük elim birşeye gitmiyor . Neden bilmiyorum.

Çok araştırdım fiyat performans olarak joie litetrax 4 travel sistem aldım. Bir harekette açılıp kapanıyor. Bazı arabaların asansöre bile girmeyecek kadar geniş olduğu sokakta insanların ayaklarına çarpa çarpa gittiklerini yazmışlar. Bu model çok geniş değil derli toplu. Birkaç mağazaya gidip farklı ürünleri deneyin derim.

Bir de travel sistemler anakucağı ve port bebe ünitesinden oluştuğundan portbebe 2 yaşına doğru küçük geliyor ve araba da ağır kalıyor. Benim aldığım araba baston arabalar kadar büyük, baston arabalar gibi kucağına anakucağı oturuyor gibi düşünün, 4 5 yaşına kadar bile kullanılır diye düşünüyorum. Kolay gelsin :)

Elevitte domuz jelatini yok, rahatlikla kullanabilirsiniz. Icinize sinmiyorsa decavit de olur, esdeger ilac ikisi cunku.
Ailenizin eczacisi hizmetinizde :)
Eczacımısın canım :)) valla başımız sıkıştıkça yazarız. Hatta şunu sorayım rennie çiğneme tabletiyle nexium arasında ne fark var :)

Aynen canım aklımda oda. Fiyatı biraz pahalıymış sanırım demi.

Avent önerisi cok geldi canim hic sorun yasayan da olmamis aklimda o var acikcasi ama henüz karar vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…