- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Benim kanımda enfeksiyon var canım idrar tahlili yaptırmadım ama ondada var büyük ihtimal antibiyotik kullanıyorum. Eğer geçmezse antibiyotiğe devam edicem. Eğer önlem alınmazsa düşğk tehlikesi yaratabilir ama sen tahlilini yaptırmışsın doktorun sana ilaç verir. Kötü şeyler düşünme hiç bebeklerimiz bizim korkularımızı endişelerimizi hissediyorlar. Ben ilacımı içiyorum içimi rahatlatıyorum.Kan ve idrar tahlili sonucum cikmis,
İdrarda lokosit 33, epitel 39 cikmis cok endiselendim dusuk riski vs olur diye internette yorumlar okudum enfeksiyon yasayanlar vardi aramizda ne yaptiniz riskli bi durum varmidir ?
Kan ure azitu, keratininde ortalama orandan düsük :/
Canım bi arkadaşım bana mesaj attı eğer elevit diye bir vitamin kullanıyorsan içme içinde domuz jelatini var diye. Bi araştırda öyle iç canım istersen.
Ben normal kenarı çıkabilen beşik almıştım. Alçaktı o da , bi sünger yatak daha alıp yükseltmiştim.
Ben en iyisi başlamadan değişimEvet bende ogluma hamileyken kullandim bunu ogrenince dekavite gectim.
Ben hiç bilmiyorum canım arkadaşım öyle dedide ondan yazdım ben decavit kullanıyorum zaten :)
Bence de başladı bebim vücudumun tek başına bu kadar gaz üretmesi imkansiz:) bak sana ne diycem bu gazlı kolik huysuz bebekler için kehribar taşı öneriyorlar doğunca baya faydası oluyormuş bebeğe ve tabiki bize bu ara çok duyuyorum etrafımda kullanlar filan kesin al diyor aklında bulunsun :)Erkek bebekler gazlı olur derler şimdiden mi başladı acaba gazları :)
Doktora gittin mi ? Birşey yoktur inşallah. Yorulduysan dinlen tabi kiBende pazar cooook yogun bır gun yasadım ıkı gun dınlenıyorum
Ben ıdare eder meme agrım gecmedı bıtanesınde onla cebellesıyorum. Perşembe ayrıntılı var heycanlıyım
Alışverış yapmadım canım geçen gun e bebekten emzık Agız mendılı bı tane takım ıc atlet corap vs aldım baska begenmedım almadım. Acelem yok dıye begendıkce alıyorum canımsen başladın mı
Yalnız değilsin ben hiç bir şey almadımAlınacakları bitirdiniz kızlar maşallah ben daha sadece minik bir çorap aldım onuda oğluma sürpriz olsun cinsiyeti o şekilde söylemiştik aileye
Hep erken gibi geliyor
yok ya resmen acıyla yasıyorum deli gibiDoktora gittin mi ? Birşey yoktur inşallah. Yorulduysan dinlen tabi kiay ayrıntılına çok çok az kalmış güzel haberlerle gelirsin inşallah
Sen yine ufakta olsa birşeyler almışsın :) bende o olay hiç yok. Bugün de hava güzel lazere gidicem oradan da eğer vaktim olursa h&m ye bakayım diyorum. Ufak tefek birşeyler alırım artık .
Bende wee kullandım ınan günde kaç defa emzik kayboluyor daha sonra bir yerlerden çıkıyor tabi yenisini almış oluyorsun evde 5 10 emzik olmuş oluyo her emzigi emmiyorlar bide o sıkıntı var ben sadece wee emzirebilmistimCanım dün emzik sormuştun galiba bende avent almak istiyordum hani şu ortası delik olanlardan ablam alma dedi çünkü 6 aya kadar o modeli varmış sonrasında başka emziğe alışması zor olurmuş. En güzeli wee 'nin emziği her yerde var hemde çok inceleme dedi bana sürekli bulabileceğin bişey olsunki sürekli kaybediyorlar zaten her yerden alabilme imkanı olan emzikler olsun. Sen neye karar verdin?
Kızlar elevit vitamin ilacı kullanan varmı dün sağlık ocagında Decavit ilacını yazdırdım ama eczane elevit vermiş napsam bilemedim aynımı acaba
Evet hem alin hem kulaktan olcuyorlar.yani ben memnun kalmistim.varsa yakininda medikal gidip test edebilirsin.kizimin doktoruda kullaniyordu bunu
Iki kutu elevit kullandim sonra saglik ocagi ucretsiz decavit verdi ona devam ediyorumSen kullanıyomusun canım kafa karişti çok saol insan herşeyden şüpelenip kuruntulu oluyor malesef
Biraz önce mesaj geldi amniyosentez sonucu çıkmış, gidip almam gerekiyor . İnşallah temiz çıkmıştıryok ya resmen acıyla yasıyorum deli gibiınsallah yoktur bılmıyorum cok acıyor.
Evet yaa bugun hava guzel gıbı duruyor sende bebısıne bı kaç bısey al heycanın artsın
Enerjın dusuk bıraz hıssedıyorummmm ama yakında temız sonuclarını gorunce duzelırsın kuzum.
Çok araştırdım fiyat performans olarak joie litetrax 4 travel sistem aldım. Bir harekette açılıp kapanıyor. Bazı arabaların asansöre bile girmeyecek kadar geniş olduğu sokakta insanların ayaklarına çarpa çarpa gittiklerini yazmışlar. Bu model çok geniş değil derli toplu. Birkaç mağazaya gidip farklı ürünleri deneyin derim.Kızlar şu bebek arabaları konusunda yardıma ihtiyacım var. Ana kucağına çok sıcak bakmıyorum nedense travel sistemler ağır yorumları yüzünden ana kucağı olmasını çok istemiyorum ayrıca ekstrada pahalılar malum (uygun fiyatlı ve hafif alan memnun olan varsa o da olur tabii). Ama tam yatar, belki portbebe olur doğumdan itibaren kullanabileceğim bir bebek arabası olan, bilen var mı? Bi dolap kıyafeti oldu annem, arkadaşlarım, kuzenlerim alıp alıp geliyorlar ama araba konusu çok sıktı alıp kurtulasım var
Eczacımısın canım :)) valla başımız sıkıştıkça yazarız. Hatta şunu sorayım rennie çiğneme tabletiyle nexium arasında ne fark var :)Elevitte domuz jelatini yok, rahatlikla kullanabilirsiniz. Icinize sinmiyorsa decavit de olur, esdeger ilac ikisi cunku.
Ailenizin eczacisi hizmetinizde :)
Aynen canım aklımda oda. Fiyatı biraz pahalıymış sanırım demi.Bence de başladı bebim vücudumun tek başına bu kadar gaz üretmesi imkansiz:) bak sana ne diycem bu gazlı kolik huysuz bebekler için kehribar taşı öneriyorlar doğunca baya faydası oluyormuş bebeğe ve tabiki bize bu ara çok duyuyorum etrafımda kullanlar filan kesin al diyor aklında bulunsun :)
Ben kücük cam biberon alicam gerekirse sonra plastik büyüklerden alirim diye düsünüyorum :))Yenidoğanda bende cam biberon seviyorum büyüdükçe atıp kırıyorlar çünkü o zaman için iyisinden bişey almak lazım
Avent önerisi cok geldi canim hic sorun yasayan da olmamis aklimda o var acikcasi ama henüz karar vermedimCanım dün emzik sormuştun galiba bende avent almak istiyordum hani şu ortası delik olanlardan ablam alma dedi çünkü 6 aya kadar o modeli varmış sonrasında başka emziğe alışması zor olurmuş. En güzeli wee 'nin emziği her yerde var hemde çok inceleme dedi bana sürekli bulabileceğin bişey olsunki sürekli kaybediyorlar zaten her yerden alabilme imkanı olan emzikler olsun. Sen neye karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?