2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım inş. bi sıkıntı olmaz sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın bebişinii, o kdr fark normal degil ölçümden dolayı hafta farklı çıkmıştır muhtemelen.

Darısı başımıza canım

kızlar bunu alacağım sizce nasıl?

canım bende bundan düşünüyordum ama 6 aya kadar kullanılıyor diye vazgectim çünkü 6 ay sonrası kışa gelicek ben yine yanımda yatırmak isticem muhtemelen :):):)
Sen 6 aydan sonra odasında yatırıcaksan kesinlikle al kullanışlılığını sevmiştim bu ürünün.

evet ksımet olur uslu bebek olursa ben 3-4. ayda ayırmayı düşünuyorum odası hazır suanda

Detaylıdan çıktım kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bebeğim gayet sağlıklı maşallah haftasına göre değerleri çok normalmiş..

366 gr 22 cm...

Onun dışında rahim ağzıma yakın olan plsentam çekilmiş çok şükür normal doğum engelim kalktı şimdilik tabi ki ilerleyen zaman gösterir yine..

Mayısın sonu haziranın başları arası muhtemelen doğumum gerçekleşecek.. Bayrama denk gelirse eğer doktorumun izinli olma durumu var bu yüzden çok üzgünüm ama doktorum rahatlattı diğer hekimler ile tanıştıracak beni son ayları hep birlikte takip edecekler..İletişim sıkıntısı olmaması adına böyle bir karar verdik hasta hekim samimiyeti olsun diyerekten..

Ama yinede buna da şükür diyorum sağlıklı olsunda o kadarı önemli değil..

Ultrason kağıdı yerine CD den video görüntülerini çektim net olmayabilir ama bebeğim bana çok benziyor rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kavuştursun

Eklentiler

• E54174FA-00EF-40DC-B519-533F643F3B0C.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 86
  • EE0F1641-402F-4E07-BC9E-D3FB2FD2195E.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 85
Yok ya emzik çok severim ben :) yeğenlerimden biliyorum baya bi rahatlık yeterki kullanmasını bilelim uyku zamanı mesela çok sakinleştiriyor bebeği
Ben de uyuturlen kullandım sadece, bir de burnu tıkalı olduğu zamanlarda verdim .ağzından çok nefes almasın, burnunu zorlasın diye. Sürekli vermemek lazım, onu bıraktırması daha zor oluyor sanırım.

Sorun olmamasına sevindim canım maşallah resimlerde cok tatlı,

plasenta geri çekilmiş dedinya onun için bişey yaptınmı bugun banada doktor aşağıda ileride sıkıntı olabilir dedi aklımda soru işaretleri var ayakta durma vs dedi ama hep oturuyorumda gün içi :):):)

Geçmiş olsun canım inşallah ilerleyen süreçlerde düzelir... hiç belli olmuyor bi muayene iyiyken diğerinde başka birşey söylüyorlar sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
inşallah canım aynen öyle valla hiç aklımda yoktu şimdi bir sürü şey dönüyor kafamda insan her şey düzgün olsun istiyor ama malesef
Canım inş. bi sıkıntı olmaz sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın bebişinii, o kdr fark normal degil ölçümden dolayı hafta farklı çıkmıştır muhtemelen.
inşallah canım çok saol ben şu an haftasına daha çok takıldım yani gelişim geriliği falan olsa farklı oluyor herhalde

sordunmu orda aslında normalde 2 hafta önce bu şekildeydi nedendir diye belki tekrar ölçüm yapardı.. ya da kendi dr.undan randevu al yakın zamanda aklında kuşku kalmamş olur cnm

oyyy masallah kuzum yaaaaa
Ay ben sana cooook benzettımmmm özellıkle burnuşunuuuuuuuu sende yazmıssın zatennnyerımmmmm mınnosss

Bir şey diyeyim mi hep yattım ben
Ama bana hekimim spor yap daha gebeliğin başı o çıkar yukarı dedi..Ama işte tabi hekim bilir iyisini çünkü bir çol şeyi baz alıyor karar verirken rahim uzunluğunu vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…