2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben iki haftadir iciyorum hala alismadi alisacagini da sanmam canim o yuzden degistirsin isteyecegim birde ac karnina icmek cok zor ya iyice midem bulaniyor ://

Ona bayılıyorum yaa :))) adamı nasıl çıldırtıyolar ama bazen iyi sabrediyo valla. Kadın kontrole bi geliyo 35 kilo almış hala diyeti bozmadım diye yalan söylüyo :))))
Ahahahahahah evett :)) ozellikle bir adam vardi cok cok sisman akli dengesi pek iyi olmayan onu büyük saskinlikla izlemistim gercekten :))

Ben beurer alacagim.temassizinida kullanmistim.
Simdi hem alin hem kulaktan olcenini alacagim onuda kullanmistim.
Ortam su sut vs de.olcuyor.
Medikal urun tercih et derim bir cok marka var medikalde de
Evet çok marka var kafam çok karışık teşekkür ederim bu söylediğini araştırıcam model ismi falan nedir acaba

Bizde mi kullanmalıymışız bizim bebise hediye geldi kenarda bekliyor şuan

Evet canım ablamlarda öyle söyledi bakalım İnşâAllah emzik tutturabiliriz birde o sıkıntı var

Inşallah canım bazen kurtarıcı oluyor emzik ben hiç istememiştim ama bebek doğduktan sonra ister istemez mecbur kalmıştım
Yok ya emzik çok severim ben :) yeğenlerimden biliyorum baya bi rahatlık yeterki kullanmasını bilelim uyku zamanı mesela çok sakinleştiriyor bebeği

Tabiki paylaşırım canım benim alacağım yerde extra teşhir indirimi olacak arabaya baktık hiç bir problemi yok herşeyi tam aklında olsun varsa outlet avm yakınlarda ordaki bebek mağazalarına da bi bak derim :)

Aa onu bilmiyodum bakayim

Ayy işe yarıyor demek o kemerler ben de deneyim olmadı bazı günler baya kötü oluyor peki adı markası nedir canım bana da fikir olur yazarsan
Ben yurtdışından denk geldi biri ona getirttim. Görüntüsünü koyuyorum eke :)

Eklentiler

• E0C1714D-9E9E-411A-A20A-F6F2F4E547D6.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…