Ben iki haftadir iciyorum hala alismadi alisacagini da sanmam canim o yuzden degistirsin isteyecegim birde ac karnina icmek cok zor ya iyice midem bulaniyor ://
Ona bayılıyorum yaa :))) adamı nasıl çıldırtıyolar ama bazen iyi sabrediyo valla. Kadın kontrole bi geliyo 35 kilo almış hala diyeti bozmadım diye yalan söylüyo :))))
Ben beurer alacagim.temassizinida kullanmistim.
Simdi hem alin hem kulaktan olcenini alacagim onuda kullanmistim.
Ortam su sut vs de.olcuyor.
Medikal urun tercih et derim bir cok marka var medikalde de
Bence de başladı bebim vücudumun tek başına bu kadar gaz üretmesi imkansiz:) bak sana ne diycem bu gazlı kolik huysuz bebekler için kehribar taşı öneriyorlar doğunca baya faydası oluyormuş bebeğe ve tabiki bize bu ara çok duyuyorum etrafımda kullanlar filan kesin al diyor aklında bulunsun :)
Bende wee kullandım ınan günde kaç defa emzik kayboluyor daha sonra bir yerlerden çıkıyor tabi yenisini almış oluyorsun evde 5 10 emzik olmuş oluyo her emzigi emmiyorlar bide o sıkıntı var ben sadece wee emzirebilmistim
Biraz önce mesaj geldi amniyosentez sonucu çıkmış, gidip almam gerekiyor . İnşallah temiz çıkmıştır evet enerjim fena düşük elim birşeye gitmiyor . Neden bilmiyorum.
Biraz önce mesaj geldi amniyosentez sonucu çıkmış, gidip almam gerekiyor . İnşallah temiz çıkmıştır evet enerjim fena düşük elim birşeye gitmiyor . Neden bilmiyorum.
Tabiki paylaşırım canım benim alacağım yerde extra teşhir indirimi olacak arabaya baktık hiç bir problemi yok herşeyi tam aklında olsun varsa outlet avm yakınlarda ordaki bebek mağazalarına da bi bak derim :)