2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydin canim masallah :)
Bende dogum bayrama gelir diye korkuyorum acikcasi. Umarim doktorum burda olur.

Maşallah, çok sevindim. Bana da öyle bir ihtimal olabilir demisti bir asistan, bende cikmamisti, senden güzel haber bekliyordum .gözümüz aydın fıstık.
tasarimcibayan çok sevindim fistik. Sağlıkla gelsin de, normal/sezeryan artık kısmet.

Canım şimdi okuma fırsatı buldum , çok stres yapma geneli doğuma kadar düzeliyor bu tanının . İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
saol canım umarım benimde düşüncem o yönde ama her şeye de şu down sendromunu yapıştırmasalar o insanın canını sıkıyor

İnş bi sıkıntı olmaz canım geçer gider inş
inşallah canım saol
aynen canım zaten ilk böbrekleri gördü sonra da bacak arası da boş dedi kız dimi dedim malesef ki dedi bende dalga geçiyor sandım meğer erkeklerde daha normal olduğu için öyle söylemiş karnıma resmen o ultrason aleti ile vurdu kaç sefer bi yandan salladı karnımı bebek gene de hareket etmedi bebeği strese de sokabilirdi sonrasında resmen baygınlık geçirdim yani
Canim olumlu dusunelim insallah bir sorun olmayacak insallah. Moralini bozma ki bebisinde etkilenmesin.

Gozun aydin canim darisi bizlere :)
saol canım iniallah

saol canım umarım benimde düşüncem o yönde ama her şeye de şu down sendromunu yapıştırmasalar o insanın canını sıkıyor
Valla Allah dillerine merhamet versin bazı doktorların , seni çok çok iyi anlıyorum hemen down sendromlu yok müdahale etmek lazım vs gibi olumsuz konuşuyorlar canını sıkıyorlar insanın . Allah büyüktür , bir doktora bağlı kalma sakın ilk önce kendi doktoruna sonra ise başka bir yere daha görün . İnşallah birşey yoktur kuzum

Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??

Minnak burnunu yerim onun ben maşallah canım. Her daim böyle güzel ilerlesin gelişimi inşallah

Geçmiş olsun, baygınlık geçirmene üzüldüm gerçekten. Kaygini anlıyorum ama bebek de hissediyor bizi, inşallah sıkıntı azalarak kaybolur.

canım ben onları hiç yaptırmadım çünkü riskli çıksa kıyamam diye kafamı da karıştırmak istemedim ama şimdi de başka sıkıntılar çıktı işte :/
Hiç kafanı kurcalama canım. Bana da bağırsakta beyazlıl görüldü işte down sendromu vs olabilir dedi ki ikili taramam gayet temizdi. Sonra azalmış beyazlıl önemli değil şimdilik dedi doktor ki ben kendimi perişan etmiştim kuzuma nasıl kıymışım onu da üzmüşüm olumlu ol lütfen her şey duada:) ki hiçbir şey çıkmayıp down sendromlu olan da var down beklenip normal olan daaa. Sınav bu unutma kalbini ferah tut canım

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah . Sağlıktan ötesi yok , bebeğin ve senin için hangisi daha iyiyse öyle olmalı zaten . Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

De
Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??
maşallahhh canım haftası ne

evet canım bakalım inşallah kendi doktorum da devlette ama o yapacak sanırım takibi
Geçmiş olsun, baygınlık geçirmene üzüldüm gerçekten. Kaygini anlıyorum ama bebek de hissediyor bizi, inşallah sıkıntı azalarak kaybolur.
inşallah canım takmamaya çalışıyorum kafama hep olumlu düşüncem zaten
biliyorum canım yok beyinde sıvı yok orda parlaklık burda şu diye hemen down sendromunu yapıştırıyorlar halbu ki bir çok nedeni var sana amniyosentez önerdiler mi peki yaptırdın mı

Valla çok kızdım yaa nasıl bi doktormuş. Kendi doktoruna ne zaman gidiceksin? İstersen iyi bi özel hastaneye gidip sonucunu göster belki onlar daha çok sakinleştirir seni canımm

Valla çok kızdım yaa nasıl bi doktormuş. Kendi doktoruna ne zaman gidiceksin? İstersen iyi bi özel hastaneye gidip sonucunu göster belki onlar daha çok sakinleştirir seni canımm
perinatolog bide ya uzmanı diye gittik ama darp etti yolladı beni 2 gün sonra ya randevu bulabildim ona da bir sorayım da yönlendirir olmadı

Önermedi canım tek başına bir bulgu değil dedi ki ben de yaptırmazdım amniyosentez

canım ben onları hiç yaptırmadım çünkü riskli çıksa kıyamam diye kafamı da karıştırmak istemedim ama şimdi de başka sıkıntılar çıktı işte :/
Ben de yaptırmadım 2li 3lü. İhtimal veriyor sadece, kesiniliğ yok. Boşuna üzüntü. Benim arkdaşıma downlu dediler,yazık ağladı doğuma kadar. Çok şükür sapasağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…