- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Gözün aydin canim masallah :)Detaylıdan çıktım kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bebeğim gayet sağlıklı maşallah haftasına göre değerleri çok normalmiş..
366 gr 22 cm...
Onun dışında rahim ağzıma yakın olan plsentam çekilmiş çok şükür normal doğum engelim kalktı şimdilik tabi ki ilerleyen zaman gösterir yine..
Mayısın sonu haziranın başları arası muhtemelen doğumum gerçekleşecek.. Bayrama denk gelirse eğer doktorumun izinli olma durumu var bu yüzden çok üzgünüm ama doktorum rahatlattı diğer hekimler ile tanıştıracak beni son ayları hep birlikte takip edecekler..İletişim sıkıntısı olmaması adına böyle bir karar verdik hasta hekim samimiyeti olsun diyerekten..
Ama yinede buna da şükür diyorum sağlıklı olsunda o kadarı önemli değil..
Ultrason kağıdı yerine CD den video görüntülerini çektim net olmayabilir ama bebeğim bana çok benziyor rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kavuştursun
Maşallah, çok sevindim. Bana da öyle bir ihtimal olabilir demisti bir asistan, bende cikmamisti, senden güzel haber bekliyordum .gözümüz aydın fıstık.Detaylıdan çıktım kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bebeğim gayet sağlıklı maşallah haftasına göre değerleri çok normalmiş..
366 gr 22 cm...
Onun dışında rahim ağzıma yakın olan plsentam çekilmiş çok şükür normal doğum engelim kalktı şimdilik tabi ki ilerleyen zaman gösterir yine..
Mayısın sonu haziranın başları arası muhtemelen doğumum gerçekleşecek.. Bayrama denk gelirse eğer doktorumun izinli olma durumu var bu yüzden çok üzgünüm ama doktorum rahatlattı diğer hekimler ile tanıştıracak beni son ayları hep birlikte takip edecekler..İletişim sıkıntısı olmaması adına böyle bir karar verdik hasta hekim samimiyeti olsun diyerekten..
Ultrason kağıdı yerine CD den video görüntülerini çektim net olmayabilir ama bebeğim bana çok benziyor rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kavuştursun
saol canım umarım benimde düşüncem o yönde ama her şeye de şu down sendromunu yapıştırmasalar o insanın canını sıkıyorCanım şimdi okuma fırsatı buldum , çok stres yapma geneli doğuma kadar düzeliyor bu tanının . İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın
saol canım bende keşke mi dedim ama gene de risk çıksa aldıramazdım sanırım
Canım öncelikle içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsın ama keşke taramalarını yaptırsaydın
inşallah canım saolİnş bi sıkıntı olmaz canım geçer gider inş
aynen canım zaten ilk böbrekleri gördü sonra da bacak arası da boş dedi kız dimi dedim malesef ki dedi bende dalga geçiyor sandım meğer erkeklerde daha normal olduğu için öyle söylemişCanım bence korkma hemen bebeklerde böbrek genişlemesi olabiliyor özellikle erkek bebeklerde çok sık görülüyomuş ama kızlarda da oluyor demekki. Keşke yaptırsaydın ikili taramayı canım :/ Bide doktora sinir oldum senin o kadar canını acıtcak şekilde nasıl bastırır karnınaMah-i nev
saol canım iniallahCanim olumlu dusunelim insallah bir sorun olmayacak insallah. Moralini bozma ki bebisinde etkilenmesin.
Gozun aydin canim darisi bizlere :)
Valla Allah dillerine merhamet versin bazı doktorların , seni çok çok iyi anlıyorum hemen down sendromlu yok müdahale etmek lazım vs gibi olumsuz konuşuyorlar canını sıkıyorlar insanın . Allah büyüktür , bir doktora bağlı kalma sakın ilk önce kendi doktoruna sonra ise başka bir yere daha görün . İnşallah birşey yoktur kuzumsaol canım umarım benimde düşüncem o yönde ama her şeye de şu down sendromunu yapıştırmasalar o insanın canını sıkıyor
Minnak burnunu yerim onun benDetaylıdan çıktım kızlar.
366 gr 22 cm...
Geçmiş olsun, baygınlık geçirmene üzüldüm gerçekten. Kaygini anlıyorum ama bebek de hissediyor bizi, inşallah sıkıntı azalarak kaybolur.inşallah canım saol
aynen canım zaten ilk böbrekleri gördü sonra da bacak arası da boş dedi kız dimi dedim malesef ki dedi bende dalga geçiyor sandım meğer erkeklerde daha normal olduğu için öyle söylemişkarnıma resmen o ultrason aleti ile vurdu kaç sefer bi yandan salladı karnımı bebek gene de hareket etmedi bebeği strese de sokabilirdi sonrasında resmen baygınlık geçirdim yani
saol canım iniallah
Hiç kafanı kurcalama canım. Bana da bağırsakta beyazlıl görüldü işte down sendromu vs olabilir dedi ki ikili taramam gayet temizdi. Sonra azalmış beyazlıl önemli değil şimdilik dedi doktor ki ben kendimi perişan etmiştimcanım ben onları hiç yaptırmadım çünkü riskli çıksa kıyamam diye kafamı da karıştırmak istemedim ama şimdi de başka sıkıntılar çıktı işte :/
Gözün aydın canımKızlaar biz de ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntı yoko
Renkli görmek bebeği harika bi olay
Sat a göre farkımız var ki o hep vardı , bir de rahim ağzında myom var normal doğum sıkıntı olabilir dedi , böyle bişey yaşayan, duyan oldu mu hiç ? Açıkçası normal sezeryan vs benim için çok farketmez önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, daha kendi doktormla da görüşmedim zaten .
maşallahhh canım haftası neKizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??
21+1 olduk bugun.. degerler iyi mi onuda anlamadim sorun yok dedi doktor.De
maşallahhh canım haftası ne
İyi bence canım yani ben de intte 22.haftalık gebelik yazıp bakıyorum. Atayım sana :)21+1 olduk bugun.. degerler iyi mi onuda anlamadim sorun yok dedi doktor.
evet canım bakalım inşallah kendi doktorum da devlette ama o yapacak sanırım takibiValla Allah dillerine merhamet versin bazı doktorların , seni çok çok iyi anlıyorum hemen down sendromlu yok müdahale etmek lazım vs gibi olumsuz konuşuyorlar canını sıkıyorlar insanın . Allah büyüktür , bir doktora bağlı kalma sakın ilk önce kendi doktoruna sonra ise başka bir yere daha görün . İnşallah birşey yoktur kuzum
inşallah canım takmamaya çalışıyorum kafama hep olumlu düşüncem zatenGeçmiş olsun, baygınlık geçirmene üzüldüm gerçekten. Kaygini anlıyorum ama bebek de hissediyor bizi, inşallah sıkıntı azalarak kaybolur.
biliyorum canım yok beyinde sıvı yok orda parlaklık burda şu diye hemen down sendromunu yapıştırıyorlar halbu ki bir çok nedeni var sana amniyosentez önerdiler mi peki yaptırdın mıHiç kafanı kurcalama canım. Bana da bağırsakta beyazlıl görüldü işte down sendromu vs olabilir dedi ki ikili taramam gayet temizdi. Sonra azalmış beyazlıl önemli değil şimdilik dedi doktor ki ben kendimi perişan etmiştimkuzuma nasıl kıymışım onu da üzmüşüm olumlu ol lütfen her şey duada:) ki hiçbir şey çıkmayıp down sendromlu olan da var down beklenip normal olan daaa. Sınav bu unutma kalbini ferah tut canım
Valla çok kızdım yaa nasıl bi doktormuş. Kendi doktoruna ne zaman gidiceksin? İstersen iyi bi özel hastaneye gidip sonucunu göster belki onlar daha çok sakinleştirir seni canımminşallah canım saol
aynen canım zaten ilk böbrekleri gördü sonra da bacak arası da boş dedi kız dimi dedim malesef ki dedi bende dalga geçiyor sandım meğer erkeklerde daha normal olduğu için öyle söylemişkarnıma resmen o ultrason aleti ile vurdu kaç sefer bi yandan salladı karnımı bebek gene de hareket etmedi bebeği strese de sokabilirdi sonrasında resmen baygınlık geçirdim yani
saol canım iniallah
perinatolog bide ya uzmanı diye gittik ama darp etti yolladı beniValla çok kızdım yaa nasıl bi doktormuş. Kendi doktoruna ne zaman gidiceksin? İstersen iyi bi özel hastaneye gidip sonucunu göster belki onlar daha çok sakinleştirir seni canımm
İnşallah ya gramı falan ne kadarmış sordunmu canımperinatolog bide ya uzmanı diye gittik ama darp etti yolladı beni2 gün sonra ya randevu bulabildim ona da bir sorayım da yönlendirir olmadı
Önermedi canım tek başına bir bulgu değil dedi ki ben de yaptırmazdım amniyosentezevet canım bakalım inşallah kendi doktorum da devlette ama o yapacak sanırım takibi
inşallah canım takmamaya çalışıyorum kafama hep olumlu düşüncem zaten
biliyorum canım yok beyinde sıvı yok orda parlaklık burda şu diye hemen down sendromunu yapıştırıyorlar halbu ki bir çok nedeni var sana amniyosentez önerdiler mi peki yaptırdın mı
Ben de yaptırmadım 2li 3lü. İhtimal veriyor sadece, kesiniliğ yok. Boşuna üzüntü. Benim arkdaşıma downlu dediler,yazık ağladı doğuma kadar. Çok şükür sapasağlam.canım ben onları hiç yaptırmadım çünkü riskli çıksa kıyamam diye kafamı da karıştırmak istemedim ama şimdi de başka sıkıntılar çıktı işte :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?