Genel olarak yazmislar zaten genetik faktorler de var normaliz demekkiİyi bence canım yani ben de intte 22.haftalık gebelik yazıp bakıyorum. Atayım sana :)
http://gebelik.org/tr/hamilelik-hafta-hafta-gebelik-22-haftalik-gebelik.html
Ayh, ya aldirsa ne olacaktı?Ben de yaptırmadım 2li 3lü. İhtimal veriyor sadece, kesiniliğ yok. Boşuna üzüntü. Benim arkdaşıma downlu dediler,yazık ağladı doğuma kadar. Çok şükür sapasağlam.
Yüksek Nabız şikayeti olan var mı? Bu sabahtır ilk defa böyle bişey yaşıyorum allahtan kontrolüm vardı doktora sordum kahvaltıda aldığın şekerden olabilir dedi? Nabzım 108i gördü maks ama 98-104 arasında seyrediyo sabahtan beri
Canım yaa cok üzülmussun gecmış olsunn sımdı ıyısındır ınsallah... gonlunu ferah tut bence herseyı dogana kadar guzel ılerleyecek kendı doktoruna da gıdınce daha ıyı herseyı konusursunuz. Zaten doktorlara baksak hepsı down sendromlu.. ınsallah hersey cok güzel olacak ınanıyorumdetaylıda bebeğin kolunu göremeyince resmen dönsün diye karnıma vurdu kaç kere çok kötü oldum böbreklerini falan da söyleyince stres oldum iyice kalkar kalmaz gözüm karardı bi baygınlık geçirdim istifra ettim gözüm rapor falan görmedi2 gün sonra kendi doktoruma gidicem bakalım
tamam canım guzel haberlerını beklıyorumKızlar yarın sabah gideceğim henüz almadım sonucu , yarın belli olsun hemen paylaşırım sizlerle
Kesınlıkle bebegın en cooook kalktıgı ve emdıgı zamanlar.. hatta gece emzırmesını bırakın dedıklerı uyku duzenı zamanı bıle 6ay ve sonrası... 3,4 ay cokkk erken....3,4 ay çok erken değilmi canım ya
Bana mutlaka ac karnina ic dedi arayip soramadim da bugün icemiyorum hala ://Canım ben bugun kahvaltıdan 2 saat sonra içtim çünkü 2 saat öncesinde ve sonrasında bişey yeme demişti eczacı şuana kdar midem bulanmadı rahatım akşama belli olur :):) Sorun olmazsa bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum
E bebekte gordüm ben ya arti 18 ay bile vardi :))Bende çok heves ettim ikili olanları var internette uygun ama 6 ay sonrası yok
Hamilelik imzası var ya canım onu eklesene kendşne onda da kilo boy falan ortalama yazıyor :)Genel olarak yazmislar zaten genetik faktorler de var normaliz demekki
Kormayin, iyi dusunelim iyi olsun. Bu 21 ayin 6 ayi sadece anne sutuyle, sonrasi anne sutu, ek gida ve mama (6 ay-1 yas, sonra kendi istemedi) seklinde devam etti. Benim baska carem yoktu, calistigim icin sagma makinesi kullanmak zorundaydim, bu bebegimde de kullanacagim. Ilk zamanlar sutum azaliyor gibi oldu ama sonra bebek daha guclu emdi, arta kalanini da sagdim oyle idare ettik. Yurtdisindayim, sigorta dogum basina bir tane makine ucretsiz veriyor, oglumdan kalan da duruyor, birini evde birini iste lazim oldukca kullanicagim artik.Günaydın 21 aya kadar süper ben korkuyorum gündüz bıraktığım süt yeter mi gündüz işte yeteri kadar sağabilir miyim çocuk aç kalır mı benim sütüm kesilir mi off şimdiden çözemiyorum
Aynı emzikten mi bahsediyoruz acabaE bebekte gordüm ben ya arti 18 ay bile vardi :))
Yavrucagin cok sagliklidir eminim ben doktorlar en kötüsünü söylemek zorundalar işte anneleride boyle telaslandirip uzuyorlar :// bebek uyuyorsa belki yerlerini gorebilmek icin benim doktorda vuruyor karnima canim pozisyon degistirsin diye :))evet canım bakalım inşallah kendi doktorum da devlette ama o yapacak sanırım takibi
inşallah canım takmamaya çalışıyorum kafama hep olumlu düşüncem zaten
biliyorum canım yok beyinde sıvı yok orda parlaklık burda şu diye hemen down sendromunu yapıştırıyorlar halbu ki bir çok nedeni var sana amniyosentez önerdiler mi peki yaptırdın mı
Cinsiyetin bu duruma etkisi neymis ki ?perinatolog bide ya uzmanı diye gittik ama darp etti yolladı beni2 gün sonra ya randevu bulabildim ona da bir sorayım da yönlendirir olmadı
o halde onu da soramadım rapora da yazmamış valla ben ne anladım bu iştenİnşallah ya gramı falan ne kadarmış sordunmu canım
bende yaptırmak istemiyorm valla :/Önermedi canım tek başına bir bulgu değil dedi ki ben de yaptırmazdım amniyosentez
Detayliya hemen hemen 1 ayim var :)) çok sükür güzel sonuclar almissiniz cok sevindim canim. Darisi girmeyenlerin basina diyelim :))Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??
saol canım valla bende öyle düşünüyorum inşallah sıkıntı olmayacak :/Ben de yaptırmadım 2li 3lü. İhtimal veriyor sadece, kesiniliğ yok. Boşuna üzüntü. Benim arkdaşıma downlu dediler,yazık ağladı doğuma kadar. Çok şükür sapasağlam.
saol canım iyiyim şükür içimi rahatlattınızCanım yaa cok üzülmussun gecmış olsunn sımdı ıyısındır ınsallah... gonlunu ferah tut bence herseyı dogana kadar guzel ılerleyecek kendı doktoruna da gıdınce daha ıyı herseyı konusursunuz. Zaten doktorlara baksak hepsı down sendromlu.. ınsallah hersey cok güzel olacak ınanıyorum
tamam canım guzel haberlerını beklıyorum
Kesınlıkle bebegın en cooook kalktıgı ve emdıgı zamanlar.. hatta gece emzırmesını bırakın dedıklerı uyku duzenı zamanı bıle 6ay ve sonrası... 3,4 ay cokkk erken....
Ama tabı bebek her emmesı bıtınce yatagına gerı yatırılmalı beraber yatmaya alısılmamalı ozaman sıkıntı olur.
Yavrucagin cok sagliklidir eminim ben doktorlar en kötüsünü söylemek zorundalar işte anneleride boyle telaslandirip uzuyorlar :// bebek uyuyorsa belki yerlerini gorebilmek icin benim doktorda vuruyor karnima canim pozisyon degistirsin diye :))
evet doktorların da yapacak bir şeyi yok her ihtimali söylemek zorundalar benim bayağı bi canımı acıttı ya ultrason aletiyle kaç kez vurduCinsiyetin bu duruma etkisi neymis ki ?
17+3 te 186 grdi benimki en son ozaman gittim doktorun genel kanısı senin gibi zayıf olur bu yönünde ama belli olmaz diyorum ben :)) benim haftamda kacti kilolar acaba ?Kızlar kaçıncı haftada bebişlerin kiloları nasıl benmki biraz tombik gidiyor galiba
Çok saol canımElevitte domuz jelatini yok, rahatlikla kullanabilirsiniz. Icinize sinmiyorsa decavit de olur, esdeger ilac ikisi cunku.
Ailenizin eczacisi hizmetinizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?