2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım yaa cok üzülmussun gecmış olsunn sımdı ıyısındır ınsallah... gonlunu ferah tut bence herseyı dogana kadar guzel ılerleyecek kendı doktoruna da gıdınce daha ıyı herseyı konusursunuz. Zaten doktorlara baksak hepsı down sendromlu.. ınsallah hersey cok güzel olacak ınanıyorum
Kızlar yarın sabah gideceğim henüz almadım sonucu , yarın belli olsun hemen paylaşırım sizlerle
tamam canım guzel haberlerını beklıyorum

3,4 ay çok erken değilmi canım ya
Kesınlıkle bebegın en cooook kalktıgı ve emdıgı zamanlar.. hatta gece emzırmesını bırakın dedıklerı uyku duzenı zamanı bıle 6ay ve sonrası... 3,4 ay cokkk erken....
Ama tabı bebek her emmesı bıtınce yatagına gerı yatırılmalı beraber yatmaya alısılmamalı ozaman sıkıntı olur.

Kizlar herkese merhaba. Bende uzun zamandir takip ediyorum sizi ilk defa yaziyorum. Bana da yardimci olabilen olur insallahh. Hemoroid sorunum hep vardi kullandigim ilaclar cok rahatlatiyordu. Doktorum tekrar kullanabilirsin dedi. Ama anestol pomadi ayrica sormadim. Hamileyken anestol pomad kullananlar var mi bebegime bir zarari olur mu acaba? Yarin doktorumu arayacagim saat suan gec oldugu icin ve zor durumda oldugum icin sizlere sormak istedim.

Bana mutlaka ac karnina ic dedi arayip soramadim da bugün icemiyorum hala ://

Günaydın 21 aya kadar süper ben korkuyorum gündüz bıraktığım süt yeter mi gündüz işte yeteri kadar sağabilir miyim çocuk aç kalır mı benim sütüm kesilir mi off şimdiden çözemiyorum
Kormayin, iyi dusunelim iyi olsun. Bu 21 ayin 6 ayi sadece anne sutuyle, sonrasi anne sutu, ek gida ve mama (6 ay-1 yas, sonra kendi istemedi) seklinde devam etti. Benim baska carem yoktu, calistigim icin sagma makinesi kullanmak zorundaydim, bu bebegimde de kullanacagim. Ilk zamanlar sutum azaliyor gibi oldu ama sonra bebek daha guclu emdi, arta kalanini da sagdim oyle idare ettik. Yurtdisindayim, sigorta dogum basina bir tane makine ucretsiz veriyor, oglumdan kalan da duruyor, birini evde birini iste lazim oldukca kullanicagim artik.

Yavrucagin cok sagliklidir eminim ben doktorlar en kötüsünü söylemek zorundalar işte anneleride boyle telaslandirip uzuyorlar :// bebek uyuyorsa belki yerlerini gorebilmek icin benim doktorda vuruyor karnima canim pozisyon degistirsin diye :))

Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??
Detayliya hemen hemen 1 ayim var :)) çok sükür güzel sonuclar almissiniz cok sevindim canim. Darisi girmeyenlerin basina diyelim :))

Ben de yaptırmadım 2li 3lü. İhtimal veriyor sadece, kesiniliğ yok. Boşuna üzüntü. Benim arkdaşıma downlu dediler,yazık ağladı doğuma kadar. Çok şükür sapasağlam.
saol canım valla bende öyle düşünüyorum inşallah sıkıntı olmayacak :/
saol canım iyiyim şükür içimi rahatlattınız

Cinsiyetin bu duruma etkisi neymis ki ?
evet doktorların da yapacak bir şeyi yok her ihtimali söylemek zorundalar benim bayağı bi canımı acıttı ya ultrason aletiyle kaç kez vurdu cinsiyette erkekte sünnet derisnden dolayı sanırım idrar geri falan kaçıyormuş böbreklere onu doğar doğmaz sünnet ediyorlarmış o yüzden erkeklerde daha çok görülüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…