2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aaa ilk kez duydum kuzum bildigim iyi oldu ben genel olarak bebisinde hicbir sıkıntı oldugunu sanmiyorum olsa gorulurdu bu zamana kadar 23. Haftandasin sonucta hic uzme kendini bence ssk da mi yaptirdin bilmiyorum ama oranin doktorlari fena vuruyor bebek donmeyince beni de sinir etmislerdi hatta biz dokunmaya cekiniyoruz siz cat cat vuruyorsunuz demistim. Kendi doktorumda arada vuruyor ama hafif ondan rahatsiz olmuyorum genelde :))

Canım benim hiç üzme kendini de bebeğinide inan bunlar ufak tefek çıkan sorunlar çok karşılaşılıyor.zamanla geçecek doğuma kadar göreceksin.
Gözün aydin canim sağlikla gelsin inşallah bebeğin.kuzenimin eşindede vardı myom sezeryan oldu hatta sezeryanda alıncak diyordu myom alınmadı ama yanlış hatırlamıyosam.
Maşallah kuzuya aynı annesi ne mutlu sana canım gözün aydin.
Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??

Canım benim ya çok sevindim senin adına gözün aydın maşallah ona annesi..
Ankaradamısın sen görev yerinde mi nasıl yapıyorsun canım kontrolleri.?

Burnusunu yedigim yavru masallah sana hokka burunlu olacak :)) cok sevindim canim benim Allah hepimizin temiz haberlerini saglikli olmalarini göstersin bize hep insallah :))

Çok geçmiş olsun canım inşallah devam etmez ve güzel haberler hep alırız anne karnında ufak sıkıntılar olur inşallah zamanla herşey yoluna girer

umarım bencede yoktur şu haftası bi tutmuyor ona kafam takılıyor daha çok ben söylemesem doktor takip etmiyor hiç öncekinde kaç çıkmış haftası falan diye aslında bakmaları gerekmiyor mu bi gerilik var mı falan diye. Devlete gidiyorum evet ben çok kötü oldum olayın da stresiyle zaten karnım o kadar sert ki önce utrason aletiyle vurdu sonra eliyle salladı falan nefes almayı unutmuşum stres olunca da hemen etkileniyorm bide nasıl doğum yapıcam bilmem :)

saol canım gerçekten içimi çok rahatlatıyorsunuz

Bizimki zayif gidiyor ozaman galiba bana ceķecek seninki de bana göre tombik :))
Bize doktorumuz biraz göbekli olcaz demişti :))
Buarada kiloyu anneden boyu babadan alırmış diye bişey okudum bugün ama bende zayıfım eşim saha kilolu ona benziyo her şeyi :)) gerçi benim bebek biraz tembel daha hiç hareketli görmedim desem yeridir anca yatışta bugün yarım saat ultrasonda bile elini koymuş kafanın altına hiç pozisyon deiştirmedi doktor dürtmekten bi hal oldu

Dogumda yada dogumdan once insaallah gecer.dualarim seninle.

Detayliya hemen hemen 1 ayim var :)) çok sükür güzel sonuclar almissiniz cok sevindim canim. Darisi girmeyenlerin basina diyelim :))
Evet canim allah herkese hayirli haberler almayi nasip etsin. Iyi beslen, dinlen,vitaminlerini aksatma yeter. Bir sekilde buyuyorlar demekki

Siirtteyiz su an. Perinatolog yok normal bir doktora gidiyorum. Zaten sorun bulunmustu. Igne ve aspirine guveniyorum:) martta ankaraya gitmeyi dusunuyorum. Insallah bir aksilik cikmazsa dogum ankarada olcak. Siirt bize iyi geldi sizde durumlar nasil? Buyudunuz mu iyice:)

Bugun benimkide elini yanaginin altina koymus uyuyordu. Bende ilk kez hareketsiz gordum cok tatliydi

Canim ne guzel haberler ins aomuma kadar hersey bu sekilde guzelliklerler.masallah kuzuna bal yanaklı

Evet canim allah herkese hayirli haberler almayi nasip etsin. Iyi beslen, dinlen,vitaminlerini aksatma yeter. Bir sekilde buyuyorlar demekki
Aynen büyüyorlar bir sekilde iyi besleniyormuyum emin degilim vitaminleri de duzenli kullaniyorum aslinda ama arada icmiyorum onlari da biktim ilac icmekten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…