Aaa ilk kez duydum kuzum bildigim iyi oldu ben genel olarak bebisinde hicbir sıkıntı oldugunu sanmiyorum olsa gorulurdu bu zamana kadar 23. Haftandasin sonucta hic uzme kendini bence ssk da mi yaptirdin bilmiyorum ama oranin doktorlari fena vuruyor bebek donmeyince beni de sinir etmislerdi hatta biz dokunmaya cekiniyoruz siz cat cat vuruyorsunuz demistim. Kendi doktorumda arada vuruyor ama hafif ondan rahatsiz olmuyorum genelde :))saol canım valla bende öyle düşünüyorum inşallah sıkıntı olmayacak :/
saol canım iyiyim şükür içimi rahatlattınız
evet doktorların da yapacak bir şeyi yok her ihtimali söylemek zorundalar benim bayağı bi canımı acıttı ya ultrason aletiyle kaç kez vurducinsiyette erkekte sünnet derisnden dolayı sanırım idrar geri falan kaçıyormuş böbreklere onu doğar doğmaz sünnet ediyorlarmış o yüzden erkeklerde daha çok görülüyormuş
Olabilir canim bilemedim ki :))Aynı emzikten mi bahsediyoruz acaba
Bende hiç bişey almadım malesef henüzYalnız değilsin ben hiç bir şey almadım
Benim 17 de 225 grammış canım şimdi baktım :))17+3 te 186 grdi benimki en son ozaman gittim doktorun genel kanısı senin gibi zayıf olur bu yönünde ama belli olmaz diyorum ben :)) benim haftamda kacti kilolar acaba ?
Canım benim hiç üzme kendini de bebeğinide inan bunlar ufak tefek çıkan sorunlar çok karşılaşılıyor.zamanla geçecek doğuma kadar göreceksin.Ben geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
Gözün aydin canim sağlikla gelsin inşallah bebeğin.kuzenimin eşindede vardı myom sezeryan oldu hatta sezeryanda alıncak diyordu myom alınmadı ama yanlış hatırlamıyosam.Kızlaar biz de ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık, çok şükür hiç bir sıkıntı yoko
Renkli görmek bebeği harika bi olay
Sat a göre farkımız var ki o hep vardı , bir de rahim ağzında myom var normal doğum sıkıntı olabilir dedi , böyle bişey yaşayan, duyan oldu mu hiç ? Açıkçası normal sezeryan vs benim için çok farketmez önemli olan bebeğimin sağlıklı olması, daha kendi doktormla da görüşmedim zaten .
Maşallah kuzuya aynı annesi ne mutlu sana canım gözün aydin.Detaylıdan çıktım kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bebeğim gayet sağlıklı maşallah haftasına göre değerleri çok normalmiş..
366 gr 22 cm...
Onun dışında rahim ağzıma yakın olan plsentam çekilmiş çok şükür normal doğum engelim kalktı şimdilik tabi ki ilerleyen zaman gösterir yine..
Mayısın sonu haziranın başları arası muhtemelen doğumum gerçekleşecek.. Bayrama denk gelirse eğer doktorumun izinli olma durumu var bu yüzden çok üzgünüm ama doktorum rahatlattı diğer hekimler ile tanıştıracak beni son ayları hep birlikte takip edecekler..İletişim sıkıntısı olmaması adına böyle bir karar verdik hasta hekim samimiyeti olsun diyerekten..
Ama yinede buna da şükür diyorum sağlıklı olsunda o kadarı önemli değil..
Ultrason kağıdı yerine CD den video görüntülerini çektim net olmayabilir ama bebeğim bana çok benziyor rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kavuştursun
Kizlar bugun ayrintili ultrasona girdim cok sukur bir sorun cikmadi. 24 cm 400 gram olmus oglusum.. uzun boylu olcak dedi doktor.. icim rahatladi.. sizde durumlar nasil?? Ayrintiliya girenler oldu mu??
Burnusunu yedigim yavru masallah sana hokka burunlu olacak :)) cok sevindim canim benim Allah hepimizin temiz haberlerini saglikli olmalarini göstersin bize hep insallah :))Detaylıdan çıktım kızlar.
Çok şükür her şey yolunda. Bebeğim gayet sağlıklı maşallah haftasına göre değerleri çok normalmiş..
366 gr 22 cm...
Onun dışında rahim ağzıma yakın olan plsentam çekilmiş çok şükür normal doğum engelim kalktı şimdilik tabi ki ilerleyen zaman gösterir yine..
Mayısın sonu haziranın başları arası muhtemelen doğumum gerçekleşecek.. Bayrama denk gelirse eğer doktorumun izinli olma durumu var bu yüzden çok üzgünüm ama doktorum rahatlattı diğer hekimler ile tanıştıracak beni son ayları hep birlikte takip edecekler..İletişim sıkıntısı olmaması adına böyle bir karar verdik hasta hekim samimiyeti olsun diyerekten..
Ultrason kağıdı yerine CD den video görüntülerini çektim net olmayabilir ama bebeğim bana çok benziyor rabbim hepimizin yavrularını sağlıcakla kavuştursun
Bizimki zayif gidiyor ozaman galiba bana ceķecek seninki de bana göre tombik :))Benim 17 de 225 grammış canım şimdi baktım :))
Çok geçmiş olsun canım inşallah devam etmez ve güzel haberler hep alırız anne karnında ufak sıkıntılar olur inşallah zamanla herşey yoluna girerBen geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
umarım bencede yoktur şu haftası bi tutmuyor ona kafam takılıyor daha çok ben söylemesem doktor takip etmiyor hiç öncekinde kaç çıkmış haftası falan diye aslında bakmaları gerekmiyor mu bi gerilik var mı falan diye. Devlete gidiyorum evet ben çok kötü oldum olayın da stresiyle zaten karnım o kadar sert ki önce utrason aletiyle vurdu sonra eliyle salladı falan nefes almayı unutmuşum stres olunca da hemen etkileniyorm bide nasıl doğum yapıcam bilmem :)Aaa ilk kez duydum kuzum bildigim iyi oldu ben genel olarak bebisinde hicbir sıkıntı oldugunu sanmiyorum olsa gorulurdu bu zamana kadar 23. Haftandasin sonucta hic uzme kendini bence ssk da mi yaptirdin bilmiyorum ama oranin doktorlari fena vuruyor bebek donmeyince beni de sinir etmislerdi hatta biz dokunmaya cekiniyoruz siz cat cat vuruyorsunuz demistim. Kendi doktorumda arada vuruyor ama hafif ondan rahatsiz olmuyorum genelde :))
saol canım gerçekten içimi çok rahatlatıyorsunuzCanım benim hiç üzme kendini de bebeğinide inan bunlar ufak tefek çıkan sorunlar çok karşılaşılıyor.zamanla geçecek doğuma kadar göreceksin.
Gözün aydin canim sağlikla gelsin inşallah bebeğin.kuzenimin eşindede vardı myom sezeryan oldu hatta sezeryanda alıncak diyordu myom alınmadı ama yanlış hatırlamıyosam.
Maşallah kuzuya aynı annesi ne mutlu sana canım gözün aydin.
Canım benim ya çok sevindim senin adına gözün aydın maşallah ona annesi..
Ankaradamısın sen görev yerinde mi nasıl yapıyorsun canım kontrolleri.?
inşallah canımÇok geçmiş olsun canım inşallah devam etmez ve güzel haberler hep alırız anne karnında ufak sıkıntılar olur inşallah zamanla herşey yoluna girer
Bize doktorumuz biraz göbekli olcaz demişti :))Bizimki zayif gidiyor ozaman galiba bana ceķecek seninki de bana göre tombik :))
Bak canım yeşil olan 0-3 ay yazıyor diğerine 0-18 sen hangisini diyorsunOlabilir canim bilemedim ki :))
Dogumda yada dogumdan once insaallah gecer.dualarim seninle.Ben geldim kızlar detaylı ultrasondan çıktık pek moralim yok her şeyi iyi ama iki böbreğinde de büyüme varmış idrar yıllarında bir tıkanıklık yada böbrekte bir tıkanıklık falan olabilirmiş geçebilir de geçmeye de bilir doğumda da geçiyormuş yoksa ameliyat falan oluyormuş erkek bebeklerde normalmiş ama bizimki kız down sendromu riski de artıyormuş onun için de amniyosentez önerdi verdiği raporda da 19+6 hafta yazıyor 2 hafta önce zaten 19 haftalıktı ölçümdenmidir nedir böbrekler takip edilicek bakalım inşallah büyüme devam etmez
Kendi doktoruna gidince sorarsın canım kafana takma bence stres zararlı bebişe bence gayet sağlıklı doğmadan böbrek genişlemesi geçer korkma.o halde onu da soramadım rapora da yazmamış valla ben ne anladım bu işten
Evet canim allah herkese hayirli haberler almayi nasip etsin. Iyi beslen, dinlen,vitaminlerini aksatma yeter. Bir sekilde buyuyorlar demekkiDetayliya hemen hemen 1 ayim var :)) çok sükür güzel sonuclar almissiniz cok sevindim canim. Darisi girmeyenlerin basina diyelim :))
Siirtteyiz su an. Perinatolog yok normal bir doktora gidiyorum. Zaten sorun bulunmustu. Igne ve aspirine guveniyorum:) martta ankaraya gitmeyi dusunuyorum. Insallah bir aksilik cikmazsa dogum ankarada olcak. Siirt bize iyi geldiCanım benim hiç üzme kendini de bebeğinide inan bunlar ufak tefek çıkan sorunlar çok karşılaşılıyor.zamanla geçecek doğuma kadar göreceksin.
Gözün aydin canim sağlikla gelsin inşallah bebeğin.kuzenimin eşindede vardı myom sezeryan oldu hatta sezeryanda alıncak diyordu myom alınmadı ama yanlış hatırlamıyosam.
Maşallah kuzuya aynı annesi ne mutlu sana canım gözün aydin.
Canım benim ya çok sevindim senin adına gözün aydın maşallah ona annesi..
Ankaradamısın sen görev yerinde mi nasıl yapıyorsun canım kontrolleri.?
Bugun benimkide elini yanaginin altina koymus uyuyordu. Bende ilk kez hareketsiz gordum cok tatliydiBize doktorumuz biraz göbekli olcaz demişti :))
Buarada kiloyu anneden boyu babadan alırmış diye bişey okudum bugün ama bende zayıfım eşim saha kilolu ona benziyo her şeyi :)) gerçi benim bebek biraz tembel daha hiç hareketli görmedim desem yeridir anca yatıştabugün yarım saat ultrasonda bile elini koymuş kafanın altına hiç pozisyon deiştirmedi doktor dürtmekten bi hal oldu
Canim ne guzel haberler ins aomuma kadar hersey bu sekilde guzelliklerler.masallah kuzuna bal yanaklıDetaylıdan çıktım kızlar.
366 gr 22 cm...
Aynen büyüyorlar bir sekilde iyi besleniyormuyum emin degilim vitaminleri de duzenli kullaniyorum aslinda ama arada icmiyorum onlari da biktim ilac icmekten :))Evet canim allah herkese hayirli haberler almayi nasip etsin. Iyi beslen, dinlen,vitaminlerini aksatma yeter. Bir sekilde buyuyorlar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?