2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen büyüyorlar bir sekilde iyi besleniyormuyum emin degilim vitaminleri de duzenli kullaniyorum aslinda ama arada icmiyorum onlari da biktim ilac icmekten :))
Aynen bende biktim.sabah tiroid ilaciyla basliyorum aspirin decavit omega 3 devam ediyorum:) anne olmak simdiden fedakarlik yapmakla basladi bile.. sevmedigim seyleri bile yemeye calisiyorum.. mayis hazirani gorseydik hayirlisiyla:)

Bizimki de uykucu demisti doktorum o kadar durtuyorum hic rahatsiz olmuyor senin oglan demisti geceleri hic uyumuyor ama saolsun pit pit icerde hep bir faaliyette ama uyanik olmasi gereken ultrason zamanlarinda o kadar rahatsız oluyorki arkasini donuyor bazen cok guluyoruz :)) sizinki esine cekmis ozaman :)) hem hareketlenir zamanla suan gunde 17 18 saat uyuyorlarmis :))

Umarim hepiniz su icerken gorursunuz
Inanilmaz birsey kedilerin yavrusu hani minnak dilini suya batirio cikarir ya ole gibi ama daha tatli ; )
Detaylim yarin aksam benimde heyecanla bekliyorum ins iyi habeler alirim
Fetal dna sonucumu falanda hazirladim yanima alayim

Aynen bende biktim.sabah tiroid ilaciyla basliyorum aspirin decavit omega 3 devam ediyorum:) anne olmak simdiden fedakarlik yapmakla basladi bile.. sevmedigim seyleri bile yemeye calisiyorum.. mayis hazirani gorseydik hayirlisiyla:)
Ben de gune demirle basliyorum sonra magnezyum vitamin devam ediyor. Bizim oglan etcı ki ben et sevmem hayatimda ilk defa bu kadar et yedim sanirim :)) süt ve yumurtayi hamilelikten once duzenli yiyip icerdim suan agzima suremiyorum gercekten ilginc :))

Hersey temiz cikacak canim eminim dualarim seninle :)) bizimki en son yuzunu kapatiyordu rahatsiz etmeyin diye sonrada kicini döndü zaten fotografini da alamiyoruz o yüzden :))

Benim de haftasi tutmuyor canim doktorum sorun olmayacagini soyledi bana benimki de kontrol etmiyor ben soruyorum benim soyle olmasi gerekirdi falan diye ama o cok takilacak bir konu degil anladigim kadariyla cunku doktorum 2 haftadan fazla geri yada fazla ileri olursa inceler bakarim demisti devletin doktorlari cok pervasiz maalesef gercekten cok sert davraniyorlar kanamam oldugunda akintim oldugunda falan anlatamam yani bakma sekillerini. O vurma olaylari da var evet ben her gittigimde yasiyorum o sebepten gitmemeye calisiyorum acil bir durum olmadikca

Benimki kafasını karın duvarıma yapıştırmış böyle bir yaramazlık yok gerçekten :))
Yüzünü dayamasaydı su içmese de olurdu :)) bir detaylı daha talep etmek istiyorum

Bende tatli yemezdim her gun bir porsiyon tatli yiyorum nerdeyse:) 9 ayda kac kilo alirim artik allah bilir:)

Anladım. En iyisi keşke daha makul fiyatlarda olsa da risk ihtimali bu kadar yüksek testi ikili yerine yapabilse herkes. İnşaallah sizde bende tüm iyi haber bekleyen herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır.

Benimki kafasını karın duvarıma yapıştırmış böyle bir yaramazlık yok gerçekten :))
Yüzünü dayamasaydı su içmese de olurdu :)) bir detaylı daha talep etmek istiyorum
Ya benimde son 2 randevumda ayniydi ne yaptiyaak yuzunu ayirmadi oradan
En son cuma gunude su icerken yakaladik aonra yine gomdu yuzunu.
Ins yarin detaylida karizma bir poz verir bir zahmet : )

hamilelik cidden çok acaip bi şeymiş. en sevdiğim tat kremalı mantarlı tavuk tadıydı şu an ne kremaya ne mantara ne tavuğa ağzımı sürebiliyorum. mesela en sevmediğim meyve şu domatese benzeyen şekilsiz meyveydi çok sevdiğim bi şey oldu :) doğduktan sonra kalıcı olmaz bunlar umarım ya.

Ya benimde son 2 randevumda ayniydi ne yaptiyaak yuzunu ayirmadi oradan
En son cuma gunude su icerken yakaladik aonra yine gomdu yuzunu.
Ins yarin detaylida karizma bir poz verir bir zahmet : )
Bence sen buakşam bir konuşma yap anlat napması gerektiğini :))
Bekliyorum bende güzel pozları

Ben de o civarlarda ayırmıştım. Küçükken ayrılmazsa sonradan çok zor oluyomuş. Yeğenim 3 yaşında hala odayı bırakın yatağı ayıramadılar.
Evet bana nasıl kıyacaksın diyorlar sanki çocuğu sokağa atıcam
İlkokula kadar birlikte yatan biliyorum :)

Anladım. En iyisi keşke daha makul fiyatlarda olsa da risk ihtimali bu kadar yüksek testi ikili yerine yapabilse herkes. İnşaallah sizde bende tüm iyi haber bekleyen herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır.
Evet fiyatlı maalesef çok yüksek
İnsanın içine kurt düşürüyorlar ama mecbur kalıyorsun
Bizim sonuç temiz çıktı şükürler olsun
Darısı basınıza insallah

Bizde mi kullanmalıymışız bizim bebise hediye geldi kenarda bekliyor şuan
Yani genel olarak iyileştirme kötü enerji alma gibi etkileri var sen tak çocuk doğana kadar sakin huzurlu bir hamilelik geçirirsin ağrıya vs de iyi diyorlar illa bi faydası olur canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…