Aynen büyüyorlar bir sekilde iyi besleniyormuyum emin degilim vitaminleri de duzenli kullaniyorum aslinda ama arada icmiyorum onlari da biktim ilac icmekten :))
Bize doktorumuz biraz göbekli olcaz demişti :))
Buarada kiloyu anneden boyu babadan alırmış diye bişey okudum bugün ama bende zayıfım eşim saha kilolu ona benziyo her şeyi :)) gerçi benim bebek biraz tembel daha hiç hareketli görmedim desem yeridir anca yatışta bugün yarım saat ultrasonda bile elini koymuş kafanın altına hiç pozisyon deiştirmedi doktor dürtmekten bi hal oldu
Bizimki de uykucu demisti doktorum o kadar durtuyorum hic rahatsiz olmuyor senin oglan demisti geceleri hic uyumuyor ama saolsun pit pit icerde hep bir faaliyette ama uyanik olmasi gereken ultrason zamanlarinda o kadar rahatsız oluyorki arkasini donuyor bazen cok guluyoruz :)) sizinki esine cekmis ozaman :)) hem hareketlenir zamanla suan gunde 17 18 saat uyuyorlarmis :))
Umarim hepiniz su icerken gorursunuz
Inanilmaz birsey kedilerin yavrusu hani minnak dilini suya batirio cikarir ya ole gibi ama daha tatli ; )
Detaylim yarin aksam benimde heyecanla bekliyorum ins iyi habeler alirim
Fetal dna sonucumu falanda hazirladim yanima alayim
Ben de gune demirle basliyorum sonra magnezyum vitamin devam ediyor. Bizim oglan etcı ki ben et sevmem hayatimda ilk defa bu kadar et yedim sanirim :)) süt ve yumurtayi hamilelikten once duzenli yiyip icerdim suan agzima suremiyorum gercekten ilginc :))
Inanilmaz birsey kedilerin yavrusu hani minnak dilini suya batirio cikarir ya ole gibi ama daha tatli ; )
Hersey temiz cikacak canim eminim dualarim seninle :)) bizimki en son yuzunu kapatiyordu rahatsiz etmeyin diye sonrada kicini döndü zaten fotografini da alamiyoruz o yüzden :))
umarım bencede yoktur şu haftası bi tutmuyor ona kafam takılıyor daha çok ben söylemesem doktor takip etmiyor hiç öncekinde kaç çıkmış haftası falan diye aslında bakmaları gerekmiyor mu bi gerilik var mı falan diye. Devlete gidiyorum evet ben çok kötü oldum olayın da stresiyle zaten karnım o kadar sert ki önce utrason aletiyle vurdu sonra eliyle salladı falan nefes almayı unutmuşum stres olunca da hemen etkileniyorm bide nasıl doğum yapıcam bilmem :)
Benim de haftasi tutmuyor canim doktorum sorun olmayacagini soyledi bana benimki de kontrol etmiyor ben soruyorum benim soyle olmasi gerekirdi falan diye ama o cok takilacak bir konu degil anladigim kadariyla cunku doktorum 2 haftadan fazla geri yada fazla ileri olursa inceler bakarim demisti devletin doktorlari cok pervasiz maalesef gercekten cok sert davraniyorlar kanamam oldugunda akintim oldugunda falan anlatamam yani bakma sekillerini. O vurma olaylari da var evet ben her gittigimde yasiyorum o sebepten gitmemeye calisiyorum acil bir durum olmadikca
Benimki kafasını karın duvarıma yapıştırmış böyle bir yaramazlık yok gerçekten :))
Yüzünü dayamasaydı su içmese de olurdu :)) bir detaylı daha talep etmek istiyorum
Ben de gune demirle basliyorum sonra magnezyum vitamin devam ediyor. Bizim oglan etcı ki ben et sevmem hayatimda ilk defa bu kadar et yedim sanirim :)) süt ve yumurtayi hamilelikten once duzenli yiyip icerdim suan agzima suremiyorum gercekten ilginc :))
Hersey temiz cikacak canim eminim dualarim seninle :)) bizimki en son yuzunu kapatiyordu rahatsiz etmeyin diye sonrada kicini döndü zaten fotografini da alamiyoruz o yüzden :))
Yaşım 38
İkili yaptırdım ama sonucu istemedim görmek çünkü yastan dolayı yüksek çıkar dedi dr
Önce fetal yaptırmak istemedim ikili içim kan verdim
Fetal e karar verince ikili sonucunu söylemeyin dedim dr a
Bizim tüp bebek yasımız da 38 o bakımdan istedi dr
Anladım. En iyisi keşke daha makul fiyatlarda olsa da risk ihtimali bu kadar yüksek testi ikili yerine yapabilse herkes. İnşaallah sizde bende tüm iyi haber bekleyen herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır.
Benimki kafasını karın duvarıma yapıştırmış böyle bir yaramazlık yok gerçekten :))
Yüzünü dayamasaydı su içmese de olurdu :)) bir detaylı daha talep etmek istiyorum
Ya benimde son 2 randevumda ayniydi ne yaptiyaak yuzunu ayirmadi oradan
En son cuma gunude su icerken yakaladik aonra yine gomdu yuzunu.
Ins yarin detaylida karizma bir poz verir bir zahmet : )
hamilelik cidden çok acaip bi şeymiş. en sevdiğim tat kremalı mantarlı tavuk tadıydı şu an ne kremaya ne mantara ne tavuğa ağzımı sürebiliyorum. mesela en sevmediğim meyve şu domatese benzeyen şekilsiz meyveydi çok sevdiğim bi şey oldu :) doğduktan sonra kalıcı olmaz bunlar umarım ya.
Ya benimde son 2 randevumda ayniydi ne yaptiyaak yuzunu ayirmadi oradan
En son cuma gunude su icerken yakaladik aonra yine gomdu yuzunu.
Ins yarin detaylida karizma bir poz verir bir zahmet : )
Anladım. En iyisi keşke daha makul fiyatlarda olsa da risk ihtimali bu kadar yüksek testi ikili yerine yapabilse herkes. İnşaallah sizde bende tüm iyi haber bekleyen herkes güzel sağlıklı sonuçlar alır.
Yani genel olarak iyileştirme kötü enerji alma gibi etkileri var sen tak çocuk doğana kadar sakin huzurlu bir hamilelik geçirirsin ağrıya vs de iyi diyorlar illa bi faydası olur canim:)