2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bosver
Herkes farkli iste.benimde esimin ne annesi babasi ne kardeşleri 5 kuruslri gider diye selam vermezlee insana.

Feeling07 canim benim midem atea gibu aair icmisim.gibu yaniyordu dun cay sut ugrasamayacaktim disardaydim doktorumla gorustum rennie duo suspansiyon al hemen gunde 3 4 defa icebilirsin dedi.aninda alip ictim cok iyi geldi.
Doktoruna sor istersen sende onerir belki

Ah canım hemde öyle bir sorumluluk ki kendini unutuyorsun bütün hayatın evladın oluo çocuk büyütmek cidden çok çok zor. Yeri geliyo onunla büyüyorsun onunla öğreniyorsun tüm zorluklara rağmen hayatımin enn mucizevi en harika şeyi anne olmak . Anne tüm zorlukların üstesinden geliyor. Bi örnek vereyim. Kardeşim hamile kalmadan önce gece top patlasa uyanmaz hiç bir sese uyanmazdı korkuyordu ağladığında nasıl duyucam diye. Doğum yaptı yeğenim gıg dese en derin uykusundan uyanır oldu şimdiden vücudumuz anneliğe alıştı bile.

Kızlar yakında doktorum ile kordon kanı bankası hakkında görüşeceğim..
Nasip olursa doğumda saklatmayı düşünüyorum..
Aranızda daha önce yaptıran var mı ya da cevrenizde ?
Çevremde yok ama fiyat olarak ben de araştırıyorum,fiyatları biraz yüksek uygun fiyatlı bir yer bulursan bana da hbr verirmisin

Beni hayatımda annelikten daha çok yoran hiçbir şey olmadı. Eğer evlat sevgisi olmasa kimse dayanamaz bu yorgunluğa çünkü sadece beden değil beyin yorgunluğu ömür boyu sürecek olan. O yüzden sanırım cennetin annelerin ayakları altında olmasının nedeni. Çocuktan önceki hayatıma dair pek birşey hatırlamıyorum.

Sorun olmamasına çok sevindim. Güle güle kullanın inşallah
Ürünler kaliteli ve yumuşak görünüyor. Gerçekte de öyle mi? Önemli olan o benim için
Canım selam Eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sen mi Minicity ‘den Cadillac Bebek arabasını almıştın ?Hangi modeliydi ?Casual air travel sistem şu anda e bebekte 2.299 tl şubat indiriminde 1.600 liraya denk gelecek ama mini cityde şu anda bile aynı fiyatsa,indirim yapmalarının bir anlamı olmuyor,o yüzden soruyorum

Amaaannnnn %28 de ne yaaa bende baya bir şey bekledim geçen sırf kasada %30 indirim yapıyordu tekstilde tek tek ürünlere gelen indirimler hariç keşke o zaman yağmalasaydim:)
Aynen canım görünce bende şaşırdım ama bu bütün ürünlerde demekki herkes ondan şubat indirimini bekliyodu

Selam tatlım. Evet Minicity den 1699 TL ye Casual Cadillac Air aldım. En son modeliydi yani eşya bagaj kısmı kapalı olandan. aynısının bagaj kısmı açık olan da varmış. Hatta bana dediler ki 1 şubatta bu fiyata göremezsin, o yüzden şimdi al dediler.

Ben çocuk doğmadan önce top patlasa uyanmazdim ama doğum yaptım gık dedi mi kalktım o çok başka birşey evet yoruluyorsun bazen ağlamak bile geliyor içinden ama kucağına alıp emzirmen hele ki gülmeye falan başladı mi bütün yorgunluk bitiyor oğlum şimdi 3.5 yaşında yorgun ya da modum düşük olduğunu anladı mi anne hadi gel sarilalim diyo herşey arkada kaliyor

Bebekler ilk doğduklarında sarılık olmasın diye en geç iki saatte bir emzirmek gerekirmiş gece bile ,ben bunu duydum ne kadar zor olduğunu anladım nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum, uyumayı çok severim uykum bölünsün sinirli olurum ,bide memeler yara oluyormuş çok zor anne olmak ,annemin değerini daha iyi anlıyorum şimdi

İstanbul'da galiba. Neresinde ? Tuzlu mu baya:)?
Yok canım ben em doğudayım istanbulda sağlık ocaklarında da oluyor gebe okulu adı altında ama burda yok ve özel klinikte doktorumun yanında başladı bu aktivite. Aylık 150 ödüyorum büyük şehirlere göre ucuz yani :)

Birde durumun diğer yüzü var.Bu dünyaya bir can getirmek?çocuk gerçekten büyük sorumluluk.Bu yüzden evliliğimin 4. yılında oğluma doğurdum.Yavrum benim oda bizi bekliyormuş hemen cee dedi..Çocuk çok farklı bişey onun gözüne yaş gelse senin ciğerin sökülüyor.Gece uykusuzluklarından falan hiç bahsetmiyorum bile.Egitim,gelecek,kaygılar,endişeler 8 yıl boyunca bidaha çocuk için karar veremedik.Karar verdik sonu kötü oldu hikayenin.Anladım ki çok düşünmemek gerekiyor bazı şeyleri,irdelememek lazımmış.Kimseyi yargılamak haddime düşmez keşke peşpeşe 2-3 çocuk büyütecek kadar (kafa olarak)rahat olabilseydim.

Onlar bana pek sevimli gelmiyorlar :)) yine elim ariyor beyaz ekmegi nasil bir aliskanliksa ama tekrar deneyecegim tesekkur ederim :))
Bu tam buğdaylı tam tahıllı ekmek gerçekten işe yarıyor ama :) neden dersen eskiden 2 günde 1 ekmek alıyorduk biz yetiyordu sonra ben hamile kaldım baktım günde 2 ekmek yiyoruz yediğim birşey değil sindiremiyorum filan dedim ben beyaz ekmegi birakiyorum 4.aydan beri 12 tahıllı olanlardan yiyorum yerken hiç bir keyif almıyorum bu sayede günde en fazla 4 dilim filan yiyorum oda mecburiyetten
Yani büyük fark oluyo yoksa fil gibi olurdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…