Teşekkürler canım napalım kader kısmet iştehahahahah ayy çok güldüm valla :):))
Sana sabırlar diliyorum canım maalesefki hepimizin hayatında huyunu suyunu sevmediğimiz insanlar var :):)
BosverBebişin çok şanslı canım gerçekten bizimkinin dayısı bırak hastane masrafını eksik bişey alim dicegini sanmam azıcık cimrilik vardırda hani en fazla dogdugunda altınını getirir okdr başka hiçbir beklentim yok :):)
Cok sukur.darisi hepinize insçok sevindim canım sonucunun iyi çıkmasına Maşallahhh diyelimm
İstanbul'da galiba. Neresinde ? Tuzlu mu baya:)?Gideyim göreyim güzelse kesinlikle tavsiye ederim :) normal doğuma hazırlıyormuş ve doğum koçu doğuma da girecekmiş
Ah canım hemde öyle bir sorumluluk ki kendini unutuyorsun bütün hayatın evladın oluo çocuk büyütmek cidden çok çok zor. Yeri geliyo onunla büyüyorsun onunla öğreniyorsun tüm zorluklara rağmen hayatımin enn mucizevi en harika şeyi anne olmak . Anne tüm zorlukların üstesinden geliyor. Bi örnek vereyim. Kardeşim hamile kalmadan önce gece top patlasa uyanmaz hiç bir sese uyanmazdı korkuyordu ağladığında nasıl duyucam diye. Doğum yaptı yeğenim gıg dese en derin uykusundan uyanır oldu şimdiden vücudumuz anneliğe alıştı bile.Kızlar ilk hamileliği olanlar için yazıyorum bugün gerçekten çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu anladım. Yiğenim geldi şehir dışından kardeşimle bana süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum bende kaldılar dün gece yiğenim hastaydı öksürüyo ateşi var grip gibi falan. Neyse yattık ben mide yanmamdan uyuyamadım gene saat 2 oldu hala midem yanıyo sürekli kendimi dinliyorum bide. Tam o sıra yiğenim ağlayarak uyandı öksürerek ağladı baya bi saat 4e kadar onunla uğraştık o sırada kendimi falan unutmuşum ne mide yanması kaldı ne başka bişey, o zaman dedim demekki insanın çocuğu olması böyle bişeymiş. Bizi neler beklediğinin farkındamısınızŞuan keyfimizce yatıp keyfimizce kalkıyoruz ama dün inanın 4te uyudum sabah 7de kalktım normalde 11de zor kalkan biriyimdir.
Çevremde yok ama fiyat olarak ben de araştırıyorum,fiyatları biraz yüksek uygun fiyatlı bir yer bulursan bana da hbr verirmisinKızlar yakında doktorum ile kordon kanı bankası hakkında görüşeceğim..
Nasip olursa doğumda saklatmayı düşünüyorum..
Aranızda daha önce yaptıran var mı ya da cevrenizde ?
Kızlar ilk hamileliği olanlar için yazıyorum bugün gerçekten çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu anladım. Yiğenim geldi şehir dışından kardeşimle bana süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum bende kaldılar dün gece yiğenim hastaydı öksürüyo ateşi var grip gibi falan. Neyse yattık ben mide yanmamdan uyuyamadım gene saat 2 oldu hala midem yanıyo sürekli kendimi dinliyorum bide. Tam o sıra yiğenim ağlayarak uyandı öksürerek ağladı baya bi saat 4e kadar onunla uğraştık o sırada kendimi falan unutmuşum ne mide yanması kaldı ne başka bişey, o zaman dedim demekki insanın çocuğu olması böyle bişeymiş. Bizi neler beklediğinin farkındamısınızŞuan keyfimizce yatıp keyfimizce kalkıyoruz ama dün inanın 4te uyudum sabah 7de kalktım normalde 11de zor kalkan biriyimdir.
Canım selam Eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sen mi Minicity ‘den Cadillac Bebek arabasını almıştın ?Hangi modeliydi ?Casual air travel sistem şu anda e bebekte 2.299 tl şubat indiriminde 1.600 liraya denk gelecek ama mini cityde şu anda bile aynı fiyatsa,indirim yapmalarının bir anlamı olmuyor,o yüzden soruyorumSorun olmamasına çok sevindim. Güle güle kullanın inşallah
Ürünler kaliteli ve yumuşak görünüyor. Gerçekte de öyle mi? Önemli olan o benim için
Alınabilir canım geçen indirimleri hep imternettede olmuştuBunları intten de aynı indirimli şekilde görüp alabilir miyim
Aynen canım görünce bende şaşırdım ama bu bütün ürünlerde demekki herkes ondan şubat indirimini bekliyoduAmaaannnnn %28 de ne yaaa bende baya bir şey bekledim geçen sırf kasada %30 indirim yapıyordu tekstilde tek tek ürünlere gelen indirimler hariç keşke o zaman yağmalasaydim:)
Canım selam Eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma sen mi Minicity ‘den Cadillac Bebek arabasını almıştın ?Hangi modeliydi ?Casual air travel sistem şu anda e bebekte 2.299 tl şubat indiriminde 1.600 liraya denk gelecek ama mini cityde şu anda bile aynı fiyatsa,indirim yapmalarının bir anlamı olmuyor,o yüzden soruyorum
Ben çocuk doğmadan önce top patlasa uyanmazdim ama doğum yaptım gık dedi mi kalktım o çok başka birşey evet yoruluyorsun bazen ağlamak bile geliyor içinden ama kucağına alıp emzirmen hele ki gülmeye falan başladı mi bütün yorgunluk bitiyor oğlum şimdi 3.5 yaşında yorgun ya da modum düşük olduğunu anladı mi anne hadi gel sarilalim diyo herşey arkada kaliyorKızlar ilk hamileliği olanlar için yazıyorum bugün gerçekten çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu anladım. Yiğenim geldi şehir dışından kardeşimle bana süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum bende kaldılar dün gece yiğenim hastaydı öksürüyo ateşi var grip gibi falan. Neyse yattık ben mide yanmamdan uyuyamadım gene saat 2 oldu hala midem yanıyo sürekli kendimi dinliyorum bide. Tam o sıra yiğenim ağlayarak uyandı öksürerek ağladı baya bi saat 4e kadar onunla uğraştık o sırada kendimi falan unutmuşum ne mide yanması kaldı ne başka bişey, o zaman dedim demekki insanın çocuğu olması böyle bişeymiş. Bizi neler beklediğinin farkındamısınızŞuan keyfimizce yatıp keyfimizce kalkıyoruz ama dün inanın 4te uyudum sabah 7de kalktım normalde 11de zor kalkan biriyimdir.
Bebekler ilk doğduklarında sarılık olmasın diye en geç iki saatte bir emzirmek gerekirmiş gece bile ,ben bunu duydum ne kadar zor olduğunu anladım nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum, uyumayı çok severim uykum bölünsün sinirli olurum ,bide memeler yara oluyormuş çok zor anne olmak ,annemin değerini daha iyi anlıyorum şimdiKızlar ilk hamileliği olanlar için yazıyorum bugün gerçekten çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu anladım. Yiğenim geldi şehir dışından kardeşimle bana süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum bende kaldılar dün gece yiğenim hastaydı öksürüyo ateşi var grip gibi falan. Neyse yattık ben mide yanmamdan uyuyamadım gene saat 2 oldu hala midem yanıyo sürekli kendimi dinliyorum bide. Tam o sıra yiğenim ağlayarak uyandı öksürerek ağladı baya bi saat 4e kadar onunla uğraştık o sırada kendimi falan unutmuşum ne mide yanması kaldı ne başka bişey, o zaman dedim demekki insanın çocuğu olması böyle bişeymiş. Bizi neler beklediğinin farkındamısınızŞuan keyfimizce yatıp keyfimizce kalkıyoruz ama dün inanın 4te uyudum sabah 7de kalktım normalde 11de zor kalkan biriyimdir.
Yok canım ben em doğudayımİstanbul'da galiba. Neresinde ? Tuzlu mu baya:)?
Ay bakayım bulunduğum ilde mağazası yok daAlınabilir canım geçen indirimleri hep imternettede olmuştu
Birde durumun diğer yüzü var.Bu dünyaya bir can getirmek?çocuk gerçekten büyük sorumluluk.Bu yüzden evliliğimin 4. yılında oğluma doğurdum.Yavrum benim oda bizi bekliyormuş hemen cee dedi..Çocuk çok farklı bişey onun gözüne yaş gelse senin ciğerin sökülüyor.Gece uykusuzluklarından falan hiç bahsetmiyorum bile.Egitim,gelecek,kaygılar,endişeler 8 yıl boyunca bidaha çocuk için karar veremedik.Karar verdik sonu kötü oldu hikayenin.Anladım ki çok düşünmemek gerekiyor bazı şeyleri,irdelememek lazımmış.Kimseyi yargılamak haddime düşmez keşke peşpeşe 2-3 çocuk büyütecek kadar (kafa olarak)rahat olabilseydim.Kızlar ilk hamileliği olanlar için yazıyorum bugün gerçekten çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu anladım. Yiğenim geldi şehir dışından kardeşimle bana süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum bende kaldılar dün gece yiğenim hastaydı öksürüyo ateşi var grip gibi falan. Neyse yattık ben mide yanmamdan uyuyamadım gene saat 2 oldu hala midem yanıyo sürekli kendimi dinliyorum bide. Tam o sıra yiğenim ağlayarak uyandı öksürerek ağladı baya bi saat 4e kadar onunla uğraştık o sırada kendimi falan unutmuşum ne mide yanması kaldı ne başka bişey, o zaman dedim demekki insanın çocuğu olması böyle bişeymiş. Bizi neler beklediğinin farkındamısınızŞuan keyfimizce yatıp keyfimizce kalkıyoruz ama dün inanın 4te uyudum sabah 7de kalktım normalde 11de zor kalkan biriyimdir.
Bu tam buğdaylı tam tahıllı ekmek gerçekten işe yarıyor ama :) neden dersen eskiden 2 günde 1 ekmek alıyorduk biz yetiyordu sonra ben hamile kaldım baktım günde 2 ekmek yiyoruz yediğim birşey değil sindiremiyorum filan dedim ben beyaz ekmegi birakiyorumOnlar bana pek sevimli gelmiyorlar :)) yine elim ariyor beyaz ekmegi nasil bir aliskanliksa ama tekrar deneyecegim tesekkur ederim :))
Yes beeeeeKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?