2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy evet yaa ilk zamanlar 8-9 haftalık çok fazlaymış gibi geliyodu şimdi 20lerdeyiz. Doğcaklar büyücekler de ona da inanamıcaz zaman çok çabuk geçiyor. Bazen biraz yavaşlasa mı diyorum

Yaa gerçekten öyle dün bende eşime diyorum öyle böyle yarıladım hamileliği diye gerçekten yarısı oldumu die ikimizde şaşırdık kaldıkk :)

Bebişin çok şanslı canım gerçekten bizimkinin dayısı bırak hastane masrafını eksik bişey alim dicegini sanmam azıcık cimrilik vardırda hani en fazla dogdugunda altınını getirir okdr başka hiçbir beklentim yok :):)

ne mutlu canım çok şükür yüzünü görmek için doktor karnımı çalkalamıştı baya öyle döndü yoksa döneceği yoktu. yaptırmayanlara bilgi olsun, içerde azıcık sallayın

var zaten benim de şuan ama ben yaza dopru daha büyük hallerini hayal ediyorum. gerçi bu sefer de göbekten hareket zorlanıyormuş, çok insan şikayetçi ama bakalım biz neler yaşıycaz
Ben şimdiden zorlanmaya başladım son ayımı hergün doğurayım artık diye dua ederek geçiricem sanırım

Ayyy çook şekerler yaa
Hepsinden almak istiyorum
İnstagramda keşfettim güzel ve uygun fiyatları var
Burdakilerden alıcam kesin
bu ürünler çok güzel ama jammy baby'nin ürünleri. o yüzden alacaksanız internetten kendi sayfasından alın derim. ya da instagram kendi sayfasıysa olabilir tabi farketmez. uygun dediğiniz ne kadar mesela fiyatları?

Ben şimdiden zorlanmaya başladım son ayımı hergün doğurayım artık diye dua ederek geçiricem sanırım
hımm olabilir canım. beni zorlamıyo şuan, hatta kardeşlerim kızıyo azıcık hamile gibi davran diye Diyorum o ağırlaşma son haftalarda olur ben de henüz başlamadı

aaa çok ilginç prolaktin yüksekliğinde görülüyor, hamile bile olmayan bir bayandan süt gelebiliyor. seninki de onla mı alakalı acaba
Prolaktinim yüksek değildi canım hormon testi yaptırmıştım gebelikten önce bende anlamadım ama bazılarında gelebiliyomuş doktora sorucam bi.

Evet jammybaby nin kendi ürünleri. Zaten sayfa da onlara ait.
Alacağınız ürüne bağlı tabi ki ama genel olarak 30-40-50-60 civarı benim baktıklarım.
Siz de bakabilirsiniz fiyatlarına. Ben hepsini bilemem dimi?

ben bu siten alisveris yaptim canim bi sıkinti olmadi zamaninda geldi kargom yavsiye ederim

Sorun olmamasına çok sevindim. Güle güle kullanın inşallah
Ürünler kaliteli ve yumuşak görünüyor. Gerçekte de öyle mi? Önemli olan o benim için

Kızlar ilk hamileliği olanlar için yazıyorum bugün gerçekten çocuğun büyük bir sorumluluk olduğunu anladım. Yiğenim geldi şehir dışından kardeşimle bana süpriz yaptılar. Çok mutlu oldum bende kaldılar dün gece yiğenim hastaydı öksürüyo ateşi var grip gibi falan. Neyse yattık ben mide yanmamdan uyuyamadım gene saat 2 oldu hala midem yanıyo sürekli kendimi dinliyorum bide. Tam o sıra yiğenim ağlayarak uyandı öksürerek ağladı baya bi saat 4e kadar onunla uğraştık o sırada kendimi falan unutmuşum ne mide yanması kaldı ne başka bişey, o zaman dedim demekki insanın çocuğu olması böyle bişeymiş. Bizi neler beklediğinin farkındamısınız Şuan keyfimizce yatıp keyfimizce kalkıyoruz ama dün inanın 4te uyudum sabah 7de kalktım normalde 11de zor kalkan biriyimdir.

Aa çok güzel. Ayrıntıları bekliyoruz.

Sorun olmamasına çok sevindim. Güle güle kullanın inşallah
Ürünler kaliteli ve yumuşak görünüyor. Gerçekte de öyle mi? Önemli olan o benim için
tesekkur ederim. evet oyle ben 10lu hastane cikisi aldim gayet guzel zaten %100 pamuk.

ne mutlu canım çok şükür yüzünü görmek için doktor karnımı çalkalamıştı baya öyle döndü yoksa döneceği yoktu. yaptırmayanlara bilgi olsun, içerde azıcık sallayın
Ne sallamak ama.hatta cevirmeye bile çalıştı. Hala karnimsa bastiriyormus gibi hissediyorum doktoru.cok uğraştık ama yok.
Neyse artik kendi doktorumda gorurum ins..hersey iyi cikti ya yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…