Akşam acıktım 10 gibi bi avuç fıstık yedim yattım o saaten beri benim yawrucak durmadı içerde kendini ordan oraya atıo uyutmuyo uyumasını bekliyorum bende uyuyayım artık yaw
Kızlar yakında doktorum ile kordon kanı bankası hakkında görüşeceğim..
Nasip olursa doğumda saklatmayı düşünüyorum..
Aranızda daha önce yaptıran var mı ya da cevrenizde ?
Ben bu bebek arabası işini anlamadım
Doğdukları zaman bebek arabasına ana kucağı sonra daha büyük yaş için olanı mı takıyoruz? Araç koltuğu da mı farklı?
Kızlar yakında doktorum ile kordon kanı bankası hakkında görüşeceğim..
Nasip olursa doğumda saklatmayı düşünüyorum..
Aranızda daha önce yaptıran var mı ya da cevrenizde ?
Ben bu bebek arabası işini anlamadım
Doğdukları zaman bebek arabasına ana kucağı sonra daha büyük yaş için olanı mı takıyoruz? Araç koltuğu da mı farklı?
Ewet canım ilk 6 ay felan ana kucağı sonra normal bebek arabası ana kucağını bi süre araç koltuğu olarakta kullanabilirsin büyüdükçe araç koltuğu geekli tabi diye
Yani yazdimama benimde gözüm beyaz olani ariyor maalesef
Eksimayali bu dönemde mideyi biraz ekşitiyor
Ama saglikli diye mevburen yiyorum
Ara ara beyaz unlu yuyorum
Akşam acıktım 10 gibi bi avuç fıstık yedim yattım o saaten beri benim yawrucak durmadı içerde kendini ordan oraya atıo uyutmuyo uyumasını bekliyorum bende uyuyayım artık yaw
Tam takım daha şade bir şey alıcam canım. HAtta hemşirelere onu vericem odaya gelince biz babasıyla bu isimliyi giydiricez. Böyle söylerken bile aşırı heyecanlanıyorum :))
Teşekkür ederim baktım oraya da ama ben isimli fotoğraf çekimi işin istedim onlar da baya pahalı ama arkadaşın dediği gibi tulumlu set alıcam galiba daha uygun
Ayy evet yaa ilk zamanlar 8-9 haftalık çok fazlaymış gibi geliyodu şimdi 20lerdeyiz. Doğcaklar büyücekler de ona da inanamıcaz zaman çok çabuk geçiyor. Bazen biraz yavaşlasa mı diyorum
İnş çıkar kuzum hemencik artık her an bir andada çıkabilir arkadaşımın gelininde 6. Aya kadar göbeği 0 dı bir hafta içinde benim göbeğim kadar çıkmış şok olduk
var zaten benim de şuan ama ben yaza dopru daha büyük hallerini hayal ediyorum. gerçi bu sefer de göbekten hareket zorlanıyormuş, çok insan şikayetçi ama bakalım biz neler yaşıycaz
Kizlar ben geldim detaylidan.cok sukur hersey yolunda en ufak bir sorun yok dedi doktor
Tek tek hem bakti hem anlatti.
Hersey olmasi gereken yerde dedi.
480 gram 26 cm bir minik neredeyse 5 gunde 100 gram aldi.
Kendi doktorumda her defasinda ayni sekilde detayli bakiyor benim zaten ama simdi birde uzman pernitoloji docentinden duyunca cok rahatladim
Ins darisi sizlere guzel haberlerin.
Sadece yine yuzunden net fotograf malesef yok kafasini gomup duruyor yuzune bakmak icinde cok ugrasti doktor : ))
Ay ne cömert dayı maşallah :) benim görümcem yenidoğan nike spor ayakkabı almış içim şişti 1 haftadır halası aldı halası aldı saklayın büyüyünce ilk ayakkabım halamdan gelmiş desin vıdı vıdı Allah esirgesin bebek arabası, bebek odası alsa veya doğumu karşılasa herhalde neon harflerle ismini yazdırmamızı ister