2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bu bebek arabası işini anlamadım
Doğdukları zaman bebek arabasına ana kucağı sonra daha büyük yaş için olanı mı takıyoruz? Araç koltuğu da mı farklı?

Kızlar yakında doktorum ile kordon kanı bankası hakkında görüşeceğim..
Nasip olursa doğumda saklatmayı düşünüyorum..
Aranızda daha önce yaptıran var mı ya da cevrenizde ?
Çevremde yok ama bende düşünüyorum doktora sormak lazım nasıl oluyor diye bende gittiğimde biligi alacağım bu konuyla ilgili

Ben bu bebek arabası işini anlamadım
Doğdukları zaman bebek arabasına ana kucağı sonra daha büyük yaş için olanı mı takıyoruz? Araç koltuğu da mı farklı?
Ewet canım ilk 6 ay felan ana kucağı sonra normal bebek arabası ana kucağını bi süre araç koltuğu olarakta kullanabilirsin büyüdükçe araç koltuğu geekli tabi diye

Kızlar saat 6 dan beri sırtıma belime sancı giriyor bazen karnıma da vuruyor. Böyle birşey yaşayan var mı?

Onlar bana pek sevimli gelmiyorlar :)) yine elim ariyor beyaz ekmegi nasil bir aliskanliksa ama tekrar deneyecegim tesekkur ederim :))

Yani yazdimama benimde gözüm beyaz olani ariyor maalesef
Eksimayali bu dönemde mideyi biraz ekşitiyor
Ama saglikli diye mevburen yiyorum
Ara ara beyaz unlu yuyorum

Akşam acıktım 10 gibi bi avuç fıstık yedim yattım o saaten beri benim yawrucak durmadı içerde kendini ordan oraya atıo uyutmuyo uyumasını bekliyorum bende uyuyayım artık yaw

HArekt etsin de digeri daha merak uyandırıyo
Benimki 2 gundur harekt etmiyor
Doktora gidicem bugün

E bebeğin outlet ürünlerine internetten bakın. Aşırı ucuz. 10 lü çıkışlar 64 tl filan.
Teşekkür ederim baktım oraya da ama ben isimli fotoğraf çekimi işin istedim onlar da baya pahalı ama arkadaşın dediği gibi tulumlu set alıcam galiba daha uygun

Ayy evet yaa ilk zamanlar 8-9 haftalık çok fazlaymış gibi geliyodu şimdi 20lerdeyiz. Doğcaklar büyücekler de ona da inanamıcaz zaman çok çabuk geçiyor. Bazen biraz yavaşlasa mı diyorum
Yoook yoook aksın ilk bebişim o benim zamanı gelsin de bakayım kime benziyor,nsıl bir kız olcak

İnş çıkar kuzum hemencik artık her an bir andada çıkabilir arkadaşımın gelininde 6. Aya kadar göbeği 0 dı bir hafta içinde benim göbeğim kadar çıkmış şok olduk
var zaten benim de şuan ama ben yaza dopru daha büyük hallerini hayal ediyorum. gerçi bu sefer de göbekten hareket zorlanıyormuş, çok insan şikayetçi ama bakalım biz neler yaşıycaz

Kızlar sol göğsüm ağrıyodu bi kaç saattir elimle masaj yapar gibi sıktıydım biraz sarı su geldi sütümmü geliyo anlamadım
aaa çok ilginç prolaktin yüksekliğinde görülüyor, hamile bile olmayan bir bayandan süt gelebiliyor. seninki de onla mı alakalı acaba

çok sevindim canım sonucunun iyi çıkmasına Maşallahhh diyelimm

hahahahah ayy çok güldüm valla :):))
Sana sabırlar diliyorum canım maalesefki hepimizin hayatında huyunu suyunu sevmediğimiz insanlar var :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…