2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Demirhayat ile o kadar çok komuştum ki bir türlü iletişim sorununu çözemedik arayacağız diyorlar aramıyorlar.. Siz nasıl hallettiniz ?
demir hayatın kendisi değilde aracı sigorta firmalarıyla muhattap oluyorum canım onlardan birine yaptırdım ...
Hastaneye göre mi fiyat veriyorlar?
Bu rakami ödedikten sonra hastaneye Baska birsey odeyecek misiniz? Ne kadarini kapsamis oluyor yanidogumun?
yok canım doğum içinde , 8 muayene 2 li 3 lü test tahliller vs hepsi dahil bir tek ayrıntılı ultrason yoktu ha birde normal doğumu ve epidurali karşılıyor sezeryanda epidurali karşılamıyor spinal olur diye düşünüyorum ben de sezeryan olursa eğer

hadi ya doktorum 21den önce gitme 22yi aşma dedi de muallakta kaldım gideceğim yerin ultrasonu geride çıkarıyo çünkü
bana doktorum 1 ay içinde al demişti gittiğimde 20 haftadaydım o yüzden 24 üne kdr olur die düşündüm canım..
Bırazdan ayrıntılıya gırıcem cok heycanlıyım ınsallah bende güzel seyler duyarım
ay hadi güzel haberlerle gel

Selam kızlar, dün yine acildeydim, karın bel ağrısı ve istifra ile gittim doğumevine, nöb dr bu ağrın gebeliğinle alakalı değil dedi normal hastaneye yönlendirdi, kan tahlilinde enfeksiyon çıktı ve karın ultrasonunda da safra kesesi taşları çıktı. Augmentin verdi ve iyi bir genel cerraha git dedi, yarın gideceğim inş. İşin ilginci geçen hafta da aynı ağrıyla özel hastaneye gitmiştim, erken doğum başlangıcı demişlerdi 1 gece hastanede kaldım, rahim kısalmaya başlamış vs demişti, dün gece gittiğim dr rahminde hiçbirşey yok eskiden de olmamış dedi yanlış teşhis konulmuş yani inanamıyorum gerçekten Yarın dra gözükmeden antibiyotiğe başlamayayım diorum 11e randevu aldım ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi die de korkuorum

Kızlar merhaba nasılsınız?
Benim durumumda olan yani bulantıları hâlâ geçmeyen var mı inanın napacağımı bilemiyorum ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum :/ çok şükür şikayetçi değilim aslında ama hep hasta gibi yatıyorum. Artık yeter geçmesi lazım diyorlar geçmiyor elimizde olsa keşke yine zofer içtim :/
Rabbim yavrumu korusun

Geçmiş olsun neyseki zarar görmeden atlatmışsınız bu yanlış teşhisi
Agumentini bende gebeliğimin 12haftasında kullandım size yazan doktorda biliyor sonuçta gebeliğinizi hemen başlasanız da olur ama içim rahat olsun derseniz 1günden bişi olmaz herhalde

Bazı gebelikler de 9 ay sürdüğü söylenir Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…