2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Belki doktorunla farkli bir fikre varirsiniz yani birsey ifade etmiyorsa sadece o bulgu varsa destekleyen baska bulgular yoksa gerek gormez doktorun.
Benimde kendi doktorum tek arter damari var ama yeterli beslenmesi icin problem.yapmaz istersen baska doktorda yapsin detaylini demişti zeki beyde aynısıni soyledi 300 400 gram az dogar en fazla dedi.
Bir yerde doktorlarda herhangi birsey gorunce kendilerini garantilemek icin test istiyor hani sonradan ama birsey cikmaz demiştiniz demeyelim diye.
Umarim gerek kalmaz
Yaptirirsanda cok iyi sonuclar alacaksin eminim.

Gözünaydin, korktuğun bir durum yokmuş bak, çok sevindim:)

Kendi doktorunu arayacak kadar önemli bir durum degilse önlem için istemiştir testi sadece, bence. Takibimizi yapan doktorlar daha hâkim oluyor bizimle ilgili durumlara. Zor tabi ama olabildigince sakinlikle beklemeye çalış. Testi yaptırsan çabuk geliyor muymuş sonucu?

Evet canım allaha şükür. Sorucam bakalım inşallah normaldir.

merhaba arkadaşlar. detaylıdan iyi güzel haberlerle döndüm. bebeğimin görünen hiçbir sağlık problemi yok allaha şükür. gerçekten mucize bi şey bu bebekler. parmaklarını sayıyor doktor, ayak parmaklarına alttan bakarken ekranda küçük bir adım gördüm nasıl tatlıştı. inanın beş tane parmağının olması bile hala garip geliyor bana :)

he bu arada bebeğim tersmiş ama daha çok hafta var ilerleyen haftalarda dönecektir dedi. ben hareketleri çok aşağıda kasıklarda hissediyorum diyordum ya. demek ondanmış :) ayaklar en aşağıda çünkü. bu kadar normal insan olmaya meraklı olma be çocuk sen daha bebeksin, doğunca hep düz duracaksın zaten şimdi ters dön falan diye konuşacağım dönene kadar artık :)

minnoşumun eller yine hep yüzündeydi ama doktor uğraşıp en sonunda fotoğrafını yakaladı

Eklentiler

• IMG-20190130-WA0003.webp
    19 KB · Görüntüleme: 88
Insallah guzel olacak.. Yaptırmayı düşünüyorum sonuçta kan vereceğim içim rahat edecek.
Yarın kendi doktorumla konuşayım bakalım o da fikir verir.

Kızlar bebeğini kasığında hisseden varmı yani göbeğinin baya altında. Şu haftalarda yukarı çıkması gerekmiyomu anlamadım göbeğimin baya altında hissediyorum hatta bazen sanırım idrar torbasına falan mı ayak atıyo napıyosa bi hareket ediyo bi anda altıma yapıcak gibi hissediyorum varmı benim gibi olan?

Evet canım Önlem için sanırım hep sorun yok dedi bu tek başına birşey ifade etmez diğer herşey harika dedi..
Sonuç 10 gün içinde geliyormuş..
Bu bilindik yurt dışına gönderilen pahalı test 2.500 tl falan olan..

Insallah guzel olacak.. Yaptırmayı düşünüyorum sonuçta kan vereceğim içim rahat edecek.
Yarın kendi doktorumla konuşayım bakalım o da fikir verir.
Evet bir yerde bende icim rahat olsun kurmayayim kafamda diye yaptirdim
Haberlerini paylas mutlaka : ))

Evet bir yerde bende icim rahat olsun kurmayayim kafamda diye yaptirdim
Haberlerini paylas mutlaka : ))

Sen nerde yaptirdin o testi ?hangi merkezde canım..yani bana 5 yer söyledi doktor seçenek çok bilindik yer olsa daha iyo sanki..

Sen nerde yaptirdin o testi ?hangi merkezde canım..yani bana 5 yer söyledi doktor seçenek çok bilindik yer olsa daha iyo sanki..
Besiktasta fulyada yaptirdim ben genetix yerin adi.
Cok bilindik olmasindan ziyade testin gittgi ulkeyide baz almani tavsiye ederim.

Bence altından olumsuz bir durum çıkmayacak Allah'ın izniyle. Tabi insan net bir cümle duymak adına, parasi neyse ,vereyim ,diyor.Kendi doktorunla da bir görüş bakalım yarın, ondan daha aydınlık cümleler duyacaksindir inşallah.

Aynısını yaşıyorum sürekli idrar torbasına vuruyor kasıklara canı isterse göbek deliği yakınlarına endişelenme gayet normal

Besiktasta fulyada yaptirdim ben genetix yerin adi.
Cok bilindik olmasindan ziyade testin gittgi ulkeyide baz almani tavsiye ederim.

İnan hiç bir bilgim yok hangi ülke olmalı falan Zeki bey 5 yer önerdi biri Kıbrıs hepsi ile konuşamadım akşam üzeri gittigim icin.. neyi baz almam gerekiyor onu da bilmiyorum gerçekten.. kendi doktorum da fikir verir sanırım..

İnşallah canım inşallah. Ayenn öyle 2.500 değil 2 kati olsa şuan para önemsiz yeri araştırıyorum...

S Serylady canım sen magnezinc içiyorum demiştin bana doktorum mideni yakar falan diye başka bir ilaç önerdi sende öyle bir şey var mı evde hali hazırda var başka ilaç almayım dedim günde kaç tane içiyorsun ağrılarım baya fena oldu hiç yatamıyorum bile bütün kemiklerim batıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…