2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çok geçmiş olsun canım. İşte tek doktorla kalmamak lazım. Bi günden zarar vermez enfeksiyon korkma.

Canım geçmiş olsun yanlış teşhis ne demek ya boşu boşuna stres mi yaşattılar yani sana ://

Çok büyük talihsizlik olmuş 1 haftadır kimbilir ne kadar üzüldün dikkat ettin. Şükür yokmuş öyle birşey.. Enfeksiyon da inşallah en kısa sürede geçer.

Çok büyük talihsizlik olmuş 1 haftadır kimbilir ne kadar üzüldün dikkat ettin. Şükür yokmuş öyle birşey.. Enfeksiyon da inşallah en kısa sürede geçer.

Çok geçmiş olsun canım. İşte tek doktorla kalmamak lazım. Bi günden zarar vermez enfeksiyon korkma.

Canım geçmiş olsun yanlış teşhis ne demek ya boşu boşuna stres mi yaşattılar yani sana ://
Çok sağolun kızlar, çok şükür Allah öyle bir güç verdi ki kafama takmamaya çalıştım, bebeğim strese girmesin diye üZülmedim, yattığım yerden alışverişlere bile devam ettim hatta kötü düşünmedim, bebeğim iyi olsun da önemli değil geçecek inşallah bunlar da napalm

Kızlar cıktımmmm ayy kızım elını yuzune koymus hanımefendı cekmıyorda okadar ugrastıkı yok sonra dolastımmm yıne aldı yok bakınca goz yapısını ırılıgını burnunun hokkalıgını ablasına benzettm ama fotoda tam alamadıgı farklı cıkmıs bıdaha cagrdı 3hafta sonra bakmak ıcın
Haftasıyla uyumlu 21+4 26cm 360gram falandı :)) Sonuclarım guzel cok sukur sadece ılk uc ay dısuk rıskı yuzundn kanamadan dolayı bagırsakta cok hafıf parlaklık var ama bu hıc onemlı bısey degıl dedı acıkcası bende takmadım rısklı olsa soylerdı dıye dusunuyorum. Ama yıne de yasayan bılen varsa aydınlatırsa sevınırım....

Çok şükür canım :) bana da o parlaklıktan bahsetti sonra önemsemedi ama benim kanamam olmamıştı belki de içerde oldu onu göremeyiz tabii :) hayırlısı bakalım yarın da ben gitcem

Çok şükür canım :) bana da o parlaklıktan bahsetti sonra önemsemedi ama benim kanamam olmamıştı belki de içerde oldu onu göremeyiz tabii :) hayırlısı bakalım yarın da ben gitcem
evet ama ben sormadan kendısı onemsız dıye belırttı ben ustıune bır daha sordum bır sorun olur mu dedım yoo hayır dedı umarım sorun degıldır :))
Senınde guzel cıkar ınsallah canım

Canım ben de çok kötüydüm ama baya geçti çok şükür ben aç kaldıkça kötüleştiğimi farkettim uyanınca hemen kahvaltı ve üzerine zofer içtim bir süre . Benim gözlemlediğim kadarıyla sen uyanıyorsun zofer içiyorsun ama öğleden sonra falan bişeyler yiyorsun belki taktik değiştirsen bi tık daha iyi gelir. Yaşayan bilir hasta gibi yatmayı ağlıyordum ben resmen hamile değilim hastayım diye şimdi yine bişey tetiklerse kusuyorum ama eskisi gibi değil açlık varsa bulantı başlıyor bende

Oy maşallah o prensese :) ben kendimden bilmiyorum daha ayrıntılıya girmedik ama o parlaklık zamanla geçiyor diyorlar hep benim de kanamam olmuştu belki bende de çıkar kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum canım:)

Bi gün iyi oluyorum bi gün kötü dün çok iyiydim mesela bugün yerimden kalkamadım daha yeni bişeyler yedim zoferi bırakmak istiyorum ama olmuyor dozunu azaltayım dedim bi arkadaş öyle yapıp bıraktım diyor zaten 8liği ikiye bölüyordum şimdi tekrar ikiye bölüp denicem 2lik içtim biraz iyi geldi. Yaşamayan anlamıyor

Dun gece hadi cikalim birseyler yiyelim hava alalim yaptik aniden 2 de geldik eve yok hala sersem gibiyim uyuklayip duruyorum.evde de olsam zaten o saatte uyanigim ama disarda olmak cok yordu demek ki ne fena yaslanmis hissettim.

Ben de İstanbul'da ona bakıyorum şimdi, şişli etfal'de gördüm. Benim İstanbul'da oturduğum yer Kemerburgaz, kasaba gibi burasi. Sorucam sağlık ocağına ama olduğunu sanmiyorum.Şişli Etfal veriyormuş aslında. Senin nasıl gecti bugün doula ile?

Bende öyle dusunuyorum kotu dusunmuyorum hıc kotu hıssetmedım prenses annesını ugrastırdı O el neydı ordaa agzıda acık sumu ıcıyordu artık blmıyorm ay dogsunlarda yıyelım totolarını

S sandyy sende gittin mi detayliya ben dün gittim.
Bugun gittim azcık canım sıkkın
Herşey için harika dedi..
Kalp, böbrek , beyin gelişim, omurilik
Fakat safra kesesi olması gereken yerin tam karşı yerindeymıs
Sorun olmaz sıkıntı değil tek başına bu bişey ifade etmez ama test istiyorum dedi.. yurt dışında yapılan pahalı kan testi..

Benim var o testten goturdum bakti hatta niye yaptirdin ki dedi ense kalinligindan dedim 2li yerine bunu tercih ettim dedim
Peki sadece safra kesesi yerinden dolayi mi istedi testi?
Kendi doktorunla gorustun mu sonucu

Bugün e bebek de araba baktık. Şubat indirimleri öncesi fiyat alalım diye . Görevli kişiyle baya sohbet ettik ve açık açık söyledi biz geçen hafta etiketleri arttırdık şubat indirimi için diye yani indirim yalan demeye getirdi resmen

Araba konusunda da iyice kafam karıştı zaten ben hiç alışveriş de yapmadım iyice huni takıp gezicem

Benim var o testten goturdum bakti hatta niye yaptirdin ki dedi ense kalinligindan dedim 2li yerine bunu tercih ettim dedim
Peki sadece safra kesesi yerinden dolayi mi istedi testi?
Kendi doktorunla gorustun mu sonucu

Kendi doktorumu tanıyor benim onu arayip da bilgi vereceğim kadar onemli bir durum değil dedi.
Ben de yarın konuşacağım doktorumla.
Sadece bunun için istedi testi..
Tek başına bişey ifade etmez sorun değil demesine rağmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…