- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
Bazı gebelikler de 9 ay sürdüğü söylenir Allah yardım etsin
Çok geçmiş olsun canım. İşte tek doktorla kalmamak lazım. Bi günden zarar vermez enfeksiyon korkma.Selam kızlar, dün yine acildeydim, karın bel ağrısı ve istifra ile gittim doğumevine, nöb dr bu ağrın gebeliğinle alakalı değil dedi normal hastaneye yönlendirdi, kan tahlilinde enfeksiyon çıktı ve karın ultrasonunda da safra kesesi taşları çıktı. Augmentin verdi ve iyi bir genel cerraha git dedi, yarın gideceğim inş. İşin ilginci geçen hafta da aynı ağrıyla özel hastaneye gitmiştim, erken doğum başlangıcı demişlerdi 1 gece hastanede kaldım, rahim kısalmaya başlamış vs demişti, dün gece gittiğim dr rahminde hiçbirşey yok eskiden de olmamış dedi yanlış teşhis konulmuş yani inanamıyorum gerçektenYarın dra gözükmeden antibiyotiğe başlamayayım diorum 11e randevu aldım ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi die de korkuorum
Canım geçmiş olsun yanlış teşhis ne demek ya boşu boşuna stres mi yaşattılar yani sana ://Selam kızlar, dün yine acildeydim, karın bel ağrısı ve istifra ile gittim doğumevine, nöb dr bu ağrın gebeliğinle alakalı değil dedi normal hastaneye yönlendirdi, kan tahlilinde enfeksiyon çıktı ve karın ultrasonunda da safra kesesi taşları çıktı. Augmentin verdi ve iyi bir genel cerraha git dedi, yarın gideceğim inş. İşin ilginci geçen hafta da aynı ağrıyla özel hastaneye gitmiştim, erken doğum başlangıcı demişlerdi 1 gece hastanede kaldım, rahim kısalmaya başlamış vs demişti, dün gece gittiğim dr rahminde hiçbirşey yok eskiden de olmamış dedi yanlış teşhis konulmuş yani inanamıyorum gerçektenYarın dra gözükmeden antibiyotiğe başlamayayım diorum 11e randevu aldım ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi die de korkuorum
Çok büyük talihsizlik olmuş 1 haftadır kimbilir ne kadar üzüldün dikkat ettin.Selam kızlar, dün yine acildeydim, karın bel ağrısı ve istifra ile gittim doğumevine, nöb dr bu ağrın gebeliğinle alakalı değil dedi normal hastaneye yönlendirdi, kan tahlilinde enfeksiyon çıktı ve karın ultrasonunda da safra kesesi taşları çıktı. Augmentin verdi ve iyi bir genel cerraha git dedi, yarın gideceğim inş. İşin ilginci geçen hafta da aynı ağrıyla özel hastaneye gitmiştim, erken doğum başlangıcı demişlerdi 1 gece hastanede kaldım, rahim kısalmaya başlamış vs demişti, dün gece gittiğim dr rahminde hiçbirşey yok eskiden de olmamış dedi yanlış teşhis konulmuş yani inanamıyorum gerçektenYarın dra gözükmeden antibiyotiğe başlamayayım diorum 11e randevu aldım ama enfeksiyon bebeğime zarar verir mi die de korkuorum
Dar ağızlı canım benim aldığım.ben de dr browns biberona bakıyorum. yenidoğan için geniş ağızlı mı dar ağızlı mı olacak onu anlamadım. siz ne kullandınız
Çok büyük talihsizlik olmuş 1 haftadır kimbilir ne kadar üzüldün dikkat ettin.Şükür yokmuş öyle birşey.. Enfeksiyon da inşallah en kısa sürede geçer.
Geçmiş olsun neyseki zarar görmeden atlatmışsınız bu yanlış teşhisi
Agumentini bende gebeliğimin 12haftasında kullandım size yazan doktorda biliyor sonuçta gebeliğinizi hemen başlasanız da olur ama içim rahat olsun derseniz 1günden bişi olmaz herhalde
Çok geçmiş olsun canım. İşte tek doktorla kalmamak lazım. Bi günden zarar vermez enfeksiyon korkma.
Çok sağolun kızlar, çok şükür Allah öyle bir güç verdi ki kafama takmamaya çalıştım, bebeğim strese girmesin diye üZülmedim, yattığım yerden alışverişlere bile devam ettim hatta kötü düşünmedim, bebeğim iyi olsun da önemli değil geçecek inşallah bunlar da napalmCanım geçmiş olsun yanlış teşhis ne demek ya boşu boşuna stres mi yaşattılar yani sana ://
Çok şükür canım :) bana da o parlaklıktan bahsetti sonra önemsemedi ama benim kanamam olmamıştı belki de içerde oldu onu göremeyiz tabii :) hayırlısı bakalım yarın da ben gitcemKızlar cıktımmmm ayy kızım elını yuzune koymus hanımefendı cekmıyorda okadar ugrastıkı yoksonra dolastımmm yıne aldı yok bakınca goz yapısını ırılıgını burnunun hokkalıgını ablasına benzettm ama fotoda tam alamadıgı farklı cıkmıs bıdaha cagrdı 3hafta sonra bakmak ıcın
Haftasıyla uyumlu 21+4 26cm 360gram falandı :)) Sonuclarım guzel cok sukur sadece ılk uc ay dısuk rıskı yuzundn kanamadan dolayı bagırsakta cok hafıf parlaklık var ama bu hıc onemlı bısey degıl dedı acıkcası bende takmadım rısklı olsa soylerdı dıye dusunuyorum. Ama yıne de yasayan bılen varsa aydınlatırsa sevınırım....
evet ama ben sormadan kendısı onemsız dıye belırttı ben ustıune bır daha sordum bır sorun olur mu dedım yoo hayır dedı umarım sorun degıldır :))Çok şükür canım :) bana da o parlaklıktan bahsetti sonra önemsemedi ama benim kanamam olmamıştı belki de içerde oldu onu göremeyiz tabii :) hayırlısı bakalım yarın da ben gitcem
Canım ben de çok kötüydüm ama baya geçti çok şükür ben aç kaldıkça kötüleştiğimi farkettim uyanınca hemen kahvaltı ve üzerine zofer içtim bir süre . Benim gözlemlediğim kadarıyla sen uyanıyorsun zofer içiyorsun ama öğleden sonra falan bişeyler yiyorsun belki taktik değiştirsen bi tık daha iyi gelir. Yaşayan bilir hasta gibi yatmayı ağlıyordum ben resmen hamile değilim hastayım diye şimdi yine bişey tetiklerse kusuyorum ama eskisi gibi değil açlık varsa bulantı başlıyor bendeKızlar merhaba nasılsınız?
Benim durumumda olan yani bulantıları hâlâ geçmeyen var mı inanın napacağımı bilemiyorumne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum :/ çok şükür şikayetçi değilim aslında ama hep hasta gibi yatıyorum. Artık yeter geçmesi lazım diyorlar geçmiyor elimizde olsa keşke yine zofer içtim :/
Rabbim yavrumu korusun
Oy maşallah o prensese :) ben kendimden bilmiyorum daha ayrıntılıya girmedik ama o parlaklık zamanla geçiyor diyorlar hep benim de kanamam olmuştu belki bende de çıkar kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum canım:)Kızlar cıktımmmm ayy kızım elını yuzune koymus hanımefendı cekmıyorda okadar ugrastıkı yoksonra dolastımmm yıne aldı yok bakınca goz yapısını ırılıgını burnunun hokkalıgını ablasına benzettm ama fotoda tam alamadıgı farklı cıkmıs bıdaha cagrdı 3hafta sonra bakmak ıcın
Haftasıyla uyumlu 21+4 26cm 360gram falandı :)) Sonuclarım guzel cok sukur sadece ılk uc ay dısuk rıskı yuzundn kanamadan dolayı bagırsakta cok hafıf parlaklık var ama bu hıc onemlı bısey degıl dedı acıkcası bende takmadım rısklı olsa soylerdı dıye dusunuyorum. Ama yıne de yasayan bılen varsa aydınlatırsa sevınırım....
Canım ben de çok kötüydüm ama baya geçti çok şükür ben aç kaldıkça kötüleştiğimi farkettim uyanınca hemen kahvaltı ve üzerine zofer içtim bir süre . Benim gözlemlediğim kadarıyla sen uyanıyorsun zofer içiyorsun ama öğleden sonra falan bişeyler yiyorsun belki taktik değiştirsen bi tık daha iyi gelir. Yaşayan bilir hasta gibi yatmayı ağlıyordum ben resmen hamile değilim hastayım diye şimdi yine bişey tetiklerse kusuyorum ama eskisi gibi değil açlık varsa bulantı başlıyor bende
Oy maşallah o prensese :) ben kendimden bilmiyorum daha ayrıntılıya girmedik ama o parlaklık zamanla geçiyor diyorlar hep benim de kanamam olmuştu belki bende de çıkar kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum canım:)
Ben de İstanbul'da ona bakıyorum şimdi, şişli etfal'de gördüm. Benim İstanbul'da oturduğum yer Kemerburgaz, kasaba gibi burasi. Sorucam sağlık ocağına ama olduğunu sanmiyorum.Şişli Etfal veriyormuş aslında. Senin nasıl gecti bugün doula ile?Yok canım ben em doğudayımistanbulda sağlık ocaklarında da oluyor gebe okulu adı altında ama burda yok ve özel klinikte doktorumun yanında başladı bu aktivite. Aylık 150 ödüyorum büyük şehirlere göre ucuz yani :)
Bende öyle dusunuyorum kotu dusunmuyorum hıc kotu hıssetmedımCanım ben de çok kötüydüm ama baya geçti çok şükür ben aç kaldıkça kötüleştiğimi farkettim uyanınca hemen kahvaltı ve üzerine zofer içtim bir süre . Benim gözlemlediğim kadarıyla sen uyanıyorsun zofer içiyorsun ama öğleden sonra falan bişeyler yiyorsun belki taktik değiştirsen bi tık daha iyi gelir. Yaşayan bilir hasta gibi yatmayı ağlıyordum ben resmen hamile değilim hastayım diye şimdi yine bişey tetiklerse kusuyorum ama eskisi gibi değil açlık varsa bulantı başlıyor bende
Oy maşallah o prensese :) ben kendimden bilmiyorum daha ayrıntılıya girmedik ama o parlaklık zamanla geçiyor diyorlar hep benim de kanamam olmuştu belki bende de çıkar kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum canım:)
Aynen ya ısıralım Totoları artıkBende öyle dusunuyorum kotu dusunmuyorum hıc kotu hıssetmedımprenses annesını ugrastırdı O el neydı ordaa agzıda acık sumu ıcıyordu artık blmıyorm ay dogsunlarda yıyelım totolarını
Bugun gittim azcık canım sıkkın
Benim var o testten goturdum bakti hatta niye yaptirdin ki dedi ense kalinligindan dedim 2li yerine bunu tercih ettim dedimBugun gittim azcık canım sıkkın
Herşey için harika dedi..
Kalp, böbrek , beyin gelişim, omurilik
Fakat safra kesesi olması gereken yerin tam karşı yerindeymıs
Sorun olmaz sıkıntı değil tek başına bu bişey ifade etmez ama test istiyorum dedi.. yurt dışında yapılan pahalı kan testi..
Benim var o testten goturdum bakti hatta niye yaptirdin ki dedi ense kalinligindan dedim 2li yerine bunu tercih ettim dedim
Peki sadece safra kesesi yerinden dolayi mi istedi testi?
Kendi doktorunla gorustun mu sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?