2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba bende bugün kan aldırdım. Benim ultrason bulgularımın hepsi normal çıktı sadece yaşım genç olduğundan hormon testinin beklediği rakamların altında olması dr u bu testi önermesine sebep oldu. Bende kalan zamanı stres ile geçireceğime yaptırayım dedim. İnşaallah sende bende bekleyen herkes güzel sonuç alırız. Ben genoks ta yaptırdım tüm diğer genetik rahatsızlıklara da bakacaklar. 2500 tl ödedim.

benimde çok aşağıda bazen öyle bir vuruyor ki kasıklarımdan da aşağıda hissediyorum detaylıda sordum biraz aşağı doğru oturmuş dedi ama rahim ağzında falan bir sıkıntı yokmuş

benimde çok aşağıda bazen öyle bir vuruyor ki kasıklarımdan da aşağıda hissediyorum detaylıda sordum biraz aşağı doğru oturmuş dedi ama rahim ağzında falan bir sıkıntı yokmuş
İyi bari canım çok yukarda oldukları zamanda insanın kursağı acırmış oda zor allah yardımcımız olsun artık :)

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsın.
tabi bende güzel sonuç alırım umarım..
benim de herşey çok yolunda ikili test yok denecek kadar az risk sıfır risk çıktı..
Tüm organlar herşey harika dedi
bu testi de bisey cikmaz sorun yok demesine ragmen emin olalım diye istedi bende yaptıracağım icim rahat etsin...

Gözün aydın darısı bizim başıma gerçekten yarım saat sürdü mü

Ben bazen ayağı alttan dışarı çıkcak sanıyorum bazen de taaa kaburgalarımın orda çok yukarda oluyo dört dönüyolar içerde şuan yerleri rahat geliyomuş :)))

Canım bazen benim bebişimde kasıklarımda hissettiriyor kendini. Ama her zaman degıl tabi. Eğer sürekli olan bir durum değilse kafana takma

Tuvaletim yokken bile vurunca varmış hissi oluo sürekli tekmeleyincede tuvalette yatasım gelio inş dönerler bizarda yukarlara vururlar ya
Ay valla bende aynı öyleyim tuvaletten yeni çıkıyom mesela ayağınla vuruyo sanki tuvaletim varmış gibi oluyo :/

Ben varim canim. Bir kac gundur asagilari tepikliyo. Aynen ben de sık sık tuvalete gidiyorum.
Bayadır sağ tarafımı tekmeliyordu ama bu biraz rahatsızlık veriyor. Biraz yer değiştirse rahat edicem

Ben varim canim. Bir kac gundur asagilari tepikliyo. Aynen ben de sık sık tuvalete gidiyorum.
Bayadır sağ tarafımı tekmeliyordu ama bu biraz rahatsızlık veriyor. Biraz yer değiştirse rahat edicem
Demekki tek değilmişim bende aynı durumdayım valla ne zaman çıkarlarki yukarı :)

Baş ağrısı baş ağrısı yaktin beni baş agrisi
Aahh ahhh beni de mahvetti. Boynumda 4 tane fitik var. Agrisi hep basima vuruyor. Mahvoluyorum. Kendi ilaclarim gebe olduğum icin yasak. Parol da bu ağrıyı gecirmiyor. Eşim surekli sırtımı boynumu ovuyor. Sıcak su torbalari koyuyorum. Ancak biraz rahatliyorum işte

evet ama ben sormadan kendısı onemsız dıye belırttı ben ustıune bır daha sordum bır sorun olur mu dedım yoo hayır dedı umarım sorun degıldır :))
Senınde guzel cıkar ınsallah canım
Benim bir haftada bile azalmış gördü canım inş ilerleyen haftalarda tamamen gecer minnoşlar iyidir iyi İnş bakalım benim kendi doktorum fetal organ tarama yapcak zaten cihazı 4 boyutlu. Gerek görürsem başka yere yönlendiririm dedi ,bana da dua ediver

Ya bende netten baktım aksam ama yıne hıc kotu dusunmuyorum bılmıyorum onun gıdecegını dusunuyorummm hersey hepımız ıcın guzel olsunnn kızlarrr gerçekten bazen ufacık bısey yazılınca yazmasam bıle uzuluyorum ınsallah hepsı ıhtımal olsun hersey guzel olsunnn hepınız cansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…