2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Saol canım benim Allah razı olsun

Merhaba kızlar bebek arabası ne düşünüyorsunuz ? Deneyimli anneler var ise yardımcı olabilir mi ? Ebebek indiriminden alabilirim belki, casual cadillac mı ya da joie mi ? Belki de başka bişey :)
Ben cadillac incelemiştim pusetin üst tentesi çok çok kısa o yüzden beğenmedim. Bebek arabası çok zormuş içime sinen birşey bulamadım.

Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?

Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
ben dört beş günde bir girebiliyordum tuvalete ve çok zorlanıyordum. doktor duphalac şurup yazdı şimdi daha iyiyim.

Demir ilacına başlayınca bende de vardı o sıkıntı, 2 kayısı aksamdan suya koyup sabah onu içip yedim iyi geldi bana. Gün içinde kefir tüketiyorum bence o da iyi geliyor.

Casual cadillac almak isterdim ama 1600 tl indirimli haliyle bize cok geldi daha dogrusu butcemiz 1000 tl idi o yuzden joie literax 4 alacagim ben indirimden 1100 tl ye :))

Casual cadillac simdi 2000tl indirimle 1440 gibi bi fiyata geliyor sanırım, belki düşünebiliriz dedik ama joie baktık bugün eşimle hoşumuza gitti, sürüşü de iyi hem fiyat olarakta daha uygun tabi :) bugün joie indirm günüydü gittiğim ebebek mağazasında baya da talep vardı, diğer indirm 23 şubattaymış, onu bekleyip araştıralım bakalım :)

Ben cadillac incelemiştim pusetin üst tentesi çok çok kısa o yüzden beğenmedim. Bebek arabası çok zormuş içime sinen birşey bulamadım.

Bizde 2 gündür ebebek, civil falan hangi araba olsun, anne yanı, park yatak vs bakınıp durduk ama gel gör ki hala bi karara varamadık :) bugün oyuncak indiriminden oyun halısı aldık çıktık :)) zor iş gerçekten.

Baby2go volo xl ve yoyko 360 da fiyatlarına göre uygun arabalar. Kullananlardan güzel dönüt aldım

canım o fiyata zaten en iyisi beneto bence banada travel kullanışsız ağır demişlerdi benim bütçemde pek yoktu https://www.hepsiburada.com/beneto-...ton-bebek-arabasi-p-HBV000007RLDJ?magaza=myra bunu aldım bir bak istersen hem baston hem puseti var hafif katlanması falan kolay :)

Ben WellGro Golden Horn Q3 alıcam ve tercihim kesinlikle travel oğluma aldığımında tekerleği 3 defa kırıldı üstüne bir araba da ha aldık onunda kullanışı kötüydü
canım oturma pozisyonunda bebek kayıyomus çok şikayet okudum arkadasımda öyle deyince vazgeçtim ben daha uygun buldum tomybaby eagle travel baksana bi buna

buda iyimiş canım ben şeye çok bakmıştım bu fiyatlarda olanlar iki yönlü olmuyordu pusetide küçükken bize baksın istedim sonra büyüyünce zaten dışarı doğru bakmak isterler
aynen bende çift yönlü istiyodum bunda var özellikle rüzgarlı havalarda süper oluyo sana dönmesi tecrübeyle sabit :) birde tentenesi tam kapanan olsun yağmur aniden bastırdımı çocuğu koruyo tecrübeli olduğum için aşırı pinpinikleniyom arabalarda çünkü dilim çok yandı

aynen canım doğrudur buda fiyatına göre gayet iyimiş ben görmemiştim çift yönlü :) bende araştırdığım zaman bu normal parça parça olan travellere hem ağır demişler hemde diğer büyük oturma yeri çok dik duruyo yada yatay çocuk rahat edemiyormuş onu alanlar hep baston almış sonradan bende o yüzden böyle hem bastonlu hem pusetli bir model seçtim fiyatıda baya uyguna geldi şimdi daha da düşmüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…