Casual cadillac simdi 2000tl indirimle 1440 gibi bi fiyata geliyor sanırım, belki düşünebiliriz dedik ama joie baktık bugün eşimle hoşumuza gitti, sürüşü de iyi hem fiyat olarakta daha uygun tabi :) bugün joie indirm günüydü gittiğim ebebek mağazasında baya da talep vardı, diğer indirm 23 şubattaymış, onu bekleyip araştıralım bakalım :)[/QUOT
aynen canım doğrudur buda fiyatına göre gayet iyimiş ben görmemiştim çift yönlü :) bende araştırdığım zaman bu normal parça parça olan travellere hem ağır demişler hemde diğer büyük oturma yeri çok dik duruyo yada yatay çocuk rahat edemiyormuş onu alanlar hep baston almış sonradan bende o yüzden böyle hem bastonlu hem pusetli bir model seçtim fiyatıda baya uyguna geldi şimdi daha da düşmüş :)
Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Canm bi ara çok aşırı kabız oldum dayanamadım doktor magnezi calsine verdi bi kere içtim 3-4 gün kesintisiz tuvalete gttim .Yok ilaç içmem diyorsan sabah akşam aç karna ılık su ardından kayısı erik kurusu yiyorm ve karbonhidratlı şeyleri az tüketyorm .İnşallah sana da bi faydası olur
Merhaba kizlar ; bebek arabasina karar verdik joie literax 4 alacagiz hamileligimde 19. Haftamdaydim. Sizce bebek arabasi almak icin erken mi ? Daha uyguna ayni markayi bulurmuyum malum ebebek indirimden faydalanacagiz. Bu haftalarda yada erken alan varmi ? Beklemelimiyim yoksa ?
2buçuk aylıkken almıştık biz Ama indirime girdi diye aldık bide ahşaptan anne yanı beşiği aldık ama o kadar şu zaman oldu daha başka bişey almadık ebebek indirimini bekledim yavaş yavaş indirim günlerini takip edip alıcam artık.
Bizde 2 gündür ebebek, civil falan hangi araba olsun, anne yanı, park yatak vs bakınıp durduk ama gel gör ki hala bi karara varamadık :) bugün oyuncak indiriminden oyun halısı aldık çıktık :)) zor iş gerçekten.
Merhaba kizlar ; bebek arabasina karar verdik joie literax 4 alacagiz hamileligimde 19. Haftamdaydim. Sizce bebek arabasi almak icin erken mi ? Daha uyguna ayni markayi bulurmuyum malum ebebek indirimden faydalanacagiz. Bu haftalarda yada erken alan varmi ? Beklemelimiyim yoksa ?
Ben de o haftalarda hatta belki daha önce almıştım başka bişey almadım ama arabayı indirimi kaçırmak istemedim simdi fiyatlara bakıyorum da iyi ki almışım eğer içine sindiyse kararın netse al canım indirimi kaçırma derim ben :)))
Ben de o haftalarda hatta belki daha önce almıştım başka bişey almadım ama arabayı indirimi kaçırmak istemedim simdi fiyatlara bakıyorum da iyi ki almışım eğer içine sindiyse kararın netse al canım indirimi kaçırma derim ben :)))
2buçuk aylıkken almıştık biz Ama indirime girdi diye aldık bide ahşaptan anne yanı beşiği aldık ama o kadar şu zaman oldu daha başka bişey almadık ebebek indirimini bekledim yavaş yavaş indirim günlerini takip edip alıcam artık.
o kemiklerim ağrımıyor ama bende akşamları bel ve sırt ağrısı yaşıyorum.Özellikle otururken çok zorlanıyorum kaç defa pozisyon değiştiriyorum,evin içerisinde yürüyüş yapıyorum
Ay sonradan okudum hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inşallah valla benimki bu model değil ama bu marka evde birkaç deneme yaptık menevra şeyi ve ağırlığı güzeldi beni rahatsız eden biseyi olmadı rahat kullanılır bence :)))
Puseti takinca sana donuk oluyor canim uzunca bir sure oyle kullanacagim sonra zaten disari donuk olmasi daha iyi cevreyi izler canimm ben aldm bu arabayi biz magazada da baktik cok begendik. Zaten 2 adet kalmisti sadece canim insallah sende icine sineni bulursun 1100 e aldik indirim ceki verdiler birde süper oldu :))