2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Dinledim ikisinin de kalplerini :)
Ayyy kurban olsunlar :)) parali mi bu uygulama :))

ayy evet vazgeçmemin tek sebebi port bebe oturma pozisyonu alınca çocuk kayıyomuş o yüzden vazgeçtim.
güzel günlerde kullan canım

Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Canm bi ara çok aşırı kabız oldum dayanamadım doktor magnezi calsine verdi bi kere içtim 3-4 gün kesintisiz tuvalete gttim .Yok ilaç içmem diyorsan sabah akşam aç karna ılık su ardından kayısı erik kurusu yiyorm ve karbonhidratlı şeyleri az tüketyorm .İnşallah sana da bi faydası olur

2buçuk aylıkken almıştık biz Ama indirime girdi diye aldık bide ahşaptan anne yanı beşiği aldık ama o kadar şu zaman oldu daha başka bişey almadık ebebek indirimini bekledim yavaş yavaş indirim günlerini takip edip alıcam artık.

Kizlar merhaba ; Evet arabayi aldik Allah kullandirmak nasip etsin yaninda birde oyun parkı aldik indirimlerden bizde faydalandik :)) joie literax 4 aldik magazada sadece 2 tane kalmisti en cok satilan modellerden biriymis ayrica denedik ve biz memnun kaldik almayi dusunenlere duyurulur :))

Eklentiler

• IMG-20190203-WA0002.webp
    17 KB · Görüntüleme: 130
  • 20190203_210622.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 136
  • 20190203_210730.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 137
Hangisini aldınız? Biz de şimdi Tiny Love teknele ve oyna' aldık.

Eklentiler

• IMG_20190203_210834.webp
    18 KB · Görüntüleme: 74
Ben de o haftalarda hatta belki daha önce almıştım başka bişey almadım ama arabayı indirimi kaçırmak istemedim simdi fiyatlara bakıyorum da iyi ki almışım eğer içine sindiyse kararın netse al canım indirimi kaçırma derim ben :)))

AA, maymun halısı. Güle güle kullan fıstık Ben de şimdi Tiny Love tekmele ve oyna aldım.

Tesekkür ederim canim.aldim bende :))

Ya sizle konusunca cok rahatladim alma diyen daha coktu cünkü aldik bizde bugün sizin arabanin markasi ne peki ?

o kemiklerim ağrımıyor ama bende akşamları bel ve sırt ağrısı yaşıyorum.Özellikle otururken çok zorlanıyorum kaç defa pozisyon değiştiriyorum,evin içerisinde yürüyüş yapıyorum
Bende de oluyor canım ya göğüslerimin tam arkası hatta acaba göğüslerimmi ağır basıyoki onun ağrısımı diyorum :/

Tesekkür ederim canim.aldim bende :))
Ay sonradan okudum hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın inşallah valla benimki bu model değil ama bu marka evde birkaç deneme yaptık menevra şeyi ve ağırlığı güzeldi beni rahatsız eden biseyi olmadı rahat kullanılır bence :)))

S Serylady şu araba çift yönlü olsaydı kapmıştım:)))))
Puseti takinca sana donuk oluyor canim uzunca bir sure oyle kullanacagim sonra zaten disari donuk olmasi daha iyi cevreyi izler canimm ben aldm bu arabayi biz magazada da baktik cok begendik. Zaten 2 adet kalmisti sadece canim insallah sende icine sineni bulursun 1100 e aldik indirim ceki verdiler birde süper oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…