2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Ben e bebek indiriminden bebek arabasını,
Babymall indirmindende beşik alacağım
İkisini de takip ediyordum zaten fiyatlarını biliyorum o yüzden :)
Bir de yenidoğan ıslak mendil alabilirm 24 lü diyorum

Kızlar sağolun fikirler için. Ben de bebek arabası, temassız ateşölçer, kamera almayı düşünüyorum. Aldıkça paylaşalım aldıklarımızı fikir oluyor.

Güle güle kullan fıstık. Ben de oyun halısı bakıyorum, bugün alicam kısmetse.

Ben de arabayi alcam ne almayi dusunuyorsunuz ?
Sanırım casual cadillac air alacağım. Baya bi araştırdım herkesin favorisi farklı. Fiyat olarak da çok uçmaya gerek yok en mantıklısı bu gibi göründü bana. Burda bu arabadan alanlar vardı sanırım fikirlerini yazabilirlerse çok iyi olur

Supersin. Ben de Vadi İstanbul'a gidicem akşam. Sen hangisine? Aradığın özellikle bir şey varsa ben de buradan bakayım fistik,haberleşrz.
Vadi bize bir tik uzak :) trumpa giderim buyük ihtimal ben araba bakacagim oyun halisi ise belki emin degilim suan ama haberleselim bulamadigin birsey olursa yaz bende bakarim burdan :))

Herkesin arabadan beklentisi farkli dolayisiyla favorisi de farkli oluyor :)) casual cadillac baya iyi diye duydum bende ama bize pahali geldi o yuzden joie literax 4 alacagim gibi gorunuyor

E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce
Benim daha önceden fiyatına baktığım ürünler var, gerçekten indirmişler. İlk gün korbell çöp torbası aldım 64ten 46ya inmişti, bu gün de pilsandan top havuzu aldım. Bi de park yatak istiyorum ama indirim listesinde görünmüyor

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Hepimiz Allaha emanetiz. Ecel geldikten sonra insanlar yürürken düşüyo ölüyo, gelmemişse patlamadan kurtuluyo maşallah. Rabbim hayırlı ömürler versin hepimize. Benim de ilk hamileliğim kanamalı geçtiği için direk sezeryan istedin, zaten dönmemişti de. Eskiden normal doğuma zorlarım diyordum ama yaş ilerledikçe cesaret korılıyor mu noluyor, bunda da sezeryan istiyorum.

Kızlar sizinde oturup kalkarken yürürken çatı kemikleriniz yani pelviks kemikleriniz agriyormu spor yapmış hamlamis gibi bir his.yoksa benimki erken mi basladi

Kızlar sizinde oturup kalkarken yürürken çatı kemikleriniz yani pelviks kemikleriniz agriyormu spor yapmış hamlamis gibi bir his.yoksa benimki erken mi basladi
o kemiklerim ağrımıyor ama bende akşamları bel ve sırt ağrısı yaşıyorum.Özellikle otururken çok zorlanıyorum kaç defa pozisyon değiştiriyorum,evin içerisinde yürüyüş yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…