Çok güzelmiş canım hayırlı olsun. Bende gri rengini almayı düşünüyorum :). İndirimi nasıl yaptın maşallah baya pazarlık yapmışsın normalde 105 TL filan diye biliyorum yani en son baktığımda öyleydi.
Acikcasi ben birsey yapmadim ben sepete eklemistim sonra pahali diyip almaktan vazgectim o sirada satici yazdi hosgeldin hediyesi tarzi birsey yapalim alin diye bende aldim yalniz kredi karti bilgilerinin guvenligi acisindan boyle sitelerden sanal kart kullanarak alisveris yapmanizi tavsiye ederim. :))
Acikcasi ben birsey yapmadim ben sepete eklemistim sonra pahali diyip almaktan vazgectim o sirada satici yazdi hosgeldin hediyesi tarzi birsey yapalim alin diye bende aldim yalniz kredi karti bilgilerinin guvenligi acisindan boyle sitelerden sanal kart kullanarak alisveris yapmanizi tavsiye ederim. :))
Merhaba kızlar bebek arabası ne düşünüyorsunuz ? Deneyimli anneler var ise yardımcı olabilir mi ? Ebebek indiriminden alabilirim belki, casual cadillac mı ya da joie mi ? Belki de başka bişey :)
E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce
Bugün sabah Joie' nin beşiğini aldik. Bir kaç da oyuncak. Indirimli ürünler üzerinde bile ekstra %28 yapiyorlar . Bize uygun geldi. Aynı zaman da tüm bebek mağazalarını takip ediyorum.
Kızlar bugün e-bebekte oyuncaklarda ve oyun halılarında %28 indirim varmış. 16 Şubatta da aynı indirim var.Kayınvalidecim de seçin alayim demisken hazır, ben de indirimden alsin, diyorum:). Secemedim,alan,memnun olan var mı? Biraz büyükçe ,oyuncakları kaliteli olsun istiyorum.
Ayni saticimiydi sizinde ? Iyi yapmis esin valla :)) ben birsey sormadim sadece once sepete ekleyip sonra cikardim sonra da satici mesaj atti :)) insiyatif kullanabiliyorlar demekki :))
kızlar beneto travel sistem bebek arabası istiyodum arkadaşım almıştı sorayım dedim hiç memnun değilmiş şimdiki aklım olsa normal birşey alırdım onlar daha kullanışlı diyo
Bende vazgeçtim travelden, sizler ne aldınız benim bütçem 600 tl aradığım ve benim için en önemli özellik hafif olması tekerleklerin dayanıklı olması öncekinin tekerleği hep kırılıyodu
Ben WellGro Golden Horn Q3 alıcam ve tercihim kesinlikle travel oğluma aldığımında tekerleği 3 defa kırıldı üstüne bir araba da ha aldık onunda kullanışı kötüydü
Merhaba kizlar ; bebek arabasina karar verdik joie literax 4 alacagiz hamileligimde 19. Haftamdaydim. Sizce bebek arabasi almak icin erken mi ? Daha uyguna ayni markayi bulurmuyum malum ebebek indirimden faydalanacagiz. Bu haftalarda yada erken alan varmi ? Beklemelimiyim yoksa ?
Kızlar bugün e-bebekte oyuncaklarda ve oyun halılarında %28 indirim varmış. 16 Şubatta da aynı indirim var.Kayınvalidecim de seçin alayim demisken hazır, ben de indirimden alsin, diyorum:). Secemedim,alan,memnun olan var mı? Biraz büyükçe ,oyuncakları kaliteli olsun istiyorum.
Oyun halisi alabilirsin bence ? Birde kumas su kitap gibi olanlari begenmistim ben ama ben buyukleri hallediyorum suan o yuzden oyuncaklar az beklesin :)) yoksa bende alicaktim
Ayni saticimiydi sizinde ? Iyi yapmis esin valla :)) ben birsey sormadim sadece once sepete ekleyip sonra cikardim sonra da satici mesaj atti :)) insiyatif kullanabiliyorlar demekki :))
Merhaba kızlar bebek arabası ne düşünüyorsunuz ? Deneyimli anneler var ise yardımcı olabilir mi ? Ebebek indiriminden alabilirim belki, casual cadillac mı ya da joie mi ? Belki de başka bişey :)
Casual cadillac almak isterdim ama 1600 tl indirimli haliyle bize cok geldi daha dogrusu butcemiz 1000 tl idi o yuzden joie literax 4 alacagim ben indirimden 1100 tl ye :))