2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Acikcasi ben birsey yapmadim ben sepete eklemistim sonra pahali diyip almaktan vazgectim o sirada satici yazdi hosgeldin hediyesi tarzi birsey yapalim alin diye bende aldim yalniz kredi karti bilgilerinin guvenligi acisindan boyle sitelerden sanal kart kullanarak alisveris yapmanizi tavsiye ederim. :))

Farketmeden taktik yapmış olmuşsun:). Bize de fikir olsun.

Merhaba kızlar bebek arabası ne düşünüyorsunuz ? Deneyimli anneler var ise yardımcı olabilir mi ? Ebebek indiriminden alabilirim belki, casual cadillac mı ya da joie mi ? Belki de başka bişey :)

Benimki de öyle oldu 3 dolar indirim aldım demek bilerek yapmasak da taktik olmuş bizimki canım

E-bebek indiriminden neler alıyorsunuz ya da almayı düşünüyosunuz?
Bi de acaba gerçekten indirim mi bu yoksa fiyatları yükseltip indirim yapmış süsü mü veriyorlar sizce
Bugün sabah Joie' nin beşiğini aldik. Bir kaç da oyuncak. Indirimli ürünler üzerinde bile ekstra %28 yapiyorlar . Bize uygun geldi. Aynı zaman da tüm bebek mağazalarını takip ediyorum.

Kızlar elimde egzama çıktı cildiyeye gittim locoderm diye bi krem verdi . Egzama tedavisi gören var mı

Hamilikte değilde geçen senelerde bende gördüm yüzümde olmuştu benim de kremle geçiyor düzenli kullan ve eline yüzüne herşeyi sürme.
Geçmiş olsun.

Kızlar bugün e-bebekte oyuncaklarda ve oyun halılarında %28 indirim varmış. 16 Şubatta da aynı indirim var.Kayınvalidecim de seçin alayim demisken hazır, ben de indirimden alsin, diyorum:). Secemedim,alan,memnun olan var mı? Biraz büyükçe ,oyuncakları kaliteli olsun istiyorum.

SİZin indirimleri eşime söyledim duramamış mesaj atmış bize indirim yapmadınız diye yalnızca toplu siparişlerde indirim yapıyoruz diye cevap gelmiş
Ayni saticimiydi sizinde ? Iyi yapmis esin valla :)) ben birsey sormadim sadece once sepete ekleyip sonra cikardim sonra da satici mesaj atti :)) insiyatif kullanabiliyorlar demekki :))

Ben WellGro Golden Horn Q3 alıcam ve tercihim kesinlikle travel oğluma aldığımında tekerleği 3 defa kırıldı üstüne bir araba da ha aldık onunda kullanışı kötüydü

Merhaba kizlar ; bebek arabasina karar verdik joie literax 4 alacagiz hamileligimde 19. Haftamdaydim. Sizce bebek arabasi almak icin erken mi ? Daha uyguna ayni markayi bulurmuyum malum ebebek indirimden faydalanacagiz. Bu haftalarda yada erken alan varmi ? Beklemelimiyim yoksa ?

Oyun halisi alabilirsin bence ? Birde kumas su kitap gibi olanlari begenmistim ben ama ben buyukleri hallediyorum suan o yuzden oyuncaklar az beklesin :)) yoksa bende alicaktim

Ayni saticimiydi sizinde ? Iyi yapmis esin valla :)) ben birsey sormadim sadece once sepete ekleyip sonra cikardim sonra da satici mesaj atti :)) insiyatif kullanabiliyorlar demekki :))
Aynı değiş canım tamamen şans işte güzel günlerde kullanalım Bebişlere:)))

Merhaba kızlar bebek arabası ne düşünüyorsunuz ? Deneyimli anneler var ise yardımcı olabilir mi ? Ebebek indiriminden alabilirim belki, casual cadillac mı ya da joie mi ? Belki de başka bişey :)
Casual cadillac almak isterdim ama 1600 tl indirimli haliyle bize cok geldi daha dogrusu butcemiz 1000 tl idi o yuzden joie literax 4 alacagim ben indirimden 1100 tl ye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…