2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım araba mı aldın hayırlı olsun? Hangi model ne kadara aldın? Geçmişi okuyamadım
Saol canim.cok tesekkur ederim. Evett indirim varken arabayı aldik 1100 tlye aldik joie literax 4 denedik magazada begendik aldik. indirimsiz fiyati 1600 tl bizim 1000 tl butcemiz vardi indirim ceki de verdiler iyi oldu valla :))

Kızlar biz bugün indirimden bunları aldık:) bebek arabasının içinde puset yoktu onu da ayrı aldık çift yönlü diye tercih ettik sürüşü de çok iyiydi :)

Eklentiler

• 7104BD93-081B-4B5E-BC23-7A59DD4D52DD.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 143
  • 43FDB597-DF89-4A2E-91AA-CC7D7EB64B90.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 145
  • 732D2DAC-6006-4486-BECA-88B49C79F26F.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar biz bugün indirimden bunları aldık:) bebek arabasının içinde puset yoktu onu da ayrı aldık çift yönlü diye tercih ettik sürüşü de çok iyiydi :)
Güle güle kullan canim benim bizde joie literax 4 aldik :)) cift ýonlü olmasi disinda bizim arabayla aynıydı bizde ikisine baktik literaxi aldik :))

İçine pil koymamislar, Mozart çalmıyor:). Kolay kurulup çıkarılıyor. Sen kur, bi bebekle gir içine, bebiş hissetsin:).Biz girdik:).
O mozarti belli bir sure tekmeleyerek calistiramiyormus bebis gorevli cocuk oyle dedi. Yarin kuracagim bugün yorulduk biz baya :)) umarim begeniriz

Kizlar harikasiniz valla indirimlerden faydalanilmaya baslanmis bile. Aldiklarinizi gule gule kullanin insani heveslendiriyorsunuz:) bizede fikir oluyor. Park yatak alanlar varsa onlarda paylasabilir mi?? Birde ana kucagi onerilerine acigim:)

Saol canim.cok tesekkur ederim. Evett indirim varken arabayı aldik 1100 tlye aldik joie literax 4 denedik magazada begendik aldik. indirimsiz fiyati 1600 tl bizim 1000 tl butcemiz vardi indirim ceki de verdiler iyi oldu valla :))
Hayırlı olsun canım gördüm modelini süper gerçekten bende beğendim bu modeli. Letgoya falan baktım aldıkları fiyata satıyorlar çok saçma sıfır alırım daha iyi. Bizim bütçemiz de sınırlı. Ufaktan alayım bazı şeyleri.

Kuzumm gule gule kullan cok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…