2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimkilerde zorla aldılar canım parasından değilde daha erken diye. Geçen yastıkla yorgan aldık daha şimdiden niye aldınız diyo sanki 10 sene var çocuğun doğmasına.
Bize de hem yardim etmiyorlar hem daha cok erken Allah korusunla baslayan cümleler indirim vardi aldik yoksa bizi zorlar deyip kestirip attik bizde onlara gore 10 yil var bence :))

Kızlarr herkes aldıklarını güle güle kullansın :))

Biz de dün annemlerle bugünde eşimin ailesiyle bi kaç parça aldık (kıyafet battaniye emzirme önlğü vs)
Ben de casual cadillac air da karar verdim minicity de 1700₺ ydi fiyatı e bebeği bekliyorum ama bugün sorduğmda genel bi stok sorunu olduğunu farkettm umarım alabiliriz, alamazsakta minicityden alırız artık, beşiği de babymalldan seçtim onunda indirme girmesini bekliyorum , bizimde alınacak pek bişey kalmadı büyük eşyalar dışında işte ama bebişler bereketiyle geliyor gerçekten , ablam bebek arabasını alacak bunun dışında başka ihtiyaçlarını alaym die para yollamış ben de kangurusunu aldım bir de

Kızlar biz bugün indirimden bunları aldık:) bebek arabasının içinde puset yoktu onu da ayrı aldık çift yönlü diye tercih ettik sürüşü de çok iyiydi :)
Güle güle kullan canım biz de bu arabanın grisini almıştık Aralık indiriminde evde yaptığımız denemelerde beğendik kolay kapanıyor bu hoşuma gitti :)

Tam aradigim sey kangurunun markasi ne ? Güle güle kullan insallah aldiklarini canim

Kuzum bu casuallerde stok sorunu var gibi geldi bana bugn mağazada sordurdumda doğru düzgn hiç bi yerde yok
Benimkilerde zorla aldılar canım parasından değilde daha erken diye. Geçen yastıkla yorgan aldık daha şimdiden niye aldınız diyo sanki 10 sene var çocuğun doğmasına.

Bize de hem yardim etmiyorlar hem daha cok erken Allah korusunla baslayan cümleler indirim vardi aldik yoksa bizi zorlar deyip kestirip attik bizde onlara gore 10 yil var bence :))

Benim eşimin ailesinde de aynı durum var kızlar hep erken erken diyolardı bugün 2-3 parça kıyafet aldılr onda bile kayınvalidem aslnda daha da erken ama fln dedi ben de doğunca bi eksiği kalmaz bi tek ihtiyacımz bezi olur dedim .. yani biz mi çok tezcanlıyız ben anlamıyorum gerçekten. Aylardr benim ailem her şeyini aldı zaten alacak bişey kalmadı yani ..

Ufak ufak baslamak lazim evet yolu yariladik sonucta :))

Islerine gelmiyor bence :))madem destek olmayacaksiniz birakin herseyini yavas yavas alayim yani en iyisini yapmissin alarak bence 4 ay kaldi zaten agirlasinca zor olur :)

Kizlar harikasiniz valla indirimlerden faydalanilmaya baslanmis bile. Aldiklarinizi gule gule kullanin insani heveslendiriyorsunuz:) bizede fikir oluyor. Park yatak alanlar varsa onlarda paylasabilir mi?? Birde ana kucagi onerilerine acigim:)
Pahali gelebilir ama ben tiny love alacagim kendinden titresimli muzikli falan umarim bizim oglan sever henuz indirim bekliyorum:))

Güle güle kullan canım biz de bu arabanın grisini almıştık Aralık indiriminde evde yaptığımız denemelerde beğendik kolay kapanıyor bu hoşuma gitti :)
Ya ben de khaki diye açık gri rengini istedim ama stokta kalmamıştı gerçekten güzel ama sen de güle güle kullan canım ne kadara almıştın:)

Bu müslin örtülerden de aldım, iyi çıkar umarım :) civil de müslin ağız bezi indirimdeydi kızlar bilginiz olsun. 11.90tl ye dün aldım 6’lı.
Agiz bezi 10lu ebebekte indirimdeydi 14.90 a canim bu muslin ortulerden bende aldim 2 adet kullanisliya benziyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…