2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ufak ufak baslamak lazim evet yolu yariladik sonucta :))
Biliyo musun bugün vialanda gittik :) lcwda çok güzel incecik bebek battaniyeleri vardı aldım her renginden :) yani evden çıkabildim demek istedim canım biliyosun aylardır hiç çıkmıyordum Ama orada çok fazla bebek mağazası yok civile girdim ama bakamadım hiç bişeye yine bunada şükür böyle böyle alırım İnşâAllah eksiklerimizi.

Ben bi kere buyuk temizlik yaptim belimin agrisindan ölüyorum sandim birde korktum bidaha da yapmam valla temizlikci tutsun esim.bir zahmet :))

Ayyy cok sevindim sonunda :)) artik cikabildigine gore alirsin ozaman ) gule gule kullan aldiklarini canim bulantin nasil ?

canım oturma pozisyonunda bebek kayıyomus çok şikayet okudum arkadasımda öyle deyince vazgeçtim ben daha uygun buldum tomybaby eagle travel baksana bi buna
Benim baktığım modelde mi kayma oluyomuş yoksa travellerde mi arkadaşının aldığı benato çok kalitesiz ve küçük duruyor benim beğendiğim modelde yorum baya iyiydi ama

Yürüyüş en az riskli olan gibi geliyor bana. Ve en kolayı, ucretsizi:).Hava da güzel hazır İstanbul'da:)>
Tam suan yuruyecek havalar var aynen :)) plates dogru hocalarla yapilirsa hicbir riski yok hatta doguma cok katkisi oldugu soleniyor ama yakin bir bolgede yok uzun uzunda yol gidemem acikcasi :))

Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Benimki acikcasi kayisi sayesinde gecti ayrica midem bulanmazsa zeytinyagi deneyebilirsin son olarak kefirin cok faydasini gordum cok su icip uzun uzun yuruyusler yapiyorum bunlar sayesinde artik olmuyorum kabiz cok sükür birde muzu fazla tuketiyorsan azalt canim oda cok etkiliyor

Ayyy cok sevindim sonunda :)) artik cikabildigine gore alirsin ozaman ) gule gule kullan aldiklarini canim bulantin nasil ?
Çok sağol canım.amin hepimiz güzel sağlıklı günlerde kullanalım İnşâAllah
Bulantım çok şükür MâşâAllah biraz iyi bi kaç gündür birde dün bulantı bilekliği aldım biraz daha iyi oldum sonunda elhamdulillah

Kızlar bol su içmeme rağmen kabızlık sorunu yaşıyorum (
Rezene çayı da içiyorum ama yok kasıklarıma bile vuruyor ağrısı kabızlık sorunu yaşayan var mı aranızda neler yaptınız ?
Ah canım benim ben varım hiç bişey yemediğim için bulantı yüzünden iyice mahvolmuştum bulgur çorbası yedim iki gün midemi bulandırmadı diye ondan sonra düzeldim çok şükür tabi normale dönmedim ama eskisi gibi de değil.

Aman cok sükür insallah hep ise yararda bidaha bulanti hapina.ihtiyac duymazsin

Aman cok sükür insallah hep ise yararda bidaha bulanti hapina.ihtiyac duymazsin
Amin canım İnşâAllah o hap olmasa napardım bilmiyorum. Dün gece çok kötü oldum ilacı Dörde böldüm içtim çeyreğini normalde yarıya bölüp içiyordum.içince uyuyabildim çok şükür

Ben e bebek indiriminden bebek arabasını,
Babymall indirmindende beşik alacağım
İkisini de takip ediyordum zaten fiyatlarını biliyorum o yüzden :)
Bir de yenidoğan ıslak mendil alabilirm 24 lü diyorum
Selam canım şimdi uygulamasından baktım Gimart Outlette gözüküyor,hafta içi gidip bakacağım sana da hbr veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…