Canim seninle hep ayni seylere bakiyoruz zevkler ortak demekki ama bu kadarda olmaz gercekten:) ayni modelin bir benzeri pregoda da var ama tiny love olan daha kullanisli gibi geldi 400 lira civarinda galiba. Ozaman birbirimize haber verelim indirim yakalarsak:)Pahali gelebilir ama ben tiny love alacagim kendinden titresimli muzikli falan umarim bizim oglan sever henuz indirim bekliyorum:))
Aynen canım 194₺ ydi indirim beklemedim onda :)194 tl degilmi indirim yoktu onlarda benimde aklimda o var :)) aparata ayricami odedin peki ?
Dimi ya ağırlaşınca her şey zor olurIslerine gelmiyor bence :))madem destek olmayacaksiniz birakin herseyini yavas yavas alayim yani en iyisini yapmissin alarak bence 4 ay kaldi zaten agirlasinca zor olur :)
Benimki düz siyah kuzum eşim desenli istemedi yoksa köpekli bi model beğenmiştim :)) o da taksın diye siyah aldım ben de :)Güle güle kullan, ben de onu aldım. Ve geldiginde baya kaliteli olduğunu gördüm. E-bebek'te 700 TL'lik olanlar bile basit geldi bana.Kuşlu benim model:). Senin bebişin nasıl?
Kuzm ben dün podiumda sordum ankamall ve podiumda 1 tane teşhir gimartta da 1 kutulu 1 teşhir kalmış.. numara bıraktım haftaiçi dağıtım gelirse arayacaklar beni sana da haber veririm :)Selam canım şimdi uygulamasından baktım Gimart Outlette gözüküyor,hafta içi gidip bakacağım sana da hbr veririm
Gidene kadar yürüyüşü yapmış olursun. Bahar yaklasiyor, şanslıyız zaman olarak.Tam suan yuruyecek havalar var aynen :)) plates dogru hocalarla yapilirsa hicbir riski yok hatta doguma cok katkisi oldugu soleniyor ama yakin bir bolgede yok uzun uzunda yol gidemem acikcasi :))
:). Güle güle kullanın fistik. Bizim model siyah kuşlu,eşime zaten soyadımiz karakuş yakisir sana deyip verdim gazı:).Aynen canım 194₺ ydi indirim beklemedim onda :)
Dimi ya ağırlaşınca her şey zor olur
Benimki düz siyah kuzum eşim desenli istemedi yoksa köpekli bi model beğenmiştim :)) o da taksın diye siyah aldım ben de :)
Kuzm ben dün podiumda sordum ankamall ve podiumda 1 tane teşhir gimartta da 1 kutulu 1 teşhir kalmış.. numara bıraktım haftaiçi dağıtım gelirse arayacaklar beni sana da haber veririm :)
23.hafta olmuş senin. Nette baktığıma göre 6.ay'a girmiş sayılıyorsun. Çok da erken sayılmaz. İlk 3 ay biteli oldu baya:)Kuzum bu casuallerde stok sorunu var gibi geldi bana bugn mağazada sordurdumda doğru düzgn hiç bi yerde yok
Benim eşimin ailesinde de aynı durum var kızlar hep erken erken diyolardı bugün 2-3 parça kıyafet aldılr onda bile kayınvalidem aslnda daha da erken ama fln dedi ben de doğunca bi eksiği kalmaz bi tek ihtiyacımz bezi olur dedim .. yani biz mi çok tezcanlıyız ben anlamıyorum gerçekten. Aylardr benim ailem her şeyini aldı zaten alacak bişey kalmadı yani ..
Yuruyerek gidilecek mesafede olsa keske en yakin nisantasinda bulabilirim sanirim orasida bize uzak birde fiyatlar ucuktur ordaGidene kadar yürüyüşü yapmış olursun. Bahar yaklasiyor, şanslıyız zaman olarak.
Onda indirim olmaz diye tahmin ediyorum bende alsammi acaba aradan ciksin :))Aynen canım 194₺ ydi indirim beklemedim onda :)
Dimi ya ağırlaşınca her şey zor olur
Benimki düz siyah kuzum eşim desenli istemedi yoksa köpekli bi model beğenmiştim :)) o da taksın diye siyah aldım ben de :)
Kuzm ben dün podiumda sordum ankamall ve podiumda 1 tane teşhir gimartta da 1 kutulu 1 teşhir kalmış.. numara bıraktım haftaiçi dağıtım gelirse arayacaklar beni sana da haber veririm :)
ooh iyi yapmışsın :):). Güle güle kullanın fistik. Bizim model siyah kuşlu,eşime zaten soyadımiz karakuş yakisir sana deyip verdim gazı:).
aynen canım hatta sata göre 24. haftadaym23.hafta olmuş senin. Nette baktığıma göre 6.ay'a girmiş sayılıyorsun. Çok da erken sayılmaz. İlk 3 ay biteli oldu baya:)
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir.
Cumartesi günü girdiğim ayrıntılı ultrasonum çok şükür sıkıntısız geçti. Plesantam aşağıdaydı artık yerine gelmiş. Bebek uslu uslu her yerini gösterdi :) Doktor çok güzel bir kız yapmışsınız dedi utandımHocam Allah'ın takdiri biz naptık dedim artık :)
Rengi ne olur bilmem ama bana hiç benzemiyor yine.. Oğlum ve babasına benziyor :) İlk defa böyle net görünce yüzünü iyice heyecanlandım ve sabırsızlanmaya başladım.
Gel Hazirannn
ben öyle yaptım kuzum ablamda para yollayınca hemen alaym dedimOnda indirim olmaz diye tahmin ediyorum bende alsammi acaba aradan ciksin :))
Pregodaki ehh iste son care bakarim ona :)) ben heryerde indirime girince haber ver yaptim bekliyorum ama hic dusmuyor hic :)) desene zevkler ortak ne güzel iste :))Canim seninle hep ayni seylere bakiyoruz zevkler ortak demekki ama bu kadarda olmaz gercekten:) ayni modelin bir benzeri pregoda da var ama tiny love olan daha kullanisli gibi geldi 400 lira civarinda galiba. Ozaman birbirimize haber verelim indirim yakalarsak:)
Ben de bugün olacaktim ama yarin dogumgünüm oldugundan hemsireyi arayip 1 2 gun ertelettirecegim :))Sabah asi olacagim annemide getirtim nazlanip yatarim 3 5 gun
En iyisini yapmissin benim de fillide gozum var alayim olmazsa :))ben öyle yaptım kuzum ablamda para yollayınca hemen alaym dedim
Yaaa ben de bir gorsem keske bizimki inatla saklaniyor naptiysak bir göstermedi yüzünü :)) cok sükür herseyin iyi gecmesine cok sevindim canimGünaydın kızlar umarım herkes iyidir.
Cumartesi günü girdiğim ayrıntılı ultrasonum çok şükür sıkıntısız geçti. Plesantam aşağıdaydı artık yerine gelmiş. Bebek uslu uslu her yerini gösterdi :) Doktor çok güzel bir kız yapmışsınız dedi utandımHocam Allah'ın takdiri biz naptık dedim artık :)
Rengi ne olur bilmem ama bana hiç benzemiyor yine.. Oğlum ve babasına benziyor :) İlk defa böyle net görünce yüzünü iyice heyecanlandım ve sabırsızlanmaya başladım.
Gel Hazirannn
ooh iyi yapmışsın :)
https://www.hepsiburada.com/solomombaby-sadik-dost-ergonomik-kanguru-p-HBV00000AC0A5 ben de şu modeli beğenmiştim ama eşim illa düz olsun dedi , siyah olsn o zaman diye düşündm ben de
aynen canım hatta sata göre 24. haftadaymdaha neyi bekleyeceksem doğmasına bi kaç gün kala fln yapılacak her şey sanıyolar galiba
yaa maşallah küçük fıstığaSağlıkla gelsinler inşallah
Yaaa ben de bir gorsem keske bizimki inatla saklaniyor naptiysak bir göstermedi yüzünü :)) cok sükür herseyin iyi gecmesine cok sevindim canim
Benimkine doktor sana benzemiyor kafa yapisi falan dedi ama bakalim yuzunu gostermediginden bilemiyoruz :)) yaa ne tatlidir kim bilir simdi bu sefer gittigimde ugrastircam doktoru gormek icin :))Saol canım inşallah hepimiz hep iyi haberler alalım.
Gösterir inşallah annesi ben yine kendime benzetemedim :)
Olsun, taksin da düz siyah da olur:). Yeter ki taşısınlar:). Ayh yok,bekleyecegimizi bekledik. Ayrintiliyi bekledim ben mesela, zaten bundan sonrası Allah'a kalmış, kucağımiza sağlıcakla verir inşallah ama biz de bir yandan buna göre düzen ayarlıyoruz. İndirimden almaya çalışıyoruz. Bütçemiz Fahriye Evcen gibi değil, o da hamile ama indirim beklemeden alır:)ooh iyi yapmışsın :)
https://www.hepsiburada.com/solomombaby-sadik-dost-ergonomik-kanguru-p-HBV00000AC0A5 ben de şu modeli beğenmiştim ama eşim illa düz olsun dedi , siyah olsn o zaman diye düşündm ben de
aynen canım hatta sata göre 24. haftadaymdaha neyi bekleyeceksem doğmasına bi kaç gün kala fln yapılacak her şey sanıyolar galiba
yaa maşallah küçük fıstığaSağlıkla gelsinler inşallah
aynen öyle canım yavaş yavaş alıyoruz mecburen bir şeyleri...Olsun, taksin da düz siyah da olur:). Yeter ki taşısınlar:). Ayh yok,bekleyecegimizi bekledik. Ayrintiliyi bekledim ben mesela, zaten bundan sonrası Allah'a kalmış, kucağımiza sağlıcakla verir inşallah ama biz de bir yandan buna göre düzen ayarlıyoruz. İndirimden almaya çalışıyoruz. Bütçemiz Fahriye Evcen gibi değil, o da hamile ama indirim beklemeden alır:)
Amin hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah canım ben 1250 ye almıştım o zamanki indirimdenYa ben de khaki diye açık gri rengini istedim ama stokta kalmamıştıgerçekten güzel ama sen de güle güle kullan canım ne kadara almıştın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?