2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Seninkisi tek canim bos gorulen kisim embriyo degil kese boslugu diye dusunuyorum. Ama ikiz olamasini isterim topikte tekim (
Bir kişi daha vardı sanırım ya ikiz öyle hatırlıyorum. Banada benimki tek geliyor boş kısımda göremiyorum ben yatan bi bebek görüyorum başı ve gövdesi olan bak bida atıyım iyice bakın uzanıyor resmen sol taraftaki başı devamındaki ayağı bacağı

Eklentiler

• EAE4F753-38DB-4391-95DF-01D7B6AF3E78.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :)

Hamilelik haftasını hesaplarken son adetin ilk gününümü baz alıyorsunuz son gününü mü öğrenebilir miyim ?

Beta Hcg 190 çıktı ama 2 hafta sonra tekrar kan testi yapalım ondan sonra ultrasonda bakılır dediler bana cok uzun değil mi daha erken gitsem görünürmü acaba :)

Feeling07
Canim beni de listeye ekleyebilir misin ?

Sat:22/08/2018
Tahmini doğum:05/06/2019
Hamile kalınan kilo:56
Boy:1.68
Yas 31
1.gebelik

Merhaba .
son adet tarihinin ilk gunu .
Benımde şuan 283 2 gun sonra gel dediler
Ama benım bazı kan değerleri düşük çıktı onun için çağırmış olabılırler. yoksa ben 6,5 haftalıkken falan gidicektim.

Adetlerin duzenli ise Adetin ilk gunu baz aliniyor. Evet daha cok erken ultrasonda goruntu icin heyecan yapma canim :))

Reactions: H E

Teşekkür ederim, doğru yazmışım o halde tam emin olamamıştım. :)

yakınmış tarihlerimiz bende daha erken gitsem şansımı denesem olur sanırım :)

Teşekkür ederim, doğru yazmışım o halde tam emin olamamıştım. :)

yakınmış tarihlerimiz bende daha erken gitsem şansımı denesem olur sanırım :)
Kese veya bebek gözükcegını sanmam .
Gözükmezse canını sıkma

Senınde ilk sanıırm . Bende gitmek istiyorum ama engel oluyorum kendıme

Her akşam 2 tane dedi kullandıktan sonra beyaz akıntı şeklinde leke geliyor mu sende de?
Yani o kafamı karıştırdı biraz yapamadım mı acaba?
Kendisi biraz çıkıyor tabi ki
Profesterron fitilden asla korkacak bişeu yok
Sokabildiğini kadar derine sok parmağınla ittir
Ben sabah akşam kullanıyorum.
Akşam koyduğum sabah çıkıyor parmağıma bulaşıyor diğerini koyarken
Çamaşırıma da geliyor
Çok çok normal

Adetlerin duzenli ise Adetin ilk gunu baz aliniyor. Evet daha cok erken ultrasonda goruntu icin heyecan yapma canim :))

Evet baya düzenliydi, idrar testinde silik 2. çizgi çıkmıştı belirsizlikten artık ne yapıcagımı bilemedim adetim 1 gün geçti acilde kan testi yaptırdım :) acilden gittiğim için net bişey de öğrenemedim açıkcası sadece daha çok yeni 2 hafta sonra tekrar gel dediler.

Kese veya bebek gözükcegını sanmam .
Gözükmezse canını sıkma

Senınde ilk sanıırm . Bende gitmek istiyorum ama engel oluyorum kendıme

Evet ilk olucak o yüzden kimseye de söyleyemedim henüz doktordan net bişey duymayınca cesaret edemedim. Eşimi de bol bol tembihledim kesinleşene kadar söylemeyelim diye :)

Seninkisi tek canim bak sana ornek bi ultrason atayim bana ait degil tek gebelik. Sende kese boslugu embriyo ve kordonu gorunuyor.

Eklentiler

• images (7).webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba canım daha çok erken benim 5548 çıktı değerim ama keseyi göremedi bu hafta zarzor gördü keseyi biraz sabret

Evet ilk olucak o yüzden kimseye de söyleyemedim henüz doktordan net bişey duymayınca cesaret edemedim. Eşimi de bol bol tembihledim kesinleşene kadar söylemeyelim diye :)
Sağlıkla sıhhatle tutunsun inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…