2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı durumu bende yaşadım yaşıyorum cnm bende kalp atışı alınamaması sebebiyle bebeğimi kaybettim nisan ayında şimdi kese gördük ama ben hep endişeliyim sanki yine aynı şey olcakmış gibi gleiyo sürekli... doktorumla paylaştım durumu öyle düşünme sağlıksız gebelik düşer dedi napıcam bilmyorum hiç

aa anladım canım değerlere çok takılmamak lazım demekki.
aa çok şaşırdım aynı doktorda değil mi?
Aynen canım aynı doktorda. Crl 2.3Dü dün. Bugün 5.64 mm olmuş. Sanırım o haftaları makineler otomatik hesaplıyor. Hatta yanılma payı da +-4gün olarak vermiş.
Benim tahminimse 6+1 iz bugün. Yumurtlama gününden eminim çünkü

Ayni durumdayiz ozaman desene.. Bende subat ayinda kaybettim. Benim randevuma daha 2 hafta var. Bir hafta one almaya calistim ama olmadi. Yurt disinda yasiyorum burda malesef hcg takibi olsun ultrason olsun kanama olmadigi surece erken yapmiyorlar.. Yani benim hic bir fikrim yok suan.

Benimde 2 hafta var cnm kontrole... Şöyle düşünelim biZim için yazılan bi yazı var yiyecek ekmeği varsa zaten doğacak sonuç belli sadece biz bilmiyoruz... o yüzden kontrol edemediğimiz şeyler için endişelenmeyelim hayırlısı herşeyin hamile kalabiliyoruz ille olucak ... binlerce insan uğraşıyor şanslıyız bile biz ... dua et içini ferah tut inşallah bidaha yaşamıycaz

Merhabalar kızlar benim ikinci olacak Allah'ın izni ile 10 yıllık evliyim 5 aşılama 3 tüp bebek denemesiyle son tüp bebek denememizde hamile kaldım ve 6 haftanın sonunda maalesef düşük yaptım veee 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 21 aylık şuan kızım elhamdülillah .kalp atışlarını duyan oldu mu hamile olduğumu öğrenince kızımı sütten kestim onunla ilgilenmekten mide bulantısından pek fazla girip okuyamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

anladım canım çok deişik ya ben de tahmin edebiliyorum az çok .. ama 20 günü değiştirecek bi geç döllenme çok şaşırttı beni.

Reactions: H E
kızlar doktorunuz size yasak koydu mu ? bana Seyehat, ilişki, merdiven çıkma vs gibi bir sürü şey saydı. buarada kanama fln gibi bi durumumda yok

kızlar doktorunuz size yasak koydu mu ? bana Seyehat, ilişki, merdiven çıkma vs gibi bir sürü şey saydı. buarada kanama fln gibi bi durumumda yok
Gebeliğin riskli değil yani. E neden o kadar yasak koymuş ki acaba? Benim doktorum sadece kalp atışlarını görene kadar ilişki ve ağır iş yasağı koymuştu.

Gebeliğin riskli değil yani. E neden o kadar yasak koymuş ki acaba? Benim doktorum sadece kalp atışlarını görene kadar ilişki ve ağır iş yasağı koymuştu.
daha kalp atışını duymadığımz için olabilir o zaman benmkide..
20 gün çok fazla haklısın. Bakalım daha neler görcez. Sağlıklı olsunlar da..
aynen canım napalım bekleriz sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…