Kafamdan tekrar dusuk yapacagim konusunu cikaramiyorum hic keyfini cikaramiyorum hamileligimin
Bundan onceki hamileligimde 6+1 ve 8+5 kontrollerinde bebegim cok guzel buyuyordu hersey yolundaydi.. 11+3 gittigimde ise kalbi durmustu. Sanki hamile olsamda hic anne olamayacakmisim ve yine ayni seyleri yasayacakmisim gibi geliyor bana. Daha kontrolume 2 hafta var. Zaman gecmiyor adeta
Aynı durumu bende yaşadım yaşıyorum cnm bende kalp atışı alınamaması sebebiyle bebeğimi kaybettim nisan ayında şimdi kese gördük ama ben hep endişeliyim sanki yine aynı şey olcakmış gibi gleiyo sürekli... doktorumla paylaştım durumu öyle düşünme sağlıksız gebelik düşer dedi napıcam bilmyorum hiç
Ki bende 2 temmuzda bebeğim düştüğü için kürtaj oldum ve şimdi 6+1 yeni bebeğimi bekliyorum. Hayırlısı böyleymiş dedim. Allah bir daha kimseyi böyle birşeyle sınamasın.
Aynen canım aynı doktorda. Crl 2.3Dü dün. Bugün 5.64 mm olmuş. Sanırım o haftaları makineler otomatik hesaplıyor. Hatta yanılma payı da +-4gün olarak vermiş.
Benim tahminimse 6+1 iz bugün. Yumurtlama gününden eminim çünkü
Aynı durumu bende yaşadım yaşıyorum cnm bende kalp atışı alınamaması sebebiyle bebeğimi kaybettim nisan ayında şimdi kese gördük ama ben hep endişeliyim sanki yine aynı şey olcakmış gibi gleiyo sürekli... doktorumla paylaştım durumu öyle düşünme sağlıksız gebelik düşer dedi napıcam bilmyorum hiç
Ayni durumdayiz ozaman desene.. Bende subat ayinda kaybettim. Benim randevuma daha 2 hafta var. Bir hafta one almaya calistim ama olmadi. Yurt disinda yasiyorum burda malesef hcg takibi olsun ultrason olsun kanama olmadigi surece erken yapmiyorlar.. Yani benim hic bir fikrim yok suan.
Ayni durumdayiz ozaman desene.. Bende subat ayinda kaybettim. Benim randevuma daha 2 hafta var. Bir hafta one almaya calistim ama olmadi. Yurt disinda yasiyorum burda malesef hcg takibi olsun ultrason olsun kanama olmadigi surece erken yapmiyorlar.. Yani benim hic bir fikrim yok suan.
Benimde 2 hafta var cnm kontrole... Şöyle düşünelim biZim için yazılan bi yazı var yiyecek ekmeği varsa zaten doğacak sonuç belli sadece biz bilmiyoruz... o yüzden kontrol edemediğimiz şeyler için endişelenmeyelim hayırlısı herşeyin hamile kalabiliyoruz ille olucak ... binlerce insan uğraşıyor şanslıyız bile biz ... dua et içini ferah tut inşallah bidaha yaşamıycaz
Merhabalar kızlar benim ikinci olacak Allah'ın izni ile 10 yıllık evliyim 5 aşılama 3 tüp bebek denemesiyle son tüp bebek denememizde hamile kaldım ve 6 haftanın sonunda maalesef düşük yaptım veee 4 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım 21 aylık şuan kızım elhamdülillah .kalp atışlarını duyan oldu mu hamile olduğumu öğrenince kızımı sütten kestim onunla ilgilenmekten mide bulantısından pek fazla girip okuyamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen canım aynı doktorda. Crl 2.3Dü dün. Bugün 5.64 mm olmuş. Sanırım o haftaları makineler otomatik hesaplıyor. Hatta yanılma payı da +-4gün olarak vermiş.
Benim tahminimse 6+1 iz bugün. Yumurtlama gününden eminim çünkü
Gebeliğin riskli değil yani. E neden o kadar yasak koymuş ki acaba? Benim doktorum sadece kalp atışlarını görene kadar ilişki ve ağır iş yasağı koymuştu.
Gebeliğin riskli değil yani. E neden o kadar yasak koymuş ki acaba? Benim doktorum sadece kalp atışlarını görene kadar ilişki ve ağır iş yasağı koymuştu.