2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.

Megan a ayri gicigim suslenmis geziyor utanmadan.
Bense aksam alkolu fazla kacirdigim zamanlarda ki gibi bi sersem bi kussam mi kusmasam mi bi bas donmeleri 24 saat pijamalar bel agrisi ergen sivilvelerimle oda odaya geziyorum ancak
Ayy baya güldüm canım ya işyerinde tutamadım bı kahkaha patlattım :))))))

Ben de öyleyim valla canım inatla okuyorum okumaya çalışıyorum ama çoğu zaman yetişemiyorum

Ayni ben gibisin.kizimda hic olmamıştı bolr hamilelik hastalik degildir ne bu kendinizi yaymaniz diyordum herkese Allah cezami veriyor bence benim
ben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyor

Geçmiş olsun canım dişten bende çekiyorum malesef 20 lik dişim üstelik gömülü ameliyatla alınması gerek ayda bikere şişio konuşamıyorum bile inş bu hamilelikte beni zorlamaz
Çok saol canım inşallah ikimizde biraz bu dönemde rahat ederiz diş konusunda

ben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyor
Tam olarak senin gibiyim ben de dalga geçerdim bu ne hal sadece hamilesin derdim sanırım büyük konuştum Allah başıma verdi

Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda önce sağlığına sonra tekrar bebeğine kavuş inşallah

Ayy baya güldüm canım ya işyerinde tutamadım bı kahkaha patlattım :))))))
Esimle kavga etmeye yer buldumroyal mensubu olaydin bende bole hamile olacaktim hep senin malatya soyun yuzunden sefil oldum perisan oldum banada megan gibi döpiyesler tullu sapkalar al diye

Sanırım bu yüzden gece yatmadan önce 2 tane dedi doktorum mecbur alışacağız..

Çok üzündüm. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Herşey gönlünce olsun

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…