Megan a ayri gicigim suslenmis geziyor utanmadan.
Bense aksam alkolu fazla kacirdigim zamanlarda ki gibi bi sersem bi kussam mi kusmasam mi bi bas donmeleri 24 saat pijamalar bel agrisi ergen sivilvelerimle oda odaya geziyorum ancak
ben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyor
Geçmiş olsun canım dişten bende çekiyorum malesef 20 lik dişim üstelik gömülü ameliyatla alınması gerek ayda bikere şişio konuşamıyorum bile inş bu hamilelikte beni zorlamaz
ben de aynı düşünüyordum hamilelik hastalık değildir diye ama hasta gibiyim yemek yiyemiyorum uykum var yorgunum inşallah geçer. evin işleri de bitmiyor
Esimle kavga etmeye yer buldumroyal mensubu olaydin bende bole hamile olacaktim hep senin malatya soyun yuzunden sefil oldum perisan oldum banada megan gibi döpiyesler tullu sapkalar al diye
Bende kullanıyorum şuan düşük riskim bana göre yok kanamam falan hiç olmadı ama önceki gebeliğim düşük olduğundan kullanıyorum şuan
Bende başta zorlanıyorum kullanırken ama yaptıkça alışıyorsun. Mümkün olduğunca ileri koymak ve koyduktan sonra 20 dakika kadar yatmak gerekiyor sonra aksa bile ilacı almış oluyorsun