2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar iki gündür diş agrısından ağlıyıp duruyorum bu sabah başimin ağrısı beynimin üyüştüğünü hissediyom resmen adım atcak halim yok yarın köntrol günüm var dr a danışmadan dişçiye gitmek istemiyorum yarın umarım bu sorunu çözerim yoksa bu hamilelikle çekilcek gibi değil

Geçmiş olsun canım dişten bende çekiyorum malesef 20 lik dişim üstelik gömülü ameliyatla alınması gerek ayda bikere şişio konuşamıyorum bile inş bu hamilelikte beni zorlamaz

Megan a ayri gicigim suslenmis geziyor utanmadan.
Bense aksam alkolu fazla kacirdigim zamanlarda ki gibi bi sersem bi kussam mi kusmasam mi bi bas donmeleri 24 saat pijamalar bel agrisi ergen sivilvelerimle oda odaya geziyorum ancak
çok şanslısın ben işteyim tek hayalim öyle yapmak :-(

Kızlar ben bişey sorucam hamile olduğumu bilmeden endodkopi yaptırmıştım 4 ekimde narkozla bayılttılar sonra hamile olduğumu öğrendim doktora sordum keseyi göremicek kadar küçük olduğu için endişelencek bişiyok dedi ama tabi tatmin olmadım yaşan duyan warmı zararı olur mu ilerki zamanlarda doğduktan sonra nette baya kötü şeyler okudum

Hep iyi düşün aklına kötüyü getirip kotuyu çağırma

Bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı çok zararlıymış mantar hastalığına neden oluyormuş kız kardeşim dr u önermiyordu normal temiz bez kullanmak daha sağlıklıymış canım
çok fazla akıntım oluyor bez hijyenik değil bence. pedi günlük olarak değil sürekli değiştiriyorum uzun süre kalırsa tabi mantar olur :-(

5534 tü canım geçen hafta 6 haftalıktı dün gittim yine 6 halftalık dedi
aa anladım canım değerlere çok takılmamak lazım demekki.
Canım haftalara takılma. Ben dün gittim sata göre 6+0 olması gerekirken 5+5 dedi bugün gittim 6+4 dedi. Pirinç tanem bir günde nasıl da büyüdün diye seviyorum şimdi onu
aa çok şaşırdım aynı doktorda değil mi?
geçen hafta salı kan verdim 895 çıkmıştı. bir daha vermedim canım
anladım canım çok takılmamak gerekiyo herkesinki farklı oluyo. en güzeli sakince beklemek galiba

Hamile oldugunu ogrenene kadar hamile sayilmazsin.
Bende babama hastanede ref.kaliyordum kac defa rontgene girdim.
2 3 defa kiz gecemiz raki balik oldu.
Nettende cok fazla okuma.basin agrisa okuduklarinla kanser diye teshis koydurur net insana

Hamile oldugunu ogrenene kadar hamile sayilmazsin.
Bende babama hastanede ref.kaliyordum kac defa rontgene girdim.
2 3 defa kiz gecemiz raki balik oldu.
Nettende cok fazla okuma.basin agrisa okuduklarinla kanser diye teshis koydurur net insana
İçim rahatladı kız saol

Bende kullanıyorum şuan düşük riskim bana göre yok kanamam falan hiç olmadı ama önceki gebeliğim düşük olduğundan kullanıyorum şuan
Bende başta zorlanıyorum kullanırken ama yaptıkça alışıyorsun. Mümkün olduğunca ileri koymak ve koyduktan sonra 20 dakika kadar yatmak gerekiyor sonra aksa bile ilacı almış oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…