2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim ilk doktorum (çok severim kendisini ama uzaklaştığı için artık ona gidemeyeceğim) ilk üç ay bebeği sahiplenmeyin diyorum hastalarıma demişti aslında doğru ama ne mümkün

Bir de ilk hamileliğimin başlarında yok belirtim geçti midem artık bulanmıyor uykum gelmiyor kesin bişey oldu diye ağlayarak çok gittim sabah körlerinde kapısına kadın beni gördüğünde korkuyordu ciddi birşey oldu diye :) sonra ilk hamilelikte normal bunlar dedi :) Şimdi daha doktor yüzü görmedim değerimin artmasını bekliyorum..

Bende sizin gibiydim ve bu ikincide hala gitmedim gitmişken kalp atışlarını da duyayım diyorum ilk bebeğimde bulantı hiç yoktu bunda öğrendiğimden beri bulantım var

Bende sizin gibiydim ve bu ikincide hala gitmedim gitmişken kalp atışlarını da duyayım diyorum ilk bebeğimde bulantı hiç yoktu bunda öğrendiğimden beri bulantım var

Benim ilkinde akşamları olan kusturmayan 6. haftada başlayan 12.de biten bulantım vardı. Bunda sanırım döllenmeden itibaren ve gittikçe de artan göğüs hassasiyeti var en belirgin.

Haklisin canim. Oyle dusunmeye calisalim. Sabrisizlikla bekliyorum

kızlar doktorunuz size yasak koydu mu ? bana Seyehat, ilişki, merdiven çıkma vs gibi bir sürü şey saydı. buarada kanama fln gibi bi durumumda yok
Bana sadece ilişki yasağı koydu canım ağır iş yapma dedi bukadar. Seyehat etmenin ne gibi bir tehlikesi olabilirki ?

Reactions: H E
Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Kalp atımı duyanları ve keseyi görenleri tebrik ediyorum. Hamilelik sizlerde nasıl gidiyor ben mide bulantısı ve üşümeyle uğraşıyorum. Mide bulantısı çok yoruyor beni kusma yok sadece bulantı nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar merhaba ben bebegini kaybettim. Düşük olacak yani. Allah hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin gruptan cikiom kendinize iyi bakın.
Canım Rabbim oğluna uzun omur versin inşallah insallah bundan sonraki hamileliklerin sağlıklı şekilde ilerler. Basın sağolsun çok üzüldüm

Reactions: H E
Kasık ağrısı halsizlik uyku göğüs hassasiyeti dışında bişiyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…