- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Diş etlerin mi çekılıyor? Ya da kanıyor mu? Ben ılk gebelıgımde yasadım agladım agrıdan 3aylıktım hemen dişciye gittim gebelıkten dedı ve temızleme yaptı ayyyy nasıl rahatladımmmmm anlatamam bayaa kanama olmuştu.. hıc bır zararı yok!Kızlar iki gündür diş agrısından ağlıyıp duruyorum bu sabah başimin ağrısı beynimin üyüştüğünü hissediyom resmen adım atcak halim yok yarın köntrol günüm var dr a danışmadan dişçiye gitmek istemiyorum yarın umarım bu sorunu çözerim yoksa bu hamilelikle çekilcek gibi değil
Olabilir yakın çünkü tarihlerimiz senin minnosun daha büyük dedigin gibi :)6+6ydi canım ama benim erken döllenme oldu galiba :)
Karnım okadar şiş kiBanada oluyo bazen gaz olabilir bebekle alakalı değildir.
Karnında şişlik varmış aynı seyler bende de var kızımda da olmuştu gaz bitmıyo dogurana kadar3 aydan sonra normale donerız ınsallah ama gaz hep oluyo yani bende olmuştu
1 kere kan verdım pazartesı . 2. kanı perşembe kadın doğumda vericem .İki kere kan vermedın mı? Artıs eger normalse bence gitmene gerek yok 5 haftada degılsen zaten keseyı goremez.
Karnım okadar şiş ki
kabızım zaten zorlamıyorum . kaç gundur wc ye gidemedim
1 kere kan verdım pazartesı . 2. kanı perşembe kadın doğumda vericem .
Hem kan hemde benım değerlerde sıkkıntı var onları görüşücez
283 çıktı canım .H E senin kan sonucun kaç çıktı dün vermiştin değil mi?
bi de kabızlık için sanırım bol su içmek lazım bugun sürekli su içmeye çalıştım iyileşme var bende
Hormonlardan oluyor malesef283 çıktı canım .
Aslında çok su içiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum . Kuru kayısı falan da yıyorum
Yok yok zorlamıyorum ..Hormonlardan oluyor malesefben de azcık dikkat etmeyi bıraksam hemen kabız oluyorum
Çok zorlamayın sakın
Kızz haziran anasııııııHellöööö
Kızlar bugün sonucumu aldım 194 inşallah sağ salim kucağıma alırım
Vayy devremmmKızz haziran anasıııııı
Yaa kaç degerın? Tabı soylemek ıstersen..Karnım okadar şiş ki
kabızım zaten zorlamıyorum . kaç gundur wc ye gidemedim
1 kere kan verdım pazartesı . 2. kanı perşembe kadın doğumda vericem .
Hem kan hemde benım değerlerde sıkkıntı var onları görüşücez
Bugün bana premesis diye bir ilaç verdi işe yaradı gibi sigorta karşılamıyor ama maalesefMerhaba arkadaşlar nasılsınız. Kalp atımı duyanları ve keseyi görenleri tebrik ediyorum. Hamilelik sizlerde nasıl gidiyor ben mide bulantısı ve üşümeyle uğraşıyorum. Mide bulantısı çok yoruyor beni kusma yok sadece bulantı nasıl geçecek bilmiyorum
283 çıktı değerim . Satım 16 eylül 28 gunde 1 oluyorum . 13 eylül bat tı . 15 eylülde 283 çıktı .Yaa kaç degerın? Tabı soylemek ıstersen..
Benımde mesela reglme gore dusuktu ama geç dollenme oldugu ıcın belkı senınde öyledir
Oyleyse git tabı rahat edersin belkıde keseyı görursun.
O bende de var kotlarm sıkıdır benım bıde yuksek bel ya allahım sankı patlıcam cok kotu ya ama evde kı esofman tayt ble karnımı rahatsız edıyodu o dereceydım bıraz azaldı sukur... hatta gıttım erken olsugu halde hamıle pntlnu aldım oda bel kısmı kumas ya bu sefer belımden dusuyo buyuk yanı napcam blmıyorum
masaAllhhhhHanımlar çift çizgiyi gördüm
Tahmin ettiğim gibi oldu sanırım. Bat tan 5 gün önce korunmamıştık. O yüzden Cuma günü yaptığım test negatif çıktı. Geç döllenme oldu sanırım. Testi yüklüyorum bakar mısınız
Tesekkur ederim cnmhayirli olsun cnm
Geç dollenmemi 4+4 dedin benimki SAT 25.09.2018Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün kesemi gördüm bende 4+4 hamileyim hepimiz güzel haberlerler buraları renklendiririz inşallah
Sat:08/09/2018
Tahmini doğum:15/06/2019
Hamile kalınan kilo:58
ne yaptin cnm sonuc neKizlar cok cok kotuyum 6 haftalik benimki kan deferlerim cok gguzel bu sabah kahverengi kanama oldu ogkeye dogru hafif pembe adet baslar gbi bi his oldu doktora gttik acile kesenin etrafi kan dedi igne yaptrdik ilk muayenem boyle oldu kizlar agla agla bi bi saattr cok kkotu oldum.. smdi de bildginiz kan bayaa bayaa adet gbi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?