2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Diş etlerin mi çekılıyor? Ya da kanıyor mu? Ben ılk gebelıgımde yasadım agladım agrıdan 3aylıktım hemen dişciye gittim gebelıkten dedı ve temızleme yaptı ayyyy nasıl rahatladımmmmm anlatamam bayaa kanama olmuştu.. hıc bır zararı yok!
Bu gebelıkte yıne oldu hemen gıttım basındayken aglamaya nıyetım yoktu gıttım temızlettım ohhh rahatladım resmen diş etlerım cekılıyodu sankı...
Yanı cok kotuysen dişciye gitmenı tavsıye ederım. Zaten 4aydan önce temızleme dışında işlem yapmıyolar

Karnım okadar şiş ki
kabızım zaten zorlamıyorum . kaç gundur wc ye gidemedim

İki kere kan vermedın mı? Artıs eger normalse bence gitmene gerek yok 5 haftada degılsen zaten keseyı goremez.
1 kere kan verdım pazartesı . 2. kanı perşembe kadın doğumda vericem .
Hem kan hemde benım değerlerde sıkkıntı var onları görüşücez

H E senin kan sonucun kaç çıktı dün vermiştin değil mi?
bi de kabızlık için sanırım bol su içmek lazım bugun sürekli su içmeye çalıştım iyileşme var bende

Reactions: H E
H E senin kan sonucun kaç çıktı dün vermiştin değil mi?
bi de kabızlık için sanırım bol su içmek lazım bugun sürekli su içmeye çalıştım iyileşme var bende
283 çıktı canım .

Aslında çok su içiyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum . Kuru kayısı falan da yıyorum

Hormonlardan oluyor malesef ben de azcık dikkat etmeyi bıraksam hemen kabız oluyorum
Çok zorlamayın sakın
Yok yok zorlamıyorum ..
Bakıyorum gelmıyomu hemen kalkıyorum . Dün 1 saat oturudum ama yok
Neyse yarından sorna doktora gidicem onuda söylerım

Yaa kaç degerın? Tabı soylemek ıstersen..
Benımde mesela reglme gore dusuktu ama geç dollenme oldugu ıcın belkı senınde öyledir
Oyleyse git tabı rahat edersin belkıde keseyı görursun.

O bende de var kotlarm sıkıdır benım bıde yuksek bel ya allahım sankı patlıcam cok kotu ya ama evde kı esofman tayt ble karnımı rahatsız edıyodu o dereceydım bıraz azaldı sukur... hatta gıttım erken olsugu halde hamıle pntlnu aldım oda bel kısmı kumas ya bu sefer belımden dusuyo buyuk yanı napcam blmıyorum

Reactions: H E
Bugün bana premesis diye bir ilaç verdi işe yaradı gibi sigorta karşılamıyor ama maalesef

283 çıktı değerim . Satım 16 eylül 28 gunde 1 oluyorum . 13 eylül bat tı . 15 eylülde 283 çıktı .
Sağlık ocagına baktırdım ben demır ım falan benım hep düşüktü zaten önlem alıcakmı bakalım . Demir hapı kullanıyodum onu falan bıraktım konusmadan kullanmak ıstemedım ..

Aynen bende kot giyiyorum genellik fermuar falan acık gezıyorum . Allah vere düşmese

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugün kesemi gördüm bende 4+4 hamileyim hepimiz güzel haberlerler buraları renklendiririz inşallah
Sat:08/09/2018
Tahmini doğum:15/06/2019
Hamile kalınan kilo:58
Geç dollenmemi 4+4 dedin benimki SAT 25.09.2018

ne yaptin cnm sonuc ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…