2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Globalist canım geldi kumaşını çok beğendim fakat üst kısmı dar baya bana oldu ama çok kilo alırsam sıkabilir sen bi beden büyük alabirsin

Eklentiler

• 20190216_141017.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 84
Çok teşekkür ederim canim. 269 tl galiba su an.
Ben de bu haftaici siparis vereyim o halde

Ya evet kuzum sata göre 26 ultrasonda 25 çıkıyor ama doktor sat önemli dedi bayramı bulmaz doğum dedi bakalm hayırlısıyla gelsin kuzucuklar
Sat, ultrason tarihi diye biliyorum ,yanlış bilmiyorsam? Ben devlete gittiğimde kağıt cikardiginda ultrasona göre 5 ayrı tarih falan çıkıyor. Kimisi 2-3 gün önde, kimisi birkaç gün geri. Hangisi anlayamadım o yüzden. Size tek tarih diyor galiba doktor ultrason tarihi olarak?

Kızlar selam

Dr dan geldim şimdi
Bebeğim 600 gram 30 cm olmus
canım sıkıldı biraz
Bebek baya asagıda imiş
Birkaç kere geçen hafta çamaşırımda ıslaklık da fark etmıstim
Bebeğin suyu dedi dr
Çalışıyorum istirahat verdi ama kendi işim bu durum çok sıkıntı olacak gerçi bebeğimden önemli değil
Dinlen hep soluna yat bol sıvı tüket dedi
Progestan hap verdi

Var mi benle aynı durumu yaşayan

Özellikle kadın doğum doktorunun erkek olması daha iyi bence.Ben daha önce kadın doktora gidiyordum.Çok nazlı ve kaprisliydi.Şimdi gittiğim doktor erkek ve çok memnunum
Ben de aynı fikirdeyim, erkek doktor seni anlamaya calisiyor, daha hassas davranıyor, kadın doktor, hele ki doğum yapmışsa muayenede bile biraz daha can yakarak muayene ediyor:)>

Ben su konusunu bilmiyorum ama progestan kullandım. Bir anda kilo aldırıyor ve evet dinlenmen, ev isi vs de yapmaman gerekiyor. Sana bakacak birisi var mı? Ev işinden nolucak deyince tekrarlayan oluyor,dikkatli ol kuzu. Ne kadardı ki su miktarı? Hemen canını sıkma. Dinlenince bir de ilaçla geçiyor .

Sana neden verdi progestan ?
Progestan ben hamile kalmadan evvel ve 3 aylık olana kadar kullandım çünkü bebeğim tüp bebek dr tutmasını garantiye aldı
Su miktarı şimdilik iyi dedi dr
Eşim var sağolsun her işi yapar
Dr iş sıkıntı dedi çünkü 10 saat çalışıyorum. Ve günde 100 km araç kullanıyorum gidip gelmek için
Ev işine elimi sürmem artık korktum baya
Zaten çok iş yapmıyordum ama Bebek asagıda olunca az birşey bile etkiliyormuş

Gecmis olsun oncelikle. rahimde acilma var mi diye baktimi doktorun? Acilma yoksa enfeksiyondan da su sizabiliyor. Idrar tahlili yaptir istersen.Bol bol havuc ye hatta havuc suyu ic. Bir arkadasim yasamisti bu durumu havuc suyu sayesinde suyu tekrar artti 38 haftayi tamamladi.

Selam ben bu kışı Gripsiz keçiboynuzu özü sayesinde atlattım.Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı içtim ,bir sakıncası yok merak etme

teşekkür ederim kızlar sağolun :)

Ben trafik kazası gecirdim,emniyet kemeri kasinca lekelenmeler geldi, bebekle ilgili hiçbir şey bulunamadı ama verdiler,tedbir amaçlı,dinlen dediler, annemlere söylememistim, ufak tefek ev isi yapınca tekrar oldu, annenler geldi, iğne de verdiler, haftalık iğne, 3 tane de o iğneyi kullandım, bir anda kilo aldım tabi. 4 kg falan 2 hafta içinde. Yol da yorar, araç yolculuğunun zıplaması da var . Mesela benim bu hafta bu vajinal bir lekelenmeydi büyük ihtimalle dediler, aslında boşa kullandım. Ama soylemislerdi,tedbir amaçlı içeceksin diye.

Çok geçmiş olsun umarım çok sıkıntılı bir süreç olmaz . Elinden geldiğince dinlen boşver işi falan bir de başka bir doktora mı gitsen fakültede Bilge hanım var perinatolog riskli gebelik uzmanı ben gitmedim ama gidenler baya memnun özel randevusuna falan mı baksan acaba ?

Ultrasonda 2-3 tarih oluyor ama yakın tarihler mesela sat 25+3 ultrason 24+3 24+1 24+3 gibi oluyor ben de doktora geçen ultrasona göre tam bayrama denk geliyor dedim bayramdan önce olur çok büyük bi ihtimal bayramı bulmaz doğum dedi :)
Canım çok geçmiiş olsun dinlen iyice inşallah normale döner

Teşekkür ederim mirketcim sizin cinsiyet ne oldu?

Baya bursalı varmışız
Merhaba kızlar ben de bursadanim
Mirketcim sen de medikanaya gitmiyor muydun?
Ben medicana ya devam

Günaydın canımm, ben bile heyecanlıyım valla minik bir kız geliyor sanki

İkisini de tadacaksın canım ne güzel

Teşekkür ederim Allah hepimizinkine sağlık versin

Maşallah ikiz geliyor demek
Bol sağlık dilerim

Çok geçmiş olsun benim de 3 hafta önce batma gibi ağrılar oldu
Açılma Vs yok ama kasılma varmış
Önlem amaçlı progestan içiyorum 3 haftadır
Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah hepimiz

Rahimde açılmaya baktı
Rahim ağzına bakacağım dedi sanirim aynı şey
Vajinal muayene ile baktı
Suanda korkulacak bir durum yok ama önlem almamız gerek dedi
Sonrasında tam kan tahlili istedi ve az evvel whatsaptan bir antibiyotık adı verdi sonucu aldı sanirim doktorum bunu kullan dedi
Belki onunla alakalıdır
Evet havucu duydum
Teşekkür ederim

Sana da gecmıs olsun canım
Progestan bana 10 kg aldırdı hamike kalmadan evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…