2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hoşgeldin.
Ne guzel ikiz kızlar pek cimcime olurlar.
Saglikla vaktinde gelsinler insallah. Benim de bir kizim olacak. Su an tepinmekle mesgul kendisi.
Kizlar biraz erkenci oluyorlar. Seninkiler ikiz bi de. 32. Haftadan itibaren cantaniz falan hazir olsun bence.

Selam ben bu kışı Gripsiz keçiboynuzu özü sayesinde atlattım.Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı içtim ,bir sakıncası yok merak etme

destina_88 almisti görürse yazar canim.

destina_88 almisti görürse yazar canim.
F Foxi ben aldım arkadaşım evet .valla eşim içine girip yattı bile:). Biz çok beğendik. Ben Eminönü'nde de gördüm,vpahaliydi, hem de ortopedik değildi. Kumaşı güzel. Renkler de güzel. Ters çevirip de kullanabiliyorsun mesela yatagini, o zaman da içi sarı, kenarları gri oluyor . Ama kalitesi güzel. Zaten Türkiye'nin tek ortopedik babynest'in olarak satıyorlar. İnstagram'inda vardı baya çeşitler.

Eklentiler

• IMG_20181231_190821.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 67
Ben de adamın instagramına baktım da siz söyleyince , tam şov adamı, dediğin gibi:).

Ayyy anlatamadım canım doktor cinsiyetini yazdı,verdi ama kendisi de bilmiyor,o da bugün öğrenecek
:)). Ben de yanlış anlamışım, hamilelik başımıza vurdu:). Aklım hep bebekte, bazı soruları 2 kez sormaya başladım eşime, 3 kez de cevap verse dinlemiyorum gerçi,hep bebiş var akilda:).

Özellikle kadın doğum doktorunun erkek olması daha iyi bence.Ben daha önce kadın doktora gidiyordum.Çok nazlı ve kaprisliydi.Şimdi gittiğim doktor erkek ve çok memnunum
Ben de aynı düşünüyorum gerçi ben ilk bebeğimi kaybettiğim zaman hem bu doktoruma hem de bir kadın doktora gidiyordum çok tatlı bir kadındı şansıma:) özel muayenehane olduğu içn hastaneyi tercih ettim :) eşimle kanka oldu resmen doktorum :) ne güzel sen en memnunsun çok önemli doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…