2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bakayım bi teşekkür ederim
Umarım sorun olmaz

Teşekkür ederim

Aa evet sımdi hatırladım bana da kasılma var dedi
Amin insallah ya
Benim canım baya sıkıldı
Açılma bende de yokmuş suyu da iyi ama çamaşırına su gelmesi iyi değil dedi

Sana da gecmıs olsun canım
Progestan bana 10 kg aldırdı hamike kalmadan evvel
Hadi canım. Bir de 3 tane iğnesi var onun. Haftalık. O da fena. Pruloton depat. Hepsi gebelik hormonuymuş zaten. Aman dikkat et sen de, iğneye kalmadan düzelsin. Kendi işin ama işler beklesin biraz, belki evde bilgisayardan çalışırsın. Öyle olmaz mı? Diyetisyen bakıyorum şimdi kendime:). 9 kg aldım toplam. Sabit kalsam biraz iyi olur:).

Gule gule kullansin minigin insallah canim :))

Bayram şekeri olarak da isirirsin minnaği tatlı tatlı:).

Ben ilk üc ay progestan fitil kullandim canim doktorun tek dedigi kendini asla yormayacaksın hicbirsey yapmayacaksın mumkun oldugunca dinleneceksin dedi senin islerini askiya alma sansin yokmu bir sure dinlensen en azindan ?

13 aldım ben :)

Ben ilk üc ay progestan fitil kullandim canim doktorun tek dedigi kendini asla yormayacaksın hicbirsey yapmayacaksın mumkun oldugunca dinleneceksin dedi senin islerini askiya alma sansin yokmu bir sure dinlensen en azindan ?
Askıya alamam da belki evden yürüyebilirim
Ben de kullandım fitil değil iğne

Çok geçmiş olsun umarim sorunsuz sıkıntısız atlatirsin

Rahim ağzın ne durumdaymış canım doktor baktımı? Ben geçen gittiğimde bebeği çok aşağıda hissediyorum dedim doktorda yok kafasını dayamış sadece rahmine ondan öyle hissediyosun dedi rahim ağzına baktı ultrasonda açıklık yok merak etme düşük tehliken yok suyunda iyi dedi. Ama benimde sütüm geliyo sakın göğüslerini sıkma eğer gelmeye devam ederse erken doğum riskine yol açar dedi :/ allah hepimizin bebişlerinin zamanında doğmasını nasip etsin inşallah çok dikkat et

Pembeli grili istiyorum ama daha net karar vermedim. :)
Çok tatlı renkler var. Benim de kız ama sarı gri aldım:). Bir kursa gidiyorum, orda hoca renklerden bahsederken bebeğin odasında ve uyku kıyafetinde sarı renk yoğun olmasın, enerji verir, uyku açar demişti. Yumuşak renkler güzel, yeşil de sevimli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…