- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Günaydın canımm, ben bile heyecanlıyım valla minik bir kız geliyor sankiGünaydın herkezeeeee Heycandan uyku tutmadı ya bugün cinsiyetini öğreniyorum kısmetse akşam partimiz var çok heycanlıyım düşündükçe kalbim çarpıo sanki hamileliğimi yeni öğrenmişim gibi bi his war
İkisini de tadacaksın canım ne güzelSelam kızlar
Baya oldu yazamadım herkes iyidir umarım
Cinsiyetler belli oldu hepsi hayırlı olsun benim de kızım geliyor.
İlki erkekti bunu kız nasip etti Allahım
Herkese bol sağlık dilerim
Bursalı arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora memnun musunuz doğum ücretlerini konuştunuz mu hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı ?? Lütfen cevaplar mısınız ben hatırladıklarımı etiketliyorum hatırlayamadıklarım da yazsın lütfen sebebini yazıcam daha sonra uzun uzun yeniden hastane ve doktor arayışındayım malesef o yüzden cevaplarınız benim için kıymetliGamzelikiziniz Eylem15 Freckless
Saol canım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum sen ne güzel erkenden öğrenmişsin bu kadar bekletti acısıı çıkarıcamGünaydın canım :) Biz de 12+2 de yapmıştık partiyi. İnanılmaz heyecanlıydı ama çok güzel Bi anı oldu. Umarım güzel geçer seninde. Bence minnak bir kız geliyor :) :)
Canım çok çok sağol hemen baktım ama muayenehane gördüm hastanenin de adını yazar mısın hemen araştırayımBursa da yaşamıyorum ama Bursa da Op.dr.Emre Uysal çok iyi diye biliyorum. Kuzenim eşi çalıştığı hastanenin müdürü.
Instagramdan da takip ediyorum. Sağolsun soru sorunca cevaplar da. Ama hastane çok lüks. O yüzden fiyat tarifesi nedir biliyorum:/
Bakalım canım bende biliosun en başından kız hissediyorum bakalım hisler doğrumuç sabah 9 da kp aradı yapıcan dimi partiyi dio adam heycanlanmışGünaydın canımm, ben bile heyecanlıyım valla minik bir kız geliyor sanki
İkisini de tadacaksın canım ne güzel
Geçmiş olsun canım zencefil ıhlamur elma kabuğunu karıştırıp kaynat limon dilimleride at ılıyınca bal at iç inş daha kötü olmadan toparlarsınKızlar 3 gün önce eşim sağlam bir grip olmuştu. Bana geçmesin diye çok dikkat ettik ama sabah boğaz ağrısı ve sisligiyle uyandım.
Ilacsiz bi çözüm önerin lütfen bana. Ilerlemeden durdurmaliyim
Merhaba canım ben Esentepe Hastanesi Gönül Doyrana gidiyorum. Doğum ücreti hakkında bir bilgim yok doktorumdan çok memnunum Güleryüzlü, sakin bir kadın ben heyecanlı bir insan olduğum için bana iyi geliyorBursalı arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora memnun musunuz doğum ücretlerini konuştunuz mu hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı ?? Lütfen cevaplar mısınız ben hatırladıklarımı etiketliyorum hatırlayamadıklarım da yazsın lütfen sebebini yazıcam daha sonra uzun uzun yeniden hastane ve doktor arayışındayım malesef o yüzden cevaplarınız benim için kıymetliGamzelikiziniz Eylem15 Freckless
Ben veBursalı arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora memnun musunuz doğum ücretlerini konuştunuz mu hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı ?? Lütfen cevaplar mısınız ben hatırladıklarımı etiketliyorum hatırlayamadıklarım da yazsın lütfen sebebini yazıcam daha sonra uzun uzun yeniden hastane ve doktor arayışındayım malesef o yüzden cevaplarınız benim için kıymetliGamzelikiziniz Eylem15 Freckless
Canım çok çok sağol hemen baktım ama muayenehane gördüm hastanenin de adını yazar mısın hemen araştırayım
Geçmiş olsun canım zencefil ıhlamur elma kabuğunu karıştırıp kaynat limon dilimleride at ılıyınca bal at iç inş daha kötü olmadan toparlarsın
Evet buradan arkadasla.ins canim hepimiz iyi olalim.Ohh cok sükür sonuc iyiyse dayanilir kimle gittiniz bizim gruptan mi ?zevkli olmustur :) sende oda hep saglikli olun insallah canim
Yaaa ozanin resmimi var artik:)) yerim.onu cok sukür atlattin o sureci canim darisi bize diyelim :))
Bursalı arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktora memnun musunuz doğum ücretlerini konuştunuz mu hastanede yenidoğan yoğun bakımı var mı ?? Lütfen cevaplar mısınız ben hatırladıklarımı etiketliyorum hatırlayamadıklarım da yazsın lütfen sebebini yazıcam daha sonra uzun uzun yeniden hastane ve doktor arayışındayım malesef o yüzden cevaplarınız benim için kıymetliGamzelikiziniz Eylem15 Freckless
Canım çok çok sağol hemen baktım ama muayenehane gördüm hastanenin de adını yazar mısın hemen araştırayım
Ben veFreckless medikabil hastanesine gidiyoruz canım ,yeni doğan bakımı varmış ama Doğum ücretlerini konuşmadım ben ,Oktay Altun doktorun adı ben memnunum şuan için önceden giden tanıdıklarımda hep memnundu
Mesajiniz icin tesekkur ederim. Bebislerim tek yumurta ikizi olduklarindan normal kafin dogumcular bizimle ilgilenemiyormus. Medinovadaki doktorlar da dahil surecimizi takip etmek istemediler . Kadin dogum hastanesinde Perintolog Secil hanim la deveam ediyorum .Allah onu basimizdan eksik etmesin . adudekiler ve ozel doktorlar da secil hanima yonlendirdi beniMedinova özgür arısoy
Zülal çok güzel ismi de kendi gibiEvet evet oldu
Zülal adı
Kardeşinin de Reyyan olacak nasipse
Kızlar merhaba, nasılsınız :)
Aklıma bir şey takıldı, kan seviyem düşük. O yüzden pekmez falan faydalı diye biliyorum. Eşim Keçiboynuzu ÖZÜ almış, pekmezi değil. Özü soğuk press ile yapılıyormuş sanırım, kaynatılınca pekmez elde ediliyormuş.
Keçiboynuzu özünün zararı var mıdır? İnternette bulamadım, yoktur kanımca ama içimiz rahat olsun emin olmak istedim.
İyi hafta sonları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?