2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın canımm, ben bile heyecanlıyım valla minik bir kız geliyor sanki
Selam kızlar
Baya oldu yazamadım herkes iyidir umarım
Cinsiyetler belli oldu hepsi hayırlı olsun benim de kızım geliyor.
İlki erkekti bunu kız nasip etti Allahım
Herkese bol sağlık dilerim
İkisini de tadacaksın canım ne güzel

Bursa da yaşamıyorum ama Bursa da Op.dr.Emre Uysal çok iyi diye biliyorum. Kuzenim eşi çalıştığı hastanenin müdürü.

Instagramdan da takip ediyorum. Sağolsun soru sorunca cevaplar da. Ama hastane çok lüks. O yüzden fiyat tarifesi nedir biliyorum:/

Kızlar 3 gün önce eşim sağlam bir grip olmuştu. Bana geçmesin diye çok dikkat ettik ama sabah boğaz ağrısı ve sisligiyle uyandım.

Ilacsiz bi çözüm önerin lütfen bana. Ilerlemeden durdurmaliyim

Günaydın canım :) Biz de 12+2 de yapmıştık partiyi. İnanılmaz heyecanlıydı ama çok güzel Bi anı oldu. Umarım güzel geçer seninde. Bence minnak bir kız geliyor :) :)
Saol canım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum sen ne güzel erkenden öğrenmişsin bu kadar bekletti acısıı çıkarıcam

Sorma canım wala çok bekledim muradıma ericem sonunda

Canım çok çok sağol hemen baktım ama muayenehane gördüm hastanenin de adını yazar mısın hemen araştırayım

Kızlar 3 gün önce eşim sağlam bir grip olmuştu. Bana geçmesin diye çok dikkat ettik ama sabah boğaz ağrısı ve sisligiyle uyandım.

Ilacsiz bi çözüm önerin lütfen bana. Ilerlemeden durdurmaliyim
Geçmiş olsun canım zencefil ıhlamur elma kabuğunu karıştırıp kaynat limon dilimleride at ılıyınca bal at iç inş daha kötü olmadan toparlarsın

Günaydın kizlar

Babynest seti alan bi arkadaş vardı. Kimdi hatırlayamadım.
Begendi mi kumas kalitesi falan nasil bilgi verirse çok sevinirim.
Ben alt acma falan almadim babynestte set halinde hepsi vardi 9 parca. Onu almayi düşünüyorum takim olsun diye

Merhaba canım ben Esentepe Hastanesi Gönül Doyrana gidiyorum. Doğum ücreti hakkında bir bilgim yok doktorumdan çok memnunum Güleryüzlü, sakin bir kadın ben heyecanlı bir insan olduğum için bana iyi geliyor
Yoğun bakımıda sormadım açıkçası ben ama yoksa da bu zamandan sonra değiştirmek pek içime sinmez diye düşünüyorum. Değişikliğe kolay adapte olabilen bir insan değilim.
Ben sana Emre Uysal ı tavsiye edebilirim. Eğer hastanede devam etseydi bende ona gidecektim ama özel muayenehane açtı ulaşım sıkıntısı olmazsa oraya bir bak.

Ben ve Freckless medikabil hastanesine gidiyoruz canım ,yeni doğan bakımı varmış ama Doğum ücretlerini konuşmadım ben ,Oktay Altun doktorun adı ben memnunum şuan için önceden giden tanıdıklarımda hep memnundu

Canım çok çok sağol hemen baktım ama muayenehane gördüm hastanenin de adını yazar mısın hemen araştırayım

Medicana hastanesi :) umarım doğru yazmışımdır. Başka anlaşmalı olduğu hastane var mı bilmiyorum .genelde kadın doğum uzmanları doğum için bir kaç hastane ile anlaşabiliyor. Muayenesini arayıp bilgi alın isterseniz :)

Kızlar merhaba, nasılsınız :)

Aklıma bir şey takıldı, kan seviyem düşük. O yüzden pekmez falan faydalı diye biliyorum. Eşim Keçiboynuzu ÖZÜ almış, pekmezi değil. Özü soğuk press ile yapılıyormuş sanırım, kaynatılınca pekmez elde ediliyormuş.

Keçiboynuzu özünün zararı var mıdır? İnternette bulamadım, yoktur kanımca ama içimiz rahat olsun emin olmak istedim.

İyi hafta sonları :)

Ohh cok sükür sonuc iyiyse dayanilir kimle gittiniz bizim gruptan mi ?zevkli olmustur :) sende oda hep saglikli olun insallah canim
Evet buradan arkadasla.ins canim hepimiz iyi olalim.

Yaaa ozanin resmimi var artik:)) yerim.onu cok sukür atlattin o sureci canim darisi bize diyelim :))

Yani var iste bir 2 tanecik : )bence bana esime gore kendisine ablaya gorede kesinlikle ona benzetip duruyoruz : ))

Canım Eylem15 yazmış zaten biz Medicabil Oktay Altun'a gidiyoruz :) ben çok memnunum öyle çok cümle kurmayan seni telaşlandırmayan sakin ve net bir adam. Hastanenin kadın Doğum katı yenilendi yenidoğan yoğun bakım ünitesi var henüz fiyat konuşmadık ama 4 ü geçmez diye düşünüyorum .
Emre uysal bana biraz işin showunda gibi geliyor her şeyi paylaşıyor instagramda . Bir ara Medicabilde de doğum yaptırıyordu hala devam mı bilmiyorum özel muayenehanesi var. Cinsiyet öğrenme Doğum herşeyimin instagramda doktor tarafından paylaşılmasını istemezdim açıkçası :))

Medinova özgür arısoy
Mesajiniz icin tesekkur ederim. Bebislerim tek yumurta ikizi olduklarindan normal kafin dogumcular bizimle ilgilenemiyormus. Medinovadaki doktorlar da dahil surecimizi takip etmek istemediler . Kadin dogum hastanesinde Perintolog Secil hanim la deveam ediyorum .Allah onu basimizdan eksik etmesin . adudekiler ve ozel doktorlar da secil hanima yonlendirdi beni

Merhaba hanimlar haziran annesi adayi olarak kendimi goruyordum ama tek yumurta kiz ikizilerim olacak insallah doktorlar 35.haftadan itibaren her an dogum olabilir dedi. Tabi insaAllah o gunleri goruruz . daha erken de dogabiliyorlarmis. Uzun suredir buralarda yoktum bir selam vermek istedim.
Umarim hayatinizda her sey yonlundadir .

Günaydın canim
Sen söyleyince simdi.ben de biraz baktım internete. Annelere cok faydali oldugu yaziyor keciboynuzu pekmezinin. Ama özüyle ilgili bisey göremedim. Bence cok farki da da yoktur biri digerinden yapiliyor nasil olsa.
Aldığınız yer nasil kullanilacagini söylemiştir herhalde şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…